- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Vgbg
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kısım gerçek mi? Ablaniz annenize inanıyor mu?bi kere balkonda ablamda şahit olmus bu olaya. Aksam otururlarken bi adam resimlerini cekmis flas patlamış
10 senedir kim takip edecek kadını? Neyini takip edecekler allahaşkınaÇok garip. Bi yandan düşünüyorum ya anneniz gerçekten doğru söylüyorsa? Anneniz dışarı çarşıya falan çıktığında kardeşiniz ve ya babanız görünmeden kenardan annenizi izlese ya. Bakıp korktuğu yerlerde gerçekten bi insan var mı? Varsa da rahatsız edici bir şey yapıyor mu gerçektende, yoksa tamamen halüsinasyon mu bunların hepsi. Anlamak lazım ilk başta. Sonra bence adım atılmalı. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun
O kadar uçuk hikayeler duyuyoruz ki. Ne bileyim bide ablasıyla öyle bişey yaşamış olması acaba dedirtti bana. Kesin öyledir demiyorum. Ama ya psikiyatriste götürse ama sonradan olayın gerçek olduğunu öğrense kahrolmaz mı konu sahibi? Ben açıkçası empati yaptım. İyice araştırmadan adım atmazdım10 senedir kim takip edecek kadını? Neyini takip edecekler allahaşkına![]()
Merhaba hanımlar o kadar uzgunum ki anlatamam. Icim yaniyo ..
Sizlerden fikir almak varsa yasamis basina gelmis düşüncelerini yazmasını istiyorum.
Annem yaklaşık 10 yildir kendisinin takip edildigini düşünüyor. 15 gun 1 ay arayla fotografinin çekildiğini söylüyor. Disari pazara ciktiginda farkli farklı arabalarin takip ettigini söylüyor. Mesela bi dukkandan cikiyormus ilk bas fark etmemis simsiyah bi araba filmli ici gorunmuyo dukkandan cikiyormus onunde araba. Sonra carsida biraz gezip baska dukkanlara giriyormus yine araba onunde oluyormus. Kim yapiyor kim cekiyor diye sordugumuzda farkli farklı kisiler oldugunu cete oldugunu soyluyor. Disari ciktiginda onunden arkasindan insanlarin yuruyup onu takip ettigini söylüyor. ağlıyor gece uyuyamiyorum diyor ya sizlere zarar verirlerse diyor. Ben artik yasamiyorum diyor dışarı bile cikmak istemiyor. Markete pazara babami gonderiyor. Evde babam ve ablam var ben evliyim. Onlara bu durumu anlattiklarinda "sen manyak misin oyle seymi olur" diye cevaplar aliyormus. Bana anlatti aglaya aglaya ben salakmiyim diyor ne gordugumu bilmiyormuyum diyor. Sonra bana olayi anlatiyor telefonun ona dogru dönük oldugunu flaşın patladigi ana kadar. Annen bu niye yalan söylesin bi kere balkonda ablamda şahit
Babam umursamaz biri. 10 sene derken benim bunlardan haberim yoktu ben daha olayi yeni öğreniyorum.Neden 10 senedir kimse bu kadını doktora götürmedi ?
Benim eşim ya da annem bana gelip böyle birşey anlatsa ilkinde inanır , ikincide sorgular , üçüncüde hadi doktora der götürürüm
Siz 10 sene diyorsunuz şaka mı bu ? Kocasının eli armut mu toplamış 10 senedir
Bu olayi annem soyledi ablanda gördü diye ama ablam isteydi soramadım. Ilk isim sormak olucakBu kısım gerçek mi? Ablaniz annenize inanıyor mu?
Evet bende kahroluyorum ya gerçekse diye ama amaclari ne olabilir? Disari cikarken tembihliyorum eger gorursen bisey dikkatini cekerse hemen soyle diye.Çok garip. Bi yandan düşünüyorum ya anneniz gerçekten doğru söylüyorsa? Anneniz dışarı çarşıya falan çıktığında kardeşiniz ve ya babanız görünmeden kenardan annenizi izlese ya. Bakıp korktuğu yerlerde gerçekten bi insan var mı? Varsa da rahatsız edici bir şey yapıyor mu gerçektende, yoksa tamamen halüsinasyon mu bunların hepsi. Anlamak lazım ilk başta. Sonra bence adım atılmalı. Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun
Oturduğunuz binada yanlış bir yapılanma olabilir mi? Fazla balkon, çatıya ek kat, balkona fazladan cam vs vs belediye gelip foto çekiyor öyle bişi olabilir. Herhanfi bir şikayet varsada gelip yapı fotosu çeker belediyeAnnen bu niye yalan söylesin bi kere balkonda ablamda şahit olmus bu olaya. Aksam otururlarken bi adam resimlerini cekmis flas patlamış. Bu zamana kadar anneme hep inandim gorduklerinin dogru olduguna inandim.
Ben daha yeni ogreniyorum 2 3 ay oluyo dedigim gibi ilk once inandim hep anneme. Dun aksam acaba demeye basladimAblan Niye bu kadar vurdumduymaz, baban niye bu kadar ilgisiz siz niye 10 senedir doktora götürmediniz?
Yeni ev yaptilar zaten yeni eve gecince baslamis olaylar. Dublex bahceli guzel ev ben ilk once hirsizlik olabilecegini dusundum evet gerçekten birileri takip etti ama sonra vazgecildi bu da annemde etkisi kaldi herşeyden suphelenir hale geldi diye dusundum bana ilk anlattigindaOturduğunuz binada yanlış bir yapılanma olabilir mi? Fazla balkon, çatıya ek kat, balkona fazladan cam vs vs belediye gelip foto çekiyor öyle bişi olabilir. Herhanfi bir şikayet varsada gelip yapı fotosu çeker belediye
Anlattıklarından belki bir tanesi gerçektir diğerleri beyindeki oyundur çünkü kim niye siyah camlı arabalarla anneni takip etsin kimse inanmadıkça iyice sinirlenip kendini güvende hissetmez ve intihar fikirleri oluşur bence vakit kaybetmeden tedavi ettirinBen daha yeni ogreniyorum 2 3 ay oluyo dedigim gibi ilk once inandim hep anneme. Dun aksam acaba demeye basladim