Kardesim ve ben annem ve babama bir iki haftalik tatil hediye etmek istiyoruz. Biz yurt disinda yasiyoruz tatili türkiyede gecirmelerini istiyoruz....
Turistik yerlerden pek hoslanmazlar, hem dinlecekleri, hem bol bol spor yapa bilecekleri hemde tarihi yerleri gezebilecekleri bir yer olmasini istiyoruz.
Tavsiye edebileceginiz yerler var mi bize?
Not: Köycegizi / Dalyani cok begenmislerdi mesela... Ama bu sefer baska biryer olsun diyoruz....
canımcım trabzon uzungöl muhteşem sessiz, doğa göl harika.
bayılacaklarına eminim.
bunun dışında; bolu abant gölü çevresi olabilir orasıda çok güzeldir.
ikiside nispeten diğer yerlere göre ekonomik yerlerdir.
canakkale iyi fikir canakkaleye gitmistik daha önce ama bir günlügüne cok begenmislerdi oralari, denizide cok sevdiklerinden dolayi süper bir fikir sagol adasim
peribacalari cok enteresan ama deniz yok maalesef :1no2:
kusadasi sanirim onlarin ilgisini cekmiyor, daha evvelden gezmisler oralari hep
canımcım trabzon uzungöl muhteşem sessiz, doğa göl harika.
bayılacaklarına eminim.
bunun dışında; bolu abant gölü çevresi olabilir orasıda çok güzeldir.
ikiside nispeten diğer yerlere göre ekonomik yerlerdir.
karadenizin yemyesil dogasini anlatmalardan resimlerden biliyorum ben bile bayilmistim...
yalniz sunuda bilmeniz gerek biz burada (Yurt disinda) zaten ormanin icinde yasiyoruz
tek fark var burda bizim yasadigimiz yerde deniz yok... o yüzden karadeniz turunu kardesimle paylasicam turkbayragi
karadenizin yemyesil dogasini anlatmalardan resimlerden biliyorum ben bile bayilmistim...
yalniz sunuda bilmeniz gerek biz burada (Yurt disinda) zaten ormanin icinde yasiyoruz
tek fark var burda bizim yasadigimiz yerde deniz yok... o yüzden karadeniz turunu kardesimle paylasicam turkbayragi
canimm bende yurtdisinda ormanin icinde yasiyorum ama inan hem türkiye havasi hem karadeniz havasi burdaki ormanlardan bin kat güzel ve deger...
güzel bi tatil diliyorumma.s.