Annem ve çalışma

İşte o sebeple minnettar olup elinden geleni yapacak ki göze batmasın. Kocası annenle baban bize yerleşti, bir çocuğa bile bakmıyorlar demez mi? Çocuk dediği de bebek değil, altı üstü bir sandviç verecek öğlenleri. Damadın yerinde olsam şunu da yapamıyorsan çık git derim yani.
Sıfır maliyet yaşıyorlar ne güzel, insan demez mi elin oğlu yüce gönüllülük etti ben de destek olayım şimdi diye?

Anne baba da olsa ben bu kadar taviz verilmesine karşıyım. Benim evimde yaşayıp çocuğuma bir kapı açamayacaksa ya da okula getirip goturemeyecekse evimde barındırmam açık açık da söylerim, siz de öyle yapın bence.

Evde boş boş oturuyorsa birkaç saat niye idare edemesin? Neticede sizin evinizde değiller mi

Evleri ayırın acilen. Annenize babanıza köyde vs uyguna ev bulun . İşi bilemem ama bunu acilen çözün.

yav der tabi de
bir insafı olan bir gayreti olan der, burada o kumaş yok ki.

bu insanlar belki 20 senedir çalışmamış
etraf vermiş, biraz büyüyünce bu kız çalışmış, şimdi de kocası, e alışmışlar

bir laf var alışmış kudurmuştan beterdir diye

benim etrafımda da var
gencecik sağlıklı kadınlar
ev bark çoluk çocuk sahibi adamlar

ben geldim 40 yaşına daha görmedim 1 gün çalıştıklarını ama öldüler mi açlıktan filan? (ailelerinden bişey kalmış tipler dğeiller)
yooo
valla gayet hatta bazısı tatilinden matilinden de eksik kalmadan yaşayıp gidiyorlar.

Durumumuz iyi sayılır. Eşim kalabalık bir aileden geldiği için, başta annemlerin geleceğine sevindi bile. Şu an her şeyin farkında tabi ki. Ama saygıdan ses etmiyor.

Aynen en üzüldüğüm de eşime karşı hep mahçubum. Beni ne duruma düşürdüğünün farkında değil annem. Varsa yoksa bana dokunmayın. Yarın öbür gün eşim bunları yüzüme vursa haklı

Evde boş boş oturuyorsa birkaç saat niye idare edemesin? Neticede sizin evinizde değiller mi

İşte sıkıntı bu. Bizim evimizde ama ne bir ev işine el sürüyor ne de oğluma göz kulak olmak istiyor. Düşünün annem benim evimde ama nerdeyse oğlumu ofise götürücem yanımda. Üstelik eşimin ortağı da çok eski bir aile dostu. Demeyecekler mı bunun annesi evde ama çocuk işe geliyor diye

Ne zamana kadar kalacaklar? Yararları yok zararları var, yollayın gitsin. Sizin elinize bakarken bile günde birkaç saat torunlarıyla ilgilenemeyecek insanlardan hayır gelmez, eve bile sokmamak lazım. Siz bence bu işi düşünün.

Çok mu acımasızca olacak bilmiyorum ama 1 yıldır sizin evinize yerleşen ananız da 6-7yaşındaki toruna bakabilsin bir zahmet.

Sizin eşiniz de biraz tavır yapsın.Babanız zamanında hiç çalışmamış sebepsiz, akrabalar bakmış vs ,şimdi de damat evine yerleşmiş ,oh ne ala memleket.Bu tip adamlara nasıl böyle iyi damatlar düşüyor anlamış değilim.Eğer bi şekilde duruş sergilemezseniz karı _koca ,anne ve babanız size daha çook görev icat eder.Eşiniz dik durup,söylesin ailenize.Benim elemana ihtiyacım var ve çocuğu idare edeceksiniz bi zahmet desin.Annenizin rahat tavırları da takdire şayan !

Kesinlikle işi kabul edin. Annenize de bazı şeyleri yapmak zorunda olduğunu hatırlatın. Öyle ya da böyle sizin alttan almanıza alışmışlar bence. Daha kesin ve net bir duruş sergilemenizi öneririm. Çocuğa bakıp aynı zamanda evde size de destek olmazlar ise kira ödeyecekleri bir eve çıkmak zorunda kalacaklarını bilsinler.
Bazıları aman annedir, babadır, atsan atılmaz gibi bakabilir belki ama bende o kadar vicdan kalmadı. Kimsenin sorumsuzluğunun yükünü taşımak için gelmediniz bu dünyaya. Hayat çok değerli ve kısa.
Herkes istediği gibi rahatına bakarken kaybolan bizim yıllarımız oluyor. Hiç gerek yok. Elinizden geleni yapmışsınız. Artık kendinizi düşünme zamanı.

Son düzenleme:
Derler tabi ki..6 saat baksın anneniz kaldı ki çocuk büyük zorlamaz,bence istemeyerek de olsa baktırın

Kabul et. Annende evin içinde mecbur ilgilenecek. Sadece çocuğa vereceği bir kap yemek. Denersin baktın olmuyor o zaman düşünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…