• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem sevgilimin mesleğini beğenmiyor!!

Anneniz de nasıl bir ego var böyle kuzum?
Sevgiliniz doktor veya avukat olsaydı tam tersini düsünür müydü?
Ya da onun ailesi sizin icin bunu düsünse kendi ne hissederdi acaba?
Doktor doktorla, avukat avukatla, ögretmen ögretmenle evlensin o zaman..
:ssz:

reklamcılıkta ne kadar para var annenizin haberi yok galiba!

tek derdi paraysa tabi!!

ben öğretmenim ve eşimle birbirimizi severek evlendik benim annemde mesleğinden dolayı çok yargıladı onu halbuki o da öğretmnlik okuyordu :) neymiş efendim daha iyi maaşı olacak bir işi olsaymış,öğretmnlik erkek için iş sayılmazmış ama bayan için ideal meslekmiş ...falan filan ve evlendik 1 yıl kadar eşim öğretmnlik yaptı sonra çok iyiy bir işyerinden teklif aldı yabancı dilide vardı ve öğretmnliği bıraktı ben başta çok tereddüt ettim annem dahi kalıcı bir değilse elindeki mesleğinden olacak diyerek benim başımı yedi...ancak yıllardır bu işte çalışıyo ve benim aldığım maaşın 3 katını alıyo..eyyy sevgili annecim yıllarca burnumdan getirmiştin,evliliğimde hiç destek olmamıştın değdimi o yıllara...ki ben eşimle 1 ekmeği paylaşmaya dahi razıyım onu çok seviyorum..ah anneler ahh....

Anneniz de nasıl bir ego var böyle kuzum?
Sevgiliniz doktor veya avukat olsaydı tam tersini düsünür müydü?
Ya da onun ailesi sizin icin bunu düsünse kendi ne hissederdi acaba?
Doktor doktorla, avukat avukatla, ögretmen ögretmenle evlensin o zaman..
:ssz:

yazılanları okumadan atlayıp mesaj yazmış olmak için yazmayalım lütfen sebebini belirttim annemin neden istemediğini size zahmet okuyun

konu sahibi o kadar agresif ki bişey yazmak gelmedi içimden....

annene de ki anne mühendis+mühendis kolay kolay yürümüyor . Ben de öyle düşünüyorum sevgilimi bile ona göre sectm ama yürümedi yani bölüm fark etmiyormş gerçekten :D

Son düzenleme:
Ah ah bu anneler bütün her şeyi çocuklarının gelecegi için yapıyor ama bu şekilde çocuklarına ne kadar zarar veriyorlar. Bilmiyorlar ki saglıksız bir gelecege hazırladıklarını...
Umarım bu konudaki düşünceleri degişir, anlayış gösterir

Back
X