arada aşk varsa gerisi teferuaattırr
canım bunlar takılcak şey değil kendim ve çevremden örnekte vereyim
çok yakın kız arkadaşımın hem ailesi zengin hem mimar sevgiliside orta halli ve lise mezunu ama aşkları görenleri çatlatcak cinsten 3 yıldır dolu dizgin mutlulllar kim ne derse desin engel olamaz
kendime gelince sevdiceğim elektrik elektrnk mühendsi bende muhasebe okudum üniversitede tanıştık ben 2 yılı bitirdim 3 yıldır çalışıyorum sevdiceğimi bekledim oda mühendis oldu bende aöf bitiriyorum, ama ben sözel ve kültürel konularda ne denli yetenekli 1950 1960 lardan bahsedip sevdiceğimi bilgilendiriyorsam oda bana sayısal derslerinden öğrendiklerini anlatıyor biz bir insan oluşturuyoruz derim hep çünkü ikimizinde ayrı yetenekleri ayrı öğretileri var
sevgilim çok yetenekli becerikli ama bende çok fazla bilgili ve araştırmacıyım mühendis olduğu halde benim bilgilerimin altında eziliyor her fırsatta senin gibi bilen biri yok der goooglem der mesela

yani insan kendini geliştirmeli bazen geleceğin müdür adayısın altında gelecekte ezilcem diyip duruyor bu benim sorunmmu hayır şanstır bu yetenektir farklılıktır annene hatırlat belkide erkek arkadaşın daha ön planda olcak iş hayatı okula ösym nin sistemine benzemez
şimdi benim annem dese mühendis olmuş ama çok cahil kızım dünyadan bir haber dese ben umursarmıyım yıkarım ortalığı yine umursamam kimseyide karıştırmam
yada annem dese bula bula halkla ilişkiler mezununumu buldun hiç yakışıyormu sana dese cidden ağzını açtırmam dedirtmemde anne baba dediğin çocuğunun arkasında durcak insan ayırmıcak gün gelir onunda çocuğunu ayırırlar
bence hayatın güzelliklerini yaşayın birinizi dahada iyi tanıyın derim