Günde 6 saat haftada kaç gün çalışacaksınız?
Eşim ve ortağı , ortam rahat demişsiniz ben olsam okullar açılana kadar yanımda götürürdüm.
Haftada 5 gün çalışma.
Evet onu da düşündüm ama okullar açılınca da sabah gidip öğlen evde olacak oğlum. O da var.
Ama yaz daha önemli tabi ki
+1gönderin evden, gitsinler. neden kendinizden eksilterek bu denli verdiniz onlara?
Anneniz çok bencil.. siz beni dikkate almayın yine de pek ama ben olsam kocam artık sizi istemiyor evde o zaman derdim..e oğlan zaten okula gitmiyor mu annenize pek ihtiyacınız da yok gibi
Annenize açık açık yapması gerekenleri saydınız mı? Madem üstüne iş alınmıyor tutuşturun eline bir şeyler en azından
İkisi de çalışmadan nasıl geçindi aileniz acaba? Etrafın yardımı ile mi yoksa pasif gelirleri mi vardı? Bunu büyüdüğünüz komşuları anlamak için soruyorum. Ayrıca birlikte yaşıyorsanız iş bölümü de yapmanız gerekmez mi? Neden her şeyi siz yükleniyorsunuz? Mırın kırın ederse etsin yahu, anne şunu yapıver deyin. Zamanla alışır belki. Hep böyle armut piş ağzıma düş, nereye kadar?
+1
Evin dünya kadar masrafı oluyordur. +2 nüfus gelip ihtiyatlı davranacağı yerde bir de üste çıkıyor.
Para yetmiyor anne ya çocuğa bakarsın ben çalışır para kazanırım ya da biz size bakamayacağız artık derim ben olsam. Değirmenin suyu nereden geliyor haberi olsun bir zahmet ya. Damadının evinde taşın altına elini koymalı insan.
muhtemelen damat iyi kazanıyor+1
Evin dünya kadar masrafı oluyordur. +2 nüfus gelip ihtiyatlı davranacağı yerde bir de üste çıkıyor.
Para yetmiyor anne ya çocuğa bakarsın ben çalışır para kazanırım ya da biz size bakamayacağız artık derim ben olsam. Değirmenin suyu nereden geliyor haberi olsun bir zahmet ya. Damadının evinde taşın altına elini koymalı insan.
Ben olsam annem de olsa kibarca kapıyı gösterirdim. Bu kadar fedakarlığın fazlası aileniz de olsa zarar. Kaldı ki annelik, babalık da görmemişsiniz çocukken.Evet defalarca anlatmaya çalıştım. hep kavgayla sonuçlandı.
Ama öyle veya böyle bir şekilde destek olmak zorunda. Damadının evinde yaşıyor, aile bütçesine katkıda bulunamıyorsa çocuğa bakarak destek olmalı. Hiç kendinizi üzmeyin, haklı olan sizsiniz.Sormayın gerçekten beni çok yıprattı bu süreç. Daha bir sürü olay var da yazsam burası yetmez diyebilirim. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalbim ağrıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?