• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve Ablam beni ok krd

ablama yardım etmekten asla üşenmem.yegenime canım feda.ama onların yaptıkları içimi acıtıyor.ablam bide tripli tripli laf soktu resmen.bumuydu emegimin karsılıgı?

kızlar yalnız bırakmayın beni canım cok bulanıyor senağlama

Canım asıl sen tripli davran anlasınlar yaptıklarını.Sen dolmuşsun canım bu olay tuzu biberi oldu .
Belli ki zaten ağlayasın varmış ..
Çok mu bunaldın evde?

Canım asıl sen tripli davran anlasınlar yaptıklarını.Sen dolmuşsun canım bu olay tuzu biberi oldu .
Belli ki zaten ağlayasın varmış ..
Çok mu bunaldın evde?

canım inanılmaz bunaldım.can sıkıntısından sürekli temizlik yapıyorum.camları siliyorum yagmur yagıyor camlar kirleniyor sinirden aglıyorum..iyice doldum sacmaladım.işten sucum olmadıgı halde cıkarıldım ve cok gücüme gitmişti.hakkımı savunamadım bile..annemse üzülme hayırlısı diyor herseye.üzülmemek mümkün mü?

arkadaşım bu devirde kimseye yaranamazsın. yardım etmek çok güzel hele ki ailene. ama benim böyle bir ablam olsa geri dururum. böyle insanlara hele hiç yaranılmaz. istersen canın ciğerin olsun bencilliktir bu. biraz da sen bencillik yap derim. bir sınır gerekiyor yoksa sen harap olursun.

arkadaşım bu devirde kimseye yaranamazsın. yardım etmek çok güzel hele ki ailene. ama benim böyle bir ablam olsa geri dururum. böyle insanlara hele hiç yaranılmaz. istersen canın ciğerin olsun bencilliktir bu. biraz da sen bencillik yap derim. bir sınır gerekiyor yoksa sen harap olursun.

haklısın canım.ben kendimi paralarım herkes için ama yok kimse deger bilmiyor.eniştem desen dünyanın en sorumsuz en bencil insanı.hiç istemiyorum gitmek.huzurum olmuyor orda.heleki eniştem evdeyken cok kötü.sanki ben mecburmusum gibi davranıyorlar.bazen diyorum evlensem kurtulcam bu seylerden diyorum.o zamanda kayınvalideye kostur yardım et,yardım etmesen bi dert etmesen bi dert.nedense hayatta hep biri birilerinin sırtına basıyor.bu zamana kadar sırtına basılan ben oldum.ezdirmemeye calısıyorum kendimi ama oda bi yere kadar olmuyor.kaderim mi kötü yazılmıs bilmiyorumki.su yazıyı yazarken bile aglıyorum cok bunaldım

haklısın canım.ben kendimi paralarım herkes için ama yok kimse deger bilmiyor.eniştem desen dünyanın en sorumsuz en bencil insanı.hiç istemiyorum gitmek.huzurum olmuyor orda.heleki eniştem evdeyken cok kötü.sanki ben mecburmusum gibi davranıyorlar.bazen diyorum evlensem kurtulcam bu seylerden diyorum.o zamanda kayınvalideye kostur yardım et,yardım etmesen bi dert etmesen bi dert.nedense hayatta hep biri birilerinin sırtına basıyor.bu zamana kadar sırtına basılan ben oldum.ezdirmemeye calısıyorum kendimi ama oda bi yere kadar olmuyor.kaderim mi kötü yazılmıs bilmiyorumki.su yazıyı yazarken bile aglıyorum cok bunaldım

senin zayıf noktanı bulmuşlar. sana bu şekilde davranınca istekleri yerine geliyor. gerçekten öyle düşündüklerine inanmıyorum sanki sen mecburmuşsun gibi. artık takmamanın vakti gelmiş. yerinde olsam bunların üzerine ne yapar eder gitmem ablama. biraz anlasınlar kıymetini ona göre davransınlar.:umursamaz:

senin zayıf noktanı bulmuşlar. sana bu şekilde davranınca istekleri yerine geliyor. gerçekten öyle düşündüklerine inanmıyorum sanki sen mecburmuşsun gibi. artık takmamanın vakti gelmiş. yerinde olsam bunların üzerine ne yapar eder gitmem ablama. biraz anlasınlar kıymetini ona göre davransınlar.:umursamaz:

canım aslında gitmem bunca olanlardan sonra ama yegenim ben ve ablam dısında kimseden mama yemiyor.su dahi içmiyor.gecen ay bize geldiler o zamanda öyleydi.dogdugundan beri öyle.ben gitmesem annemden mama yemeyecek.annemede ablamada " bu son gelisim bundan sonra benden asla hayır beklemeyin"dedim.yegenim için gelirim kimsede umurumda degil dedim.

ay üzüldüm canım ya. çok dokunmuş sende yazıdan çok güzel ifade etmişsin bunu.. ablan belki sana destek verse bi ihtimal olurda buraya gelmekten vazgecerler benimde işim kalır diye düşünmüş, annen bebek bakımında sana güvenmiş olan sana olmuş. vardır bir hayır demek lazım belkide o iş yeri sana yaramayacaktı.

ay üzüldüm canım ya. çok dokunmuş sende yazıdan çok güzel ifade etmişsin bunu.. ablan belki sana destek verse bi ihtimal olurda buraya gelmekten vazgecerler benimde işim kalır diye düşünmüş, annen bebek bakımında sana güvenmiş olan sana olmuş. vardır bir hayır demek lazım belkide o iş yeri sana yaramayacaktı.

canım inan cok kırıldım saatlerdir içimdeki sıkıntı büyüdükce büyüdü.ablamdan destek bekledim endişe etse üzüldüm kardesim benim yüzümden oldu hakkını helal et gibi seyler dese birazcık acımı yatıstırcam ama tam tersi herkes kendini haklı gördü bi kişide sen haklısın demedi senağlama

hem suçlu hem güçlü diye sizinkilere derler yahu.. ablana özellikle çok kızdım.. sanki sana güvenip de mi çocuk doğurdu yahu sen bakmak zorunda mısın da bi de gelmiş trip atmış.gitmeyeceksin de görecekler yani..
hem de ne güzel içine sinen bi iş bulmuşsun mutlaka ara yarın bence.. ayrıca geleceğini her şekilde garanti altına al yarın ne olacağı hiç belli olmuyor yani

Merhaba seni çok iyi anlıyorum.Fakat olayları degerlendirirken onların bakış açılarıyla baktıgın zaman haklılıklarını göreceksin canım.Eger kişi olagan dışı davranır ise şaşmak gerekir neticede ablan ve digeride annen senin haklısın zor bir durumla karşılaşmıssın ama eminim onlarla tekrar bu konuyu isteklerini belirtirsen belkide düşünceleri farklı olacaktır .Hayat başlı başına mucadeledir canım.Her zaman herşeyde mucadele etmek gerekir.Ve ben derim ki önümüze çıkan her durumda bir hayır vardır senin için şu an kötü bir durum gibi görünebilir elinden geleni yaptıktan sonraki zaman dilimine bakmak lazım.Neticede hiçkimse yakının hele ki bir canın acı cekmesini ,tırnagına zarar gelmesini istemez.O yüzden duygularını açıklaman gerek .Yaşanılan her olay bir tecrubedir deneyimdir.ıyi düşün olumlu ol canım.Ne olursa olsun onlar senin Annen ve Ablan sadece duygularını açıkca ifade et bazen kendimizden cok ödün veririz yapacaklarımızın üstünde emek sarfederiz kendini unutmadan ablana o şekilde destek olmalısın sonucta o da bir anne oldu anneligin sıkıntıları bi nevide çekmesi gerek bu kadar kendinden ödün verme eminim ki insanlar birbirini daha net anlayabilselerdi sorunlar olmazdı .Allah hakkında hayırlısını nasip etsin .Herşey gelir geçer anne abla sevgisi geçmez:( kızgınlıklarımızda olsa onlar senin ailen bitanem hayırlısı canım.(

kusura bakmayın da ablanız çocuğu sizin içinmi doğurdu, herkes nasıl bakıyor veya baktırıyorsa o da başının çaresine baksın. siz teyze olarak gerekeni fazlasıyla yapmışsınız. tüm yaşamınızı yeğeninize vakfedecek değilsiniz ya. sizin de bir hayatınız var çalışmak bir tarafa özel hayatınız var, zaten zamanı gelince kendi çocuğunuza bakacaksınız, bence hiç kasmayın kendinizi. yaparsınız yaparsınız ufacık bir of derseniz lafınızı fazlasıyla alırsınız.

Kaderine atma sucu. Sen basmalarina izin verirsen onlar da basar.

Senin hayatin hayir dedigin anda is biter.

Canim o isyeri seni gorusmek icin mi aramis, son gorusme mulakat icin mi? yani girecegin %100 muydu? simdi cok sirket cagirir ama olmayadabilir. o yuzden harap etme kendini. ama annenle iyice konus. bbir daha benim adima karar verirsen uzulursun anne de. acikca soyle.

ayrica ablana da gitmek zorunda degilsin. sana mi guvendi cocuk yapti? sana mi guvendi tayini cikti. alsin cocugunu gitsin nereye gidecekse. cok mu zor.

hayat senin hayatin. annen ne demek ben olene kadar. yarin olmeyecegini garanti ediyor mu?

bu arada bize yazdiklarini da ablana soyle. "isin olup olmamasi onemli degil ama bencilliginize inanilmaz kirildim." kendinizi hakli gordunuz. sanki yapmak zorundaymisim gibi davrandiniz. bir tel acip uuzldum demedin. abla cok sagol bundan sonra benden de ayni sekilde tepki aldiginda hic sasirma de.

her aileden bir kurban tayin ediliyor maalesef. biz diğer kardeşimiz için herşeyi yaparız birşeyleri feda ederiz ama kıymetimiz bilinmez cnm. bende abim okuyacak diye 2 sene ara vermiştim babam ikinizi okutamam dediği için dırf o okusun diye. ama ne oldu ben okurken eziyet ettiler resmen okumamam için yapmadıkları kalmadı ama inat ettim okudum. okul bitti iş arıyorum kimse yardımcı olmuyor. şimdi memurum maaşım abimden yüksek diye kıskançlık yapıyorlar maaşım çok olsa ne olcak yardım edenmi var bana. abim rahat ne elektrik ne su ohh gel keyfim gel. ama hala ne yaptınki diyorlar

Bulutcum canim cok üzüldüm ya....ciddende annenle ablan cok egoistce davranmis....hadi onu birak birde üstüne üstlük hem suclu hem güclü birde ne agliyor sizliyor diyorlar....

Vallaha güzelim ablanda olsa kimseye kendini kullandirtma...seninde kendine göre hayatin isteklerin ve arzularin var....

Ablanin durumuna göre kendini ayarlamak zorunda degilsin, sen olmasan ne yapacak acaba? Ablan bu yüzü annenden buluyor ama...bunuda eklemek isterim...:delphin:

Annenle konus, tamam ablamdir tabiki yardimci olucam de....ama bundan sonra artik benim canim isterse yardim ederim...onu cani istediginde degil de...:kahve:

Inanki zaman geliyor kendi ailene karsi bile biraz disli olmak zorunda oluyorsun, olmazsan susarsan hep kullanilan iyi niyeti suistimal edilen sen olursun...:delphin:

O is yerini ara...kusura bakmayin, Yanlis anlasilma olmus....Acaba yine bir randevu almam mümkünmü de..? Hic belli olmaz be güzelim....belki yine girebilirsin oraya..a.s

Hakkinda hayirlisi olsun

inşalallah gönlüne göre bir iş çıkar.:Saruboceq:
gerçekten iş bulmak o kadar çok zor ki
en düşük 450 liraya dahi iş bulamaz olduk.

Back
X