Ben de okumamış, bir insandan bahsediyor anneniz sandım. Ki öyle dahi olsa, birini seviyorsanız bunun önemi olmaz.
Halkla İlişkiler gayet güzel bir bölüm. Ben de Halkla İlişkiler okuyorum. Her meslekteki gibi bunda da başarılı olursan paraya para dememe şansın var. Özellikle büyük şirketlerdeki halkla ilişkiler uzmanları, şirketin ceo suyla aynı düzeyde para alıyorlar. Anneniz ne okumuş onu çok merak ettim. Ailecek mühendis misiniz, nedir bu önyargı. Ne sanıyor, halkla ilişkilerdi, gazetecilikti, reklamcılıktı, gibi bölümlerde okuyanların akılsız olduklarını falan mı? Emin olun ki, fen bölümünde okuyup herhangi bir mühendislik bölümü kazanmak, sözel okuyup halkla ilişkiler kazanmaktan çok daha kolay. Annenize ösym'nin puan tablosunu da gösterebilirsiniz. Haaa siz, annemle sevgilim arasında seçim yapmaktan falan korkuyorum diyorsanız, seçim yapmak gibi bir probleminiz varsa sırf bu konudan dolayı; ayrılın gitsin sevgilinizden. Zaten o kadar çok sevmiyorsunuzdur. [/
aynı durumda olsanız sevgilim der annenize sırt mı dönersiniz hahhh çok saçmasınız gerçekten ne alaka sevmemekle _?