Annem ve esim arasinda kaliyorum. Esim benmle konusmuyor

Sweetgirl59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
21
3
1
34
Merhaba arkadslr umarim bna fikirverirsiniz. Zor durumdayim. Oncelkle annem ve esim nasil karaktrdeler onu yazayim sizde ona gore yazarsinz. Annem ters dedgim dedik inatci ve hersyi yalnis anlayn bi kadin. Onunla konusurken kelimelerini sece sece konusman lazim ama tabii buda pek mumkun olmuyo ondan bile bi mana cikartir. Bide birine sevmedyse o kisi agziyla kus tutsa misali yaranamaz. Esimle evlenmemi istemedi cok skntilarcikrtti bzde severk ewlndik 2 yil oldu halada sorun cikartyo. Esimi surkli aşagiliyo terskonusyo surkli trip atiyo okdr cok sey varki gerci buraya yazsam sayfalar yetmez. Esimde bikti artk annemle gorsmk istemyove bnde bekarknde annmle hep kavga ederdim anlasamzdm.evlendm halahersyime karisyo biyere gezmeye gitsek esimle onu nedn almadk diye triplere giriyo. Okadr doluym kii bna akil verin ne yapmaliym esmlede annm yuzunde hepkvga edyrz bnde bazen ortam dha cokkızişmasin diye esime kiziyrm sus diye yada savunmya gecyrm bu sefer esmle kotuoluyrm 2 gundrde esim bnmle konsmuyo sen anneni bna terch edysn die bn neyapicm smdi ???????

Mesafeli olmak iyidir her zaman..fazla. ir araya gelmeyin..sendd annene birsey anlatma fazla..belki zamanla degisir bir umut..

Annenizin huyunu biliyorsaniz esinize kizmaniza gerek yok. Durduk yere huzurunuzu kacirmayin. Mumkun oldugunca ikisini bir araya getirmeyin.

Annene eşini çekiştir, eşine anneni kimseyle kötü olma
Oylede yapiydm biara ama olmuyo annme soyledgm seyi pat dye esimn yaninda soyluyo bu sefer dha kotu oldu hersy sorun bnmle degl aslnda annmle esim anlasamyo esim cok alttn aldi nisanliykn dha neler neler ypti annem ama esm yinede konstu bni her hfta sonu anneme gotrdu ama yine annem nedn 2 gun kaldinzda 3 4 gun kalmdnz dye sorun yapti. Yada esin gitsin isine sen kal bnde dedi bunada esmde izin vermedi bnde istemedm annm istnblda oturuyor bn tekrdagda oturuyrm

Neden istemedi ki anneniz eşinizi?

Bence biraraya getirmeyin çok fazla, huzurunuz kaçmasın. Annenize açık açık söyleyin. Ne siz üzülün ne anneniz nede eşiniz.
Memlekti yuzunden istmedi bz trkyaliyiz esim dogulu. O kürt bn onu istemem dedi hep esmde trkyada dogmus buyumus gorsenz bu dogulu demezsnz yani

Zaten bu saattn snra gtmemeyi dusunyorz ama en son kavga ettgmde annmle 2 hfta konsmadi bnmle bnde hc aramadm bu sfer araya babami koydu bbm ara kizm anneni bosver o buyuk duymayn onun dedklerni fln dedi onuda denedik bylede olmadi

O işin şakasıydı zaten canım en güzeli dürüst olmak.
Eşine annemi idare etmen gerektiğini, annene biraz daha ılımlı davranması gerektiğini büyük olarak yapıcı olmasını yoksa evinde huzurun kalmadığını güzelce anlatacaksın.

Ha hala yok diyorsa inat ediyorsa eşin gelip gitmicek bi yolunu bulacaksın. Yada ikisini karşına al kozlarınızı paylaşın beni arada bırakmayın de :)

Anneler biraz daha korumaci olduklarindan sakın sakin esinle ilgili sikayet etme..hic unutmazlar
Birde mesafeyi sen koy ..annen baska esin baska..ben mutluyum de annene eger mutluysan ..karisma de..

Madem birbirlerini sevmiyorlar ikisini bir araya getirme. Anneni esin yokken cagir. Kendin annene gittiginde de esin gitmesin. Sorarlarsa da boylesi hepimuz icin daha iyu dersin.
Annm gelmiyoki bana zatn bebegm oldu okdr cok ihtycm oldu yinede gelmedi.bin yilda bir gelir bnde hep esmle gdyrm ayni sehirde otrsak belki dedgnz gibi yaparim ama brmz istnbl birimz tekrdg

Zaten bu saattn snra gtmemeyi dusunyorz ama en son kavga ettgmde annmle 2 hfta konsmadi bnmle bnde hc aramadm bu sfer araya babami koydu bbm ara kizm anneni bosver o buyuk duymayn onun dedklerni fln dedi onuda denedik bylede olmadi
Dengeyi kuracak olan sizsiniz.
Ben kimseyi idare etmek istemem; kimsede benim yüzümden birilerini idare etmek zorunda kalsın istemem.
Annenizin yaptığı hem size hem eşinize saygısızlık. Hep bir kişinin dediği olmaz bu hayatta.
Babanıza bir süre yalnız gelip gideceğinizi söyleyin. Sonra anneniz alttan almayı öğrendiğinde eşiniz de gelir.
Daha az görüşür mesafeyi korumuş olursunuz.

2sde buna cesaret edemyo iksnnde gucu bana yetiyo vlla ☺ dyrm esimede idare et lutfn onun huyu bu fln dyrm ama elin adami soncta bn bile annmi idare edemiyrkn o nasl idare etsn ki inanin okdr yorldm kii annmden nefret edyrm artk bekarknde hc anlasamzdk

Evet bu dha mantkli gbi bbma hersyi anltyrm bbmda bn halledicm dedi ama oda annme ne kdr konusr blmyrm dedm bba annm hersyimze karisyo surkli sorun ckrtyo bn dicm ona karsmasn sze dye dedi ama annm hala triplerde bbm hala idare edn onu diyo ama olmuyokii

Anneler biraz daha korumaci olduklarindan sakın sakin esinle ilgili sikayet etme..hic unutmazlar
Birde mesafeyi sen koy ..annen baska esin baska..ben mutluyum de annene eger mutluysan ..karisma de..
Evet asla esimi kotulemem cnku annm bu ewliligi istmedi bn ufack birsy desem varya ee ben sna demstm der cok skur esmle cok mutlyym hic bi skntmiz yok 10 aylik bi bebegmde var ama tek sorun annem annem annem. Onunla ilgli bsy oldgunda esmle kvga etmeye baslyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…