• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve Ablam beni ok krd

valla ablayım,bebeğimde var, birde kız kardeşim var bu sene mezun oldu , yalvara yalvara bakmak ister, ben bir kere bile gelip bakarmısın dememişimdir, gençtir gezecektir tozacıktır,işi olur, buluşması olur, hasta olur diye düşünür 1 günü bile teklif edemem, şaştım doğrusu ablanıza, ablanıza bu cesareti veren annenizede, ziayrete gittiğimde bile onlar çocukla oynuyorsa, hasret gideriyorsa kalakr mutfağa girer yemekleri yapar toparlarım, he hastalık olur,çok acil bişey olur, gelir bakar o da müsaitsee, asla kimse kardeş de olsa yük altına bırakılmaz

kızlar cok tesekkür ederim yorumlarınız için.Allah razı olsun cok iyisiniz.

sabah uyanınca iş yerini aradım.durumu anlattım.müdürle gelin konusun belki gelince işe baslamanıza izin verir dediler.o iş için öyle caba harcadımki ben.4 kez elemeye girdim.yani dün aradıklarında işe gel basla diye aramıslardı :gitme: bugun gidecegim müdürle görüsmeye insallah tamam der.dünden beri dua ediyorum Allahım nolur olsun yarabbim :Saruboceq:

annemede dedim.bu son gidişim bebege bakmak için bundan sonra ben istedigimde bakarım kimse karısmasın ne yapacagıma dedim..artık canıma tak etti kendi hayatımı kurmak istiyorum :kızgın:

canım ınsa allah sorun cıkarmadan ıse kabul ederler
kendım ısı kaybetmısım gıbı uzuldum adına
ama burada senın ıyı nıyetını suıstımal ettıklerını dusundum
annenın ablan evladı oldugu kadar sen onun evladısın gelecegınle alakalı sana destek olmalı
paraya ıhtıyacının olmaması guzel bır sey ama herkes para ıcın calısmaz
senın bır bırey olarak kararlarına destek vermesı gerektıgını konus hem annenle hem de ablanla

pekı senı ıse kabul ederlerse annenle ablana gıtmeyecekmısın

canım ınsa allah sorun cıkarmadan ıse kabul ederler
kendım ısı kaybetmısım gıbı uzuldum adına
ama burada senın ıyı nıyetını suıstımal ettıklerını dusundum
annenın ablan evladı oldugu kadar sen onun evladısın gelecegınle alakalı sana destek olmalı
paraya ıhtıyacının olmaması guzel bır sey ama herkes para ıcın calısmaz
senın bır bırey olarak kararlarına destek vermesı gerektıgını konus hem annenle hem de ablanla

pekı senı ıse kabul ederlerse annenle ablana gıtmeyecekmısın

canım müdüre gelince işe baslasam olur mu diye soracagım.eger olmaz simdi basla yada hiç baslama derlerse ilk kez annemin sözünü dinlemeyecegim ve baslayacagım işe.onlar beni düsünmüyorlarsa bende düsünmem.

saat 17.00da müdürle görüsmeye gidecegim.kızlar dua edin bana

canım ya bu kadar kendini üzme bence.onlarda senin kötülüğünü istemez.inşallah döndükten sonra sana çok daha güzel teklifler gelirde şimdiki üzüntünü unutursun

canım ya bu kadar kendini üzme bence.onlarda senin kötülüğünü istemez.inşallah döndükten sonra sana çok daha güzel teklifler gelirde şimdiki üzüntünü unutursun

canım kötülügümü istemezler biliyorum ama azıcıkta benden taraf baksalar olaylara.sadece kendi istedikleri olamazki.benimde düsündüklerim var.anneme böyle deyincede "ben senin için en iyisini düsünürüm asla üzülme" diyor.off beni bi anlasa :çok üzgünüm:

sinirden kendimi onuncu kattan atasım var..
müdürle görüsmeye gittim.dün annem onlara öyle değince baska birini aramıs iş için.işe baslamıs bile..müdürle konustum.1 ay deneme süresi var eger memnun olmazsak ilk alacagımız kişi sensin dedi.biz seni 16 kişinin içinden seçtik kısmetini kendin geri cevirdin dedi.şartları biliyorsun geri cevrilemeyecek kadar iyiydi dedi.annem konuşmuş ben evde degildim dedim.annen öyle degince baskasını aradık nereden bilelim senin tekrar arayacagını dedi senağlama

eve zor geldim yollarda aglayacaktım sinirden.eve geldim ve attım odaya kendimi.içim öyle acıyorki.nefes alamıyorum.saglık olsun diye teselli ediyorum kendimi ama olmuyor.şu işsizlikte iş buldum oda ellerimin arasından kayıp gitti.deneme süresinde yeni aldıkları kişiden memnun kalmazlarsa arayacaklar beni ama o ihtimalde %20.cünkü ben olsam memnun etmek için gece gündüz calısırdım.sanırım yeni aldıkları kişide öyle yapar senağlama :a015:

yerden göğe kadar haklısın.
arayıp ulaşmaya çalışsan o işyerine.
ablanda ayıp etmiş valla.
gidip ona yardım etmeye mecburda değilsin üstelik.
hemen ulaşmaya çalış o işyerine.
belki beklerler...

üzgünüm ama ablanız ve anneniz çok bencil davranmış.siz sonuna kadar haklısınız.sizi düşünmeyen insanlara yönelik bence bu kadar özverili olmayı bırakın.insanlara hep verdikçe daha fazlasını isterler bir zaman sonra sanki o sizin görevinizmiş gibi davranmaya başlarlar.bu şekilde davranmaya devam ederseniz hep kaybedersiniz.bence bu durumda en mantıklı olan ablanız ve annenizle oturup bunu durumu konuşmak olur.

müdürle görüsmeye gittim.dün annem onlara öyle değince baska birini aramıs iş için.işe baslamıs bile..müdürle konustum.1 ay deneme süresi var eger memnun olmazsak ilk alacagımız kişi sensin dedi.biz seni 16 kişinin içinden seçtik kısmetini kendin geri cevirdin dedi.şartları biliyorsun geri cevrilemeyecek kadar iyiydi dedi.annem konuşmuş ben evde degildim dedim.annen öyle degince baskasını aradık nereden bilelim senin tekrar arayacagını dedi senağlama

eve zor geldim yollarda aglayacaktım sinirden.eve geldim ve attım odaya kendimi.içim öyle acıyorki.nefes alamıyorum.saglık olsun diye teselli ediyorum kendimi ama olmuyor.şu işsizlikte iş buldum oda ellerimin arasından kayıp gitti.deneme süresinde yeni aldıkları kişiden memnun kalmazlarsa arayacaklar beni ama o ihtimalde %20.cünkü ben olsam memnun etmek için gece gündüz calısırdım.sanırım yeni aldıkları kişide öyle yapar senağlama :a015:

canım herseyde bır hayır vardır
saglık olsun dıyeyım yerden goge kadar haklısın
annene ve ablana kendıne aıt konularda saglıklı kararlar verebılecegını acıklaman gerekıyor canım
herkes bır yerde durmalı senın adına cok uzuldum ınan

canım müdüre gelince işe baslasam olur mu diye soracagım.eger olmaz simdi basla yada hiç baslama derlerse ilk kez annemin sözünü dinlemeyecegim ve baslayacagım işe.onlar beni düsünmüyorlarsa bende düsünmem.

kesinlikle iş olursa kabul et. iş ,öyle kolay kolay bulunmuyor. bu senin geleceğin. ablan evlenmiş çocuğu olmuş,geleceğini ,düzenini, kurmuş. onun tuzu kuru. gitsin annen baksın bebeğe.

ayy
bu mesajını görmemişim. çok üzüldüm ya.

kızlar cok tsk ederim beni yalnız bırakmadıgınız için.cok mutsuzum.anneme anlattım bugun olanları.pişman oldu.bilemedim işlerin bu boyuta gelecegini dedi.kızamıyorum sesimi yükseltemiyorum agla agla bittim.dudaklarımda 1 günde 3 tane uçuk çıktı sıkıntıdan.

canım yerden göğe kadar haklısın:teselli:
ben senin yerinde olsam tavrımı koyar gitmezdim ablama
iş arıycam derdim
bi yerde resti çekmek gerek...
ablan yuvasını düzenini kurmuş olan sana olmuş arada

kızlar cok tsk ederim beni yalnız bırakmadıgınız için.cok mutsuzum.anneme anlattım bugun olanları.pişman oldu.bilemedim işlerin bu boyuta gelecegini dedi.kızamıyorum sesimi yükseltemiyorum agla agla bittim.dudaklarımda 1 günde 3 tane uçuk çıktı sıkıntıdan.

çok üzüldüm canım şimdi okudum.. hakkında hayırlısı olsun sıkma canını nolur. :teselli: belki bundan sonra daha güzel bi fırsatla karşılaşırsın, iyiki oraya kabul edilmemişim dersin... canın sağolsun..

canim ben de olsam aynini yapardim. baksinlar baslarinin caresine. sen de biraz bencil ol. ailende herkes bencil.

demek ki neymis? annen her seyi iyisini dusunemiyormus.

cok uzuldum canim ya. neyse belki daha iyi oldu bundan sonra hic olmazsa seinin adina karar vermeya kalkmaz. kocaman ergin insansin.

bundan sonra en ufak seyde bile hayatina burnunu sokmasina izin verme. seni anlamamis, kac aydir senin is araman hava civa gelmis annene.

ben olsa ablamin bebegine de bakmazdim . ciddi soyluyorum. bana bunu soyleyen beni zerre kadar dusunmeyen ablamin bebegine asla bakmazdim. beni dusunmeyeni ben hic dusunmem.

kızlar cok tskler destekleriniz için..ablamla konustum biraz önce."gelmek istemiyorsan gelme diycem ama orada tek kalırsanda aklım sende kalacak"dedi.bende " tek kalabilirim ben sorun olmaz" dedim."apartmana hırsız cok girdi ya bu ara ondan endise ettim"dedi."sen benim kardesimsin canımsın özürdilerim düsüncesizlik ettim ama yemin ederim orda tek kalmanı istemedigim için dedim"dedi."bundan sonra konusmalarında daha dikkatli ol yoksa kalbini kırarım beni düsünmeyeni bende düsünmem artık"dedim.

annemde bi ilgi bi ilgi.abarttı.yavrum canım cigerim hep yanımda öpüp kokluyo.anne abartma tamam canım sıkkın yapma diyorum.küsme tamam mı diyor hep.

Back
X