• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem sürekli bizi aşağılıyor?

İçinde bulunduğun durum çok sıkıntılı insanın hayata olan motivasyonunu bitirir. Belli yaşa gelmiş insanlara da değişimi sen empoze edemezsin ancak kendileri kendilerini hatalı kusurlu görürlerse değişirler ki pek ihtimal vermiyorum.
Bana kalırsa bir an evvel bir işe girmeyi dene maddi durumları nasıl ailenin hani bugün ben üniversite okuyacağım desen sana destek çıkarlar mı? Ya da azim edeceksin hem okuyup hem çalışacaksın ama o evden çıkmaktan başka çaren yok gibi görünüyor mental sağlığın adına en başta
Maddi durumumuz iyi zaten annem okumamızı destekliyor o konuda bir sıkıntım yok çok şükür. Bu yıl tıp kazanırsam inşallah kardeşimle beraber ev tutmayı düşünüyoruz.

Maddi durumumuz iyi zaten annem okumamızı destekliyor o konuda bir sıkıntım yok çok şükür. Bu yıl tıp kazanırsam inşallah kardeşimle beraber ev tutmayı düşünüyoruz.

Süper o zaman konudaki en güzel detay bu olabilir. Umarım kazanırsın ama eğer ki puanını tutturamazsan bile farklı bir bölüme girmeyi dene, ne olursa olsun evden ayrılman senin yararına olacaktır.

Dedikleri gibi annenin sorunları var tek çözümün oradan ayrılmak. Söylediklerini üzerine alma seninle alakalı değil. Münakaşaya bile girmek geç git yanından. Konuştukça haksız çıkacaksın eğer köşeye sıkıştırırsan yalan iftiraya da başvurur. Hiç gerek yok başka bir ilde okul kazan kurtul. Ben öyle yaptım. Seninkinin neredeyse aynısıydı.

Süper o zaman konudaki en güzel detay bu olabilir. Umarım kazanırsın ama eğer ki puanını tutturamazsan bile farklı bir bölüme girmeyi dene, ne olursa olsun evden ayrılman senin yararına olacaktır.
Annem tıp kazanmam için özel ders bile aldırıyor. Ne annemin ne de babamın okumamızla ilgili bir sorunu yok. Sadece huzursuz bir aileyiz.

Anneniz ruh hastası. Kendinizi hedefinize odaklayın. Başka hiç bir şey düşünmeyin. Bu saatten sonra onu siz düzeltemezsiniz. Muhtemelen doktorlar da bi yere kadar düzeltebilir. Çocuklarından hırsını çıkaran bi kadın hasta olmanın yanında aynı zamanda kötü kalplidir. O yüzden sadece kendinizi düşünün. Gereksiz tartışmalardan kaçının. Şu an maddi olarak maalesef onlara mecbursunuz. Mecburiyetten kurtulana kadar ayıya dayı deyin gerisiyle ilgilenmeyin.

Kız kardeşim depresyon ilacı kullanıyor. Ben de bir zamanlar kullanıyordum. Psikiyatriye gidip bize hakaret ediyor desem annem bi anda ben küfür etmedim ne zaman etmişim söyle o zaman diyor. Sürekli ama sürekli bir aşağılama. Kız kardeşimi kilosundan, beni sivilcelerimden aşağılıyor. Senin yüzünden ne evlenmek ne çocuk sahibi olmak istiyorum dedim. Madem ben hatalıyım sen doğrusunu yap o zaman diyor. Asla hatasını kabul etmiyor. Ruh hastasi.
Sürekli aşağılayan insanı hiç sevmem kaynanam böyle diye neredeyse boşanma davası açacaktık....Böyle insanları Allaha havale ediyorum. Lanet gelsin öyle sinir oluyorum ki bu tarz insanları amacı egosunu tatmin etmek kendini rahatlatmak. Kadın egosunu tatmin ediyorsa en güzel cevap ya umursama ya da sınırını çiz.

Hepinize cok teşekkür ederim. Cidden çok kötüydüm derdimi anlatacağım kimse yoktu yanımda. Size anlattım derdime çare bulmaya çalıştınız. Ne kadar teşekkür etsem az❤️❤️

Back
X