Güveniyorsanız eğer aileniz ayrıl dedi diye ayrılmayın.
Ailenizin istememe sebepleri makul sebepler değil çünkü.
Götürün tanıştırın.
Tek tek herkes tanısın onu...
tam da öyle, tek kalmaktan korkuyor benim onu düşünmeyeceğimi uzaklaşacağıma adapte etmiş kendini başka hiçbir şey düşünmüyoracaba anneniz yalnız kalacak diye mi mana bulmaya çalışıyorlar????
babam 30 yıl bilfiil çalıştıktan sonra evini arabasını aldı..şimdiki ailelerin evi yok arabası yok evlenmem evlendirtmem şımarıklığına tahammül edemiyorum kusura bakmayın.
Herkes ev , araba , yüksek maaş istiyor . Bu gençler nasıl evlensin . Zaten evlenince gereksiz bir çok masraflar yüzünden dağ gibi borçla başlıyorlar evlilik hayatlarına . En güzel geçmesi gereken zamanlar heba oluyor .
Evlenmek isteyenlerin önüne maddi engeller çıkması çok üzücü .
Eğer gerçekten iyi biriyse , sizi üzmeyecek, incitmeyecek karakterde olduğunu inanıyorsanız . Ailenizden tanımak için zaman isteyin . Bir süre görüştürün . Belki fikirleri değişir .
Es adayinizin ve sizin tanidiginiz bir araci ailenizle uygun dille konuşursa orta yol bulunur inşallah. Ailrnuzin de on yargisi silinir
Güveniyorsanız eğer aileniz ayrıl dedi diye ayrılmayın.
Ailenizin istememe sebepleri makul sebepler değil çünkü.
Götürün tanıştırın.
Tek tek herkes tanısın onu...
tanışmaya da annem yaklaşmıyor sorun bu, yani tanısa eminim önyargısı kırılacak ama yok diyor, pat diye alıp karşısına çıkarsam ters teper mi diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?