- 8 Haziran 2016
- 67
- 27
- 3
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Ananem sag dedemi kaybettik dedemden maas baglanir ama onunlada ev kirasi cocuk okutmak cok zor ananemde ayri bi dunya cocuklariyla ilgisi hic yok sadece kendi cok bencil biri..allah yardımcınız olsun inşallah
anane dede sağ mı, sağsa onların yanına gidemez mi?
eğer öldülerse de maaşları var mı? varsa bildiğim kadarıyla devlet maaşı olmayan boşanmış kadınlara babadan kalan maaaşı veriyor.
Annenizin babanızın burnunu sürtmesi sart gibi geldi bana
çünkü adamın derdi kadının çaresizliği
umarım her şey yoluna girer hayatınız da
Baban humanist ama annene yedigi lokmalari bile vurduruyor annen bencil ama o adama katlanacak kadar sabirli durum cok karisik ... kavgalar sorunlar var ve sen buna care olmaya calisiyorsun bence gormemezlikten gel ... iki kisi arasindaki durumu 3. Kisi cocugu bile olsa anlayamaz bazen ...Ananem sag dedemi kaybettik dedemden maas baglanir ama onunlada ev kirasi cocuk okutmak cok zor ananemde ayri bi dunya cocuklariyla ilgisi hic yok sadece kendi cok bencil biri..
Annem degil annanem bencil bi kadin demek istedim cocuklarinin mutlu veya mutsuz olmasi umurunda degilBaban humanist ama annene yedigi lokmalari bile vurduruyor annen bencil ama o adama katlanacak kadar sabirli durum cok karisik ... kavgalar sorunlar var ve sen buna care olmaya calisiyorsun bence gormemezlikten gel ... iki kisi arasindaki durumu 3. Kisi cocugu bile olsa anlayamaz bazen ...
Annen cocuk bakamaz mi para kazanir en azindan dedenin maasi da baglanir annene babandanda nafaka gelir herhalde gul gibi gecinir gider Allah askina hergun kutu ekmek yenir ama ic huzuruyla yatar hergun bal yersin ama huzurun yok ne faydasi var bence bosansin sende destek cikarsin annen ikna olursa tabi bosanmaya ...Annem degil annanem bencil bi kadin demek istedim cocuklarinin mutlu veya mutsuz olmasi umurunda degil
Tuba hanıma sonuna kadar katılıyorumAnnen cocuk bakamaz mi para kazanir en azindan dedenin maasi da baglanir annene babandanda nafaka gelir herhalde gul gibi gecinir gider Allah askina hergun kutu ekmek yenir ama ic huzuruyla yatar hergun bal yersin ama huzurun yok ne faydasi var bence bosansin sende destek cikarsin annen ikna olursa tabi bosanmaya ...
suan icin oyle bi durumumu yok oyle bisey olsa ben mutlaka bisekilde gonderirim zatende ananem dayimla yasiyor dayim yengem dayimlada annem konusmuyor gitse bile istemez dayim annaneme yerlesme imkani yok yaniTuba hanıma sonuna kadar katılıyorum
ayrıca ananenin de evinde durunca destek olurlar birbirlerine
mesela benim ananem de çok bencil ama evinde biri kalsa diye bakıyo yalnızlıktan sıkıldı çünkü
senin durumunu bilmiyorum çalışıyorsan ya da eşinin durumu iyiyse ayda 200-300 gönderip destek olabilirsin
peki deden kalan çok az bi maaş mı olacak?suan icin oyle bi durumumu yok oyle bisey olsa ben mutlaka bisekilde gonderirim zatende ananem dayimla yasiyor dayim yengem dayimlada annem konusmuyor gitse bile istemez dayim annaneme yerlesme imkani yok yani
Bizim burda en az 500 tl ananemde sag oldugu icin maas ikiye bolunuyor haliyle yani zor olucak kucuk kardesim olmasa hersekilde olurda aslinda olacak olsa yine olur neden olmasin bisekilde hersey olur ama annemin kafasinda bosanmak gibi bisey yok artik uzulmeye mutsuzluga alismis sadece ben onlar icin cok uzuluyorumpeki deden kalan çok az bi maaş mı olacak?
büyük bi şehirde misiniz? hani ev kirası bile pahalı mı?
bir de baabnız mutlaka nafaka vermek zorunda
siz de bi şekilde gönderebilirim demişsiniz
çocuk bakmakta mantıklı benim tanıdığım bir bayan çocuk bakarak çocuk okutuyo ama biz küçük bi şehirdeyiz ev kiraları 200 tl gibi bir şey
Aynen oyle surekli gelip gidiyor hissetirmemeye calisiyorum bazi seyleri ona, uzuldugunu fark edincede mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum ama kucucuk bi cocuk icin o kadar zorki..Anne/babanın boşanacaklarını sanmam .
Bu ihtimali bi kenara koyup yorumluyorum .
Kardeşin önemli .
Anne ve babanla konuş . Koskoca insanlarsınız üçünüzde .
İsterseniz birbirinizi yiyin ama bu çocuğa hissettirmeyin , mutsuz bir evde büyümesin de .
Yaz tatili gibi zamanlarda da çağır kardeşini sende kalsın biraz .
Aynen oyle surekli gelip gidiyor hissetirmemeye calisiyorum bazi seyleri ona, uzuldugunu fark edincede mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum ama kucucuk bi cocuk icin o kadar zorki..
Gercekten oyle onu mutlu etmek beni havalara ucuruyor zaten mutlulugum sadece ona bagli cok seviyorum hic dayanamiyorum hic kiyamiyorum onaKıyamam ya ... tam o yaşta oğlum var .
Yanında , duyacağı şekilde tartışmasınlar da . . . Bırak nasıl alıştılarsa öyle devam etsinler.
Sende çok surat asıp , kendi evindeki huzuru gölgeleme bence .
Gelince oynayın bol bol , bi oyuna iki sarılıp öpmeye dünya onların oluyor zaten
Küçük kardeşine nafakada öderdi mecburen hemde annenede öderdi çokda rahat yaşardı belki hergün bal baklava et köfte yemezdi ama yedikleri 1lokma ekmeğinide zehir eden olmazdı ama dediğim gibi annenizde cesaretli yürek yok onun için o lafları duyar acı lokmayıda yemek zorunda olacak ne yazıkki ...Bizim burda en az 500 tl ananemde sag oldugu icin maas ikiye bolunuyor haliyle yani zor olucak kucuk kardesim olmasa hersekilde olurda aslinda olacak olsa yine olur neden olmasin bisekilde hersey olur ama annemin kafasinda bosanmak gibi bisey yok artik uzulmeye mutsuzluga alismis sadece ben onlar icin cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?