Annem ve erkek arkadaşım!! Acill lütfen!

Sizde bir gariplik yok gariplik tamamen annemde. İnanın hiç bişey bilmiyorum. Değil sizin sorularınızı, kendi sorularımı bile cevaplayamıyorum kafamda. Ama bunun normal bişey olmadığına, annemin amacının daha farklı olduğuna çok eminim. Dediğiniz gibi böyle şeyler bize gerçekten ters olsa zaten o zaman bende nasıl bi karar vericeğimi bilirim. Ama değil. Madem bu kadar önemliydi böyle şeyler onun için o zaman kendisi içmeyen birini bulsaymış diyesi geliyor insanın artık o kadar illallah ettirdi beni. Erkek arkadaşımı tanımasam şüphe edicem o derece yani. Annemle bu konuyu konuşucak olsamda annem haksızlığını kabul etmez ki daha çok çomak sokar bırakır. Ya da ben erkek arkadaşım için onunla bu konuşmayı yaptım diye daha çok kinlenir düzeliceği yerde.

bu derece müdahale etmesine izin verirseniz, evlendikten sonra eşim ailemle görüşmüyor, annem evliliğime müdahale ediyor, özel hayatımız kalmadı, annem yüzünden yuvam yıkılıyor konuları açarsınız.

nasıl ki ailesine bağlı olmak yerine bağımlı olan erkekler yüzünden kendi düzeni kurulamayan aileler okuyoruz bu forumda, aynı şey kadınlar içinde geçerli. siz yetişkin bir bireysiniz, buna uygun davranın.

Gerekli görüşmeyi babanızla yapın.Durumunuzu izah edin. Mesajda seçilen cümleler karsı taraftan sakınlıkle karsılanmasa sızı zora sokabilir.. Bu tavrı degıstırmezse anneniz sizi gerçekten zor gunler bekliyor olabilir.Yumusatmaya çalısın munkun oldugunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…