Annem sevgilimi istemiyor

.
Kesinlikle katılıyorum. Daha önce konuştuğum bir çocuk vardı sırf polis diye istemedi. Bir diğerini memleketini sevmediği için istemedi oralı olmaz buralı olmaz. Bıktırdı beni gerçekten ne bekliyo anlamadım.

Annen "kaale alınmaması gereken anneler" kategorime girdi. Hayır yani, bir şey görürsün gerçekten, doğru düzgün bir gerekçe koyarsın ortaya, kızının geleceği içindir, öyle annenin ellerinden öperim. Bir de böyle anne değil de uzaktan akraba, her şeye laf eden teyzeler gibi sırf sinir bozmaya konuşan anneler vardır. Bunları takmayacaksın. Anne olması her şeyin doğrusunu bildiği anlamına gelmiyor. Daha bir hafta olmadı, annesi saçmalayan birine, her anne mantıklı olmak zorunda değil demiştim. Aynı fikirdeyim hala.

İyi ve geleceği olan bir işi varsa neden olmasın? Bizim de evimiz yok ama hiç pişman olmadım. O da sağolsun beni elinden geldiğince iyi yaşatıyor. Aranızda sevgi, saygı varsa bi de iyi bir işi varsa vazgeçme derim. Bizde isterdik hazır evlere oturalım ama malesef zenginler zenginlerle evleniyor. Bunu lütfen annene ilet

Nedir mal mülk İNSAN olsun insanlık yoksa mal mülk neye yarar ?

Anne baba her şeyin doğrusunu bilir sözüne katılmıyorum hiç.

Çoğu anne babada,özellikle annelerde çocuğunun yanındaki insanı fiziksel olarak beğenmeme,maddi durumuna takılma,ailesini bahane etme özelliği var.

Yapı gereği çocuğum daha iyisine layık mantalitesinde oldukları için,aşk karın doyurmuyor der maddi olarak yetersiz adamı istemezler genelde.

Şayet anlatmadığın farklı bir şey yoksa,sadece maddi durum etkense bırakma tabi ki.

X ile ciddi olduğunuzu,beraber çalışarak bir şeyleri zamanla elde edeceğinizi belirtin.Er geç kabullenecektir.

biraz para biriktirsin peşinat yapsın, krediyle bir ev alsın öyle evlenin. borcunu birlikte ödersiniz.

Erkek arkadaşın ve sen çalışıyor musunuz? Yaşlarınız kaç öncelikle bunları bilmek lazım.

Sen annene politik yaklaş. Çok haklısın ama ben de artık yuva kurmak istiyorum de. Zaten tanıdıkları insanlarmış. Bak maddiyat konusunda annen haklı. Gerçekten belli bir gelir olmazsa çok zor oluyor evlilik. Ama sırf evi yok diye de iyi insanlar yok sayılmaz.

Nişanı yapalım, işlerimizi rayına koyar öyle evleniriz de. Ev alırız araba alırız öyle evleniriz gibi konuşma ama. Sonra biraz beklersiniz. Anne ancak birikim oldu zaten evi de evlendikten sonra alırız artık de kapat konuyu. Öyle evlenin. Zaten nişanı bir kere yaptıktan sonra çok da müdahale edemezler.

Yalnızca tavsiyem, çok da maddi konuları göz ardı etme. Seviyor olabilirsin ama evlilik sadece sevgiyle olmuyor.

İkimizde çalışıyoruz ben 23 erkek arkadasım 27 yasında, işi de iyi çalışmayı da seviyor ben kararımda diretirken herseyi göz önüne alıyorum. Haklısınızda annem nişan söz isteme konusunu bile açtırmıyo

o zaman konuyu sen açmayacaksın. madem anneler yakın arkadaş. sevgilinin annesi gelsin açsın konuyu. biz artık gelmek istiyoruz filan desin.

yaşlarınız kaç? ve çalışıyor musunuz?

hmm yazdığını şimdi gördüm. peki evlenmeyi ne zaman düşünüyorsunuz?
çünkü sadece adı olsun die olmasın bence evlenmeyi düşündüğünüz tarihten 3-4 ay önce söz nişan olsa yeter o zamana kadar da birikiminizi yapın derim ben. eliniz annenize karşı daha sağlam olur.

arkadaşımı ailesi böyle yaparak birinden ayırdı başkasına verdi
ayrıdığı adam servisçi ve evi yoktu şimdi birkaç yıldır özel okulun servislerinin tümünü çekiyor
evlendiği adamın sadece annesinin evi vardı daha kolay ev alırsınız dedi evlendiği adam çok sıkı işlerde çalışmadığı ve girişken olmadığı için bir türlü ilerleyemediler kızın annesinin evinde oturuyorlar

yarının kime ne göstereceği belli olmaz

Düğünü Eylül'de düşünüyoruz o zamana kadar biraz birikim yapalım elimiz rahatlasın diye nişanı erken yapmak istemiştik.

Haklısınız hersey olabilir

8 yıldır borç ödüyorum. Tabi maddiyat önemli değil. Aşkım yemeğe gidelim. Aşkım sinemaya gidelim. Aşkım alışverişe gidelim. Bunları devlet ödeyecek değil. Annen haklı aslında ama yinede sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…