• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem sevgilimin mesleğini beğenmiyor!!

burda olman sana insanlara sacma diye bir tabirde bulunma hakkını vermiyor. derdini saçmaların olmadıgı yerlerde paylşaşsana o zaman.

sırf mühendis olmayan bir sevgilin var diye annen sana sırt mı dönecek? öyleyse yazık.. diyelim ki öyle..ayrıl sevgilinde.. belki bir gün senin zihniyetinde bir cerraha sırılsıklam aşık olursun...
Haaa siz, annemle sevgilim arasında seçim yapmaktan falan korkuyorum diyorsanız, seçim yapmak gibi bir probleminiz varsa sırf bu konudan dolayı; ayrılın gitsin sevgilinizden. Zaten o kadar çok sevmiyorsunuzdur. bu yargı saçma bi tarafı seçmek sevmemek demek değildir diyelim ki annem kabullenmedi ve ben sevdiğim kişiyle evlendm annemi sevmiyor muyum demek yada annem kabullenmedi ve ben evlenmedim bu kezde sevgilimi sevmiyor mu olmuş oluyorum ya sizin sevgi anlayışınız farklı yada durumu anlayamıyorsunuz her neyse konuyu ben açtım saçma yorum yapmak zorunda değilsin okumakta zorunda değilsin nerde ne yazıcağımı da sana sormıcam

biz de ilk kazandığımızda annem ne zaman evlenceniz diye sordu :1:

annelere kalsa illa doktor illa mühendis ister .benim annem hiç böyle olmadı.her zaman bana der düzgün olsun diye .benim nişanlım doktor gerçi ama olmasada annem kabul ederdi buna eminim .anneni hiç haklı bulmuyorum kusura bakma .sonuçta sevgilin çok iyi yerlere gelebilir istese ve şansı iyi giderse oda okumuş sonuçta .

Ee sen kendini ve anneni benden daha iyi tanırsın :34:
1. si ben bölümümden dolayı havalı olsam en başta aşık olamazdım ilk sayfada aşık oldum gözüm başka hiç bişeyini görmedi diye yazdım 2
2.si annem karşı çıkıyor dedim sebebini sormadan havadan geçilmiyor yazmızsın nasıl bi zihniyete sahipsen artık annem sebep olarak senin mesleğin zor hesapla kitapla uğraşan sorunlu bir mslek seçtin o nun işi daha sakin ve sorunsuz kendin gibi zor meslekten birini seçmen daha doğru diyor bi art niyet görmüyorum annemde bu yüzden bu şekilde evlenip mutlu olan var mı diye sordum şimdi söyler misin bölümden dolayı havalı olan kim evet ben kendimi de annemi de senden iyi tanırım yazmış olmak için değilde gerçekten yardımcı olmak için yazmanı yazarkende haddini bilmeni tavsiye ederm

Haaa siz, annemle sevgilim arasında seçim yapmaktan falan korkuyorum diyorsanız, seçim yapmak gibi bir probleminiz varsa sırf bu konudan dolayı; ayrılın gitsin sevgilinizden. Zaten o kadar çok sevmiyorsunuzdur. bu yargı saçma bi tarafı seçmek sevmemek demek değildir diyelim ki annem kabullenmedi ve ben sevdiğim kişiyle evlendm annemi sevmiyor muyum demek yada annem kabullenmedi ve ben evlenmedim bu kezde sevgilimi sevmiyor mu olmuş oluyorum ya sizin sevgi anlayışınız farklı yada durumu anlayamıyorsunuz her neyse konuyu ben açtım saçma yorum yapmak zorunda değilsin okumakta zorunda değilsin nerde ne yazıcağımı da sana sormıcam

ah tatlım bnim anlamayan sensin :ssz: bunu anlamıyorsun da zamanında fiziği kimyayı nasıl anlayıp mühendislik kazandın:31: konu açmak senin mevkini yükseltmiyor güzelim kimseden üstün değilsin:16: bana sorma zaten ağaç yasken egilir:12: ayrıl sen o cocuktan. diger arkadasın dediği gbi onu kurtarmıs olursun:32:öptüm:54:

Son düzenleme:
ah tatlım bnim anlamayan sensin ssz bunu anlamıyorsun da zamanında fiziği kimyayı nasıl anlayıp mühendislik kazandın:31: konu açmak senin mevkini yükseltmiyor güzelim kimseden üstün değilsin:16: bana sorma zaten ağaç yasken egilir:12: ayrıl sen o cocuktan. diger arkadasın dediği gbi onu kurtarmıs olursun:32:öptüm:54:
zorda kaldığında laubali konuşman seviyeni gösteriyor kafanı yorma anlayamıcağın konulara minicik aklını kasma ben konuyu açmakla üstünlük kazandığımı söylemedim bunu yanlış anlayan sensin yine yine :)) gülüyorum artık konuyu da en başta yanlış anlamıştın zaten var ama senin gibiler var toplumda destekçi araman da normal kendini küçük görme sendromu sanırım seni mutlu edicekse sen ayrıl diyen arkadaşın ardına sığın yani bana zararın olamaz konuyu açmakla üstünlük kazandığımı söylemedim başka yere yaz demiştin cevap olarak konuya cevap vermeyebilirsin dedim üstünlük yok yine komiksin ya

1. si ben bölümümden dolayı havalı olsam en başta aşık olamazdım ilk sayfada aşık oldum gözüm başka hiç bişeyini görmedi diye yazdım 2
2.si annem karşı çıkıyor dedim sebebini sormadan havadan geçilmiyor yazmızsın nasıl bi zihniyete sahipsen artık annem sebep olarak senin mesleğin zor hesapla kitapla uğraşan sorunlu bir mslek seçtin o nun işi daha sakin ve sorunsuz kendin gibi zor meslekten birini seçmen daha doğru diyor bi art niyet görmüyorum annemde bu yüzden bu şekilde evlenip mutlu olan var mı diye sordum şimdi söyler misin bölümden dolayı havalı olan kim evet ben kendimi de annemi de senden iyi tanırım yazmış olmak için değilde gerçekten yardımcı olmak için yazmanı yazarkende haddini bilmeni tavsiye ederm

Tavsiyeni kendine saklamanı tavsiye ederim :33:
En baştan şimdi yazdığı gibi yaz o zaman,sıkışınca destan şeklinde açıklama yapman gerekmezdi
Ayrıca 4.000 küsür mesajım var,nereye neyi niçin yazacağımı sana mı sormalıydım :27:
Hadi canım senin yüzünden ban yemeye niyetim yok
Konunu yazmış gitmişsin,sonra birden ortaya çıktın :23:

konu sahibi arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olsun nasıl mutlu olacaksan öyle olsun...

annene benim konumu okutmanı rica edyrm biz aynı meslekte çalışan kişilerken nişanlandık ve sonrasında ayrıldık..aradaki bölüm uzun uzun yazıo konumda:34:

keşke aynı meslek yada birbirine yakın meslekten olanlar anlaşır diye birşey olsaydı...ama malesef.. meslekle hiç alkası yok bu işlerin..

kesinlikle annenn senin iyiliğini istio ama seni mutlu edecek kişinin mesleğinin senin mesleğine olan yakınlığıyla hiç bi bağlantısı yok cnmm...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html

Son düzenleme:
Tavsiyeni kendine saklamanı tavsiye ederim :33:
En baştan şimdi yazdığı gibi yaz o zaman,sıkışınca destan şeklinde açıklama yapman gerekmezdi
Ayrıca 4.000 küsür mesajım var,nereye neyi niçin yazacağımı sana mı sormalıydım :27:
Hadi canım senin yüzünden ban yemeye niyetim yok
Konunu yazmış gitmişsin,sonra birden ortaya çıktın :23:
mesaj sayınlamı tanıtıyorsun kendini yapmayın böyle cidden komik evet yazıp gittim finallerim vardı döndüm ve cevap veriyorum şimdi hak edene hak ettiği gibi teşekkür ettiklerimde çok soruna cevap veriyim elbette sormamalısın bende nereye ne yazıcağımı sana sormıcam sen demiştin yazma o zaman karışan sensin kendinle çelişiyorsun sıkışınca ne demek sorsaydın söylerdim asıl bilmeden etmeden annem ve benim üzerime yorum yapan sensin

konu sahibi arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olsun nasıl mutlu olacaksan öyle olsun...

annene benim konumu okutmanı rica edyrm biz aynı meslekte çalışan kişilerken nişanlandık ve sonrasında ayrıldık..aradaki bölüm uzun uzun yazıo konumda:34:

keşke aynı meslek yada birbirine yakın meslekten olanlar anlaşır diye birşey olsaydı...ama malesef.. meslekle hiç alkası yok bu işlerin..

kesinlikle annenn senin iyiliğini istio ama seni mutlu edecek kişinin mesleğinin senin mesleğine olan yakınlığıyla hiç bi bağlantısı yok cnmm...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html

çok teşekkür ederm mesajınız için ayrılmanıza çok üzüldüm durumu yaşayanlar ne güzelde anlayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar çok saolun tabi anlamayıp abuk sabuk mesaj atanlarda var konunuza bakıcam :)

çok teşekkür ederm mesajınız için ayrılmanıza çok üzüldüm durumu yaşayanlar ne güzelde anlayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar çok saolun tabi anlamayıp abuk sabuk mesaj atanlarda var konunuza bakıcam :)

cnm herkesin herkesi anlaması mümkün değil buraya yazıosak her yoruma açık olmalıyız.. yorumlar içinden kendine uygun olanları değerlendir olmayanlar içinde canını sıkma..:34:

zorda kaldığında laubali konuşman seviyeni gösteriyor kafanı yorma anlayamıcağın konulara minicik aklını kasma ben konuyu açmakla üstünlük kazandığımı söylemedim bunu yanlış anlayan sensin yine yine :)) gülüyorum artık konuyu da en başta yanlış anlamıştın zaten var ama senin gibiler var toplumda destekçi araman da normal kendini küçük görme sendromu sanırım seni mutlu edicekse sen ayrıl diyen arkadaşın ardına sığın yani bana zararın olamaz konuyu açmakla üstünlük kazandığımı söylemedim başka yere yaz demiştin cevap olarak konuya cevap vermeyebilirsin dedim üstünlük yok yine komiksin ya
bakın bakın ermiş bu alim şıp diye cozdü beni:52: gül gül yakısır:46: bütün millet senin ardına sığınmalı a a o da kimmiş :19: beynim elbette küçük senin yanında zeka da ne demek haşa :42:

mühendis değilim ki anlayayım mühemdislik eğitimim yalnızca 2 sene senin seviyene düşemeyecegim:50: pardon ulaşamayacagım:21:

Allahım sana senin gibi bir eş senin gibi dostlar nasip etsin:29: amiiiiiiin:34:

hangi okuldsın bu arada?:44:

bu arada durumdan haberdar ediyim sevgilimin mezuniyetine gittim annesiyle ve halasıyla tanıştım annesi çok tatlı sıcak kanlı bir hanım halasıda bana geliniymişim gibi davranıyolar öyle içten ki siz sevdikten sonra ben arkanızdayım sende okulu bitir allahın izniyle gelir isterim kızım seni dedi beğendiğini ve çok yakın bulduğunu söyledi mezuniyetten sonra yemeğe gittik.

bakın bakın ermiş bu alim şıp diye cozdü beni:52: gül gül yakısır:46: bütün millet senin ardına sığınmalı a a o da kimmiş :19: beynim elbette küçük senin yanında zeka da ne demek haşa :42:

mühendis değilim ki anlayayım mühemdislik eğitimim yalnızca 2 sene senin seviyene düşemeyecegim:50: pardon ulaşamayacagım:21:

Allahım sana senin gibi bir eş senin gibi dostlar nasip etsin:29: amiiiiiiin:34:

hangi okuldsın bu arada?:44:
lütfen bu tatsız muhabbeti kesin konuşmayalım burda bitsin

bu arada durumdan haberdar ediyim sevgilimin mezuniyetine gittim annesiyle ve halasıyla tanıştım annesi çok tatlı sıcak kanlı bir hanım halasıda bana geliniymişim gibi davranıyolar öyle içten ki siz sevdikten sonra ben arkanızdayım sende okulu bitir allahın izniyle gelir isterim kızım seni dedi beğendiğini ve çok yakın bulduğunu söyledi mezuniyetten sonra yemeğe gittik.

hakkında hayırlısı olsun cnm.. ailenin sıcak davranması çok hoşş umarım hep böyle gider...

mesaj sayınlamı tanıtıyorsun kendini yapmayın böyle cidden komik evet yazıp gittim finallerim vardı döndüm ve cevap veriyorum şimdi hak edene hak ettiği gibi teşekkür ettiklerimde çok soruna cevap veriyim elbette sormamalısın bende nereye ne yazıcağımı sana sormıcam sen demiştin yazma o zaman karışan sensin kendinle çelişiyorsun sıkışınca ne demek sorsaydın söylerdim asıl bilmeden etmeden annem ve benim üzerime yorum yapan sensin

İşine gelene teşekür ederim hanımefendi tavırlar
İşine gelmeyene komik,saçma
Ayrıcada konu sahipleri ne zaman öğrenecek yazın yada yazmayın deme hakkı olmadıklarını özellikle ''bir derdim var''dakiler
Kendimle çelişke kısmınıda gerçekten anlamadım daha tane tane yazsaydın anlardım belki
Mümkünse alıntılama daha fazla yazmak istemiyorum :ssz:

Son düzenleme:
kendinle çelişmektesin dedim çünkü "derdini saçmaların olmadıgı yerlerde paylşaşsana o zaman." diyen sensin" Ayrıcada konu sahipleri ne zaman öğrenecek yazın yada yazmayın deme hakkı olmadıklarını özellikle ''bir derdim var''dakiler" diyende sen bi oku yazdıklarını istersen her zaman hanımefendi olarak cevap verdim... ama gerekene gerektiği gibi

kendinle çelişmektesin dedim çünkü "derdini saçmaların olmadıgı yerlerde paylşaşsana o zaman." diyen sensin" Ayrıcada konu sahipleri ne zaman öğrenecek yazın yada yazmayın deme hakkı olmadıklarını özellikle ''bir derdim var''dakiler" diyende sen bi oku yazdıklarını istersen her zaman hanımefendi olarak cevap verdim... ama gerekene gerektiği gibi

ben dedim canım bunu arkadas degil:17: bu arada sevgilinin ailesinin tutumuna cok sevindim hep böyle olursunuz inşallah:16:

Ben de okumamış, bir insandan bahsediyor anneniz sandım. Ki öyle dahi olsa, birini seviyorsanız bunun önemi olmaz.
Halkla İlişkiler gayet güzel bir bölüm. Ben de Halkla İlişkiler okuyorum. Her meslekteki gibi bunda da başarılı olursan paraya para dememe şansın var. Özellikle büyük şirketlerdeki halkla ilişkiler uzmanları, şirketin ceo suyla aynı düzeyde para alıyorlar. Anneniz ne okumuş onu çok merak ettim. Ailecek mühendis misiniz, nedir bu önyargı. Ne sanıyor, halkla ilişkilerdi, gazetecilikti, reklamcılıktı, gibi bölümlerde okuyanların akılsız olduklarını falan mı? Emin olun ki, fen bölümünde okuyup herhangi bir mühendislik bölümü kazanmak, sözel okuyup halkla ilişkiler kazanmaktan çok daha kolay. Annenize ösym'nin puan tablosunu da gösterebilirsiniz. Haaa siz, annemle sevgilim arasında seçim yapmaktan falan korkuyorum diyorsanız, seçim yapmak gibi bir probleminiz varsa sırf bu konudan dolayı; ayrılın gitsin sevgilinizden. Zaten o kadar çok sevmiyorsunuzdur.
[/
aynı durumda olsanız sevgilim der annenize sırt mı dönersiniz hahhh çok saçmasınız gerçekten ne alaka sevmemekle _?

Anneme neden sırtımı döneyim ki? Benim için sevdiğim insanla alakalı başka bir problem yoksa, annemle konuşurum. Eğer annem hala geri kafalı tavırlarına devam ediyorsa da, "Sen ne dersen de o benim sevdiğim insan, ömrümü geçireceğim insan, bana bu konuda kırılıp darılma ama senin yaklaşımın çok yanlış, ya böyle kabul et ya da böyle kabul et başka seçim yok" derim. Haaa uyuşturucu bağımlısı olsa neyse sevdiğim insan, annemde haklılık payı ararım. Ama bir insanın haksız olduğuna inanıyorsam bu annem bile olsa arkasında durmam. Sonuçta karakteri oturmuş bir bireyim değil mi? Ayrıyeten burada arkadaşlarımız sana yorum yapmışlar. Annenin yaptığının saçma olduğunu bir şekilde açıklamışlar. Herkes kendi fikrini söylemiş. Buraya gelip millete bağırmaya hakkın yok. Eleştiriyi kaldıramıyorsan, konu falan açmayacaksın. Kimseye "kapat çeneni" diyemezsin.!

Back
X