Annem ve ben

Biz öyle görmedik, doğuma yakın annem kv geldiler temizlik yemek yaptılar mesela biz çağırmadık olması gereken buydu doğumda annem kaldı allah razı olsun arada kız kardeşler geldi elden ele büyüttük 5 kız kardeşiz kimse ay uy demedi birgün annem geldi 20 tane don almış hayırdır dedim kızı bezden keselim dedi ok dedim o işedi biz don yıkadık yaz ayı sıcak zaten işedi yıkadık arada işediği yere bastı düştü falan bi baktım bezi unutmuş
Analarımızın hakkı ödenmez, di eskiden noldu şimdi bu analara hepsi herkes bi soayete olmuş valla

Ne güzel yapmışsınız Allah sohbetinizi artırsın

Onlar mecbur değiller bakmaya. Bi zaman sonra kafaları da kaldırmıyor zaten artık rahat etmeleri gereken zamanları. Kusura bakmayın da dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor. 3.çocuğu yapmadan önce bunları düşünmediniz mi ???
Herkesin düzeni evi barkı başkadır. Kızının da evi olsa kendi evi gibi rahat etmez. Maddi gücünüz var belli ki bu zamanda 3.çocuğu yaptığınıza göre bakıcı tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…