- Emoji Skoru
- 12.424
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi ShellShock
Bu iki yorum beni ağlattı. Evet sadece sevildigimi bilmek baba yasattiklarindan pişman olduğunu duymak istiyorum ama evet inkar ediyor. Daha önce bunu yaptım yüzüne vurdum yalan söylüyorsun diyor.
Sırf güzel kızıma böyle bir anne olmamak için çaba gösteriyorum hiç incitip kırmamaya çalışıyorum . Benim gibi her başını oksayana sarilmak istemesin diyehep kendimi sevdirmeye çalıştım. Biri beni sevmezse çok üzüldüm.
Ya size sarilmak istedim su an. Bence anneniz sevgi yeteneginden yoksun, ici bombos, zavalli ve kotu bir insan. Kisiligi bozuk. Siz ise iyi, vicdanli, sevgi dolu, empati yapan birisiniz. Kazanan yine sizsiniz. Anneniz belki kendini inandirmis ben cok iyi bir anneydim filan diye. Muhtemelen inanir da. Cok ama cok zordur kabullenmek. Acaba beni hic sevmedi mi acaba pisman mi demek. Ama sorun sizde degil ki. Belki sevme yetenegi olmayan bir anneye dustunuz. Buna ragmen bu kadar guzel bir insan oldunuz. Hicbir sucunuz yok anne bakimindan bahtsizmissiniz. Insallah ruhunuzdaki yaralari onarir cok guzel bir hayat kurarsiniz.