- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi Sweetgirl59
-
Offf bu önyargılar.. Eşiniz ağzıyla kuş tutsa yaranamaz annenize oyüzden boşu boşuna uğraşmaya gerek yok.. Görüşmesinler en güzeli..Memlekti yuzunden istmedi bz trkyaliyiz esim dogulu. O kürt bn onu istemem dedi hep esmde trkyada dogmus buyumus gorsenz bu dogulu demezsnz yani
Siz cozum olark ne yapiyosnz peki annenizeayy aynı benim annemmmm:)))
seni anlıyorum hemdee o kadar iyi anlıyorum kiii(
Yazarken bıle edınden yanlı yazmıssınMerhaba arkadslr umarim bna fikirverirsiniz. Zor durumdayim. Oncelkle annem ve esim nasil karaktrdeler onu yazayim sizde ona gore yazarsinz. Annem ters dedgim dedik inatci ve hersyi yalnis anlayn bi kadin. Onunla konusurken kelimelerini sece sece konusman lazim ama tabii buda pek mumkun olmuyo ondan bile bi mana cikartir. Bide birine sevmedyse o kisi agziyla kus tutsa misali yaranamaz. Esimle evlenmemi istemedi cok skntilarcikrtti bzde severk ewlndik 2 yil oldu halada sorun cikartyo. Esimi surkli aşagiliyo terskonusyo surkli trip atiyo okdr cok sey varki gerci buraya yazsam sayfalar yetmez. Esimde bikti artk annemle gorsmk istemyove bnde bekarknde annmle hep kavga ederdim anlasamzdm.evlendm halahersyime karisyo biyere gezmeye gitsek esimle onu nedn almadk diye triplere giriyo. Okadr doluym kii bna akil verin ne yapmaliym esmlede annm yuzunde hepkvga edyrz bnde bazen ortam dha cokkızişmasin diye esime kiziyrm sus diye yada savunmya gecyrm bu sefer esmle kotuoluyrm 2 gundrde esim bnmle konsmuyo sen anneni bna terch edysn die bn neyapicm smdi ???????
Bnm yasadgm.durumda olmadgnz icin abrttgmi fln dusunyosnz ama inanin eksgi yok anlttklrmn fazlasi var. Anne bulunmz dyosnz ama bnm bi cocgum var ve annm byle ypmaya devm ettgi surece bnm yuvam bozlck o zamn annmi alir cocgmla otuturm dimi cocgmda anneme baba der. Bosanmk koly mu saniyosunz. Bnce byle bi durumda es bulunmz. Yda is bu duruma geldgi zamn annmn bdha yuzune bakmm omur boyu annm yuvami bozdu cocugm babasz kaldi derim. Herkste yazms zatn eger esimn annesi byle bna yapms olsydi bnm ailem neler ypardi acaba kocama bi dusunun. Annelikte bi yere kadr zatn annmde sizn kafada ayni bn anneyim bn buyugum koca bulursn ama anne bulamazsn ole dava yokYazarken bıle edınden yanlı yazmıssın
Bu kadının hıc mı ıyı yönü yok
Esını tut anneyı bosver anne bulunur neme lazım es bulunmaz
Böyle düsünüyorsan nıye konu açtın pardondaBnm yasadgm.durumda olmadgnz icin abrttgmi fln dusunyosnz ama inanin eksgi yok anlttklrmn fazlasi var. Anne bulunmz dyosnz ama bnm bi cocgum var ve annm byle ypmaya devm ettgi surece bnm yuvam bozlck o zamn annmi alir cocgmla otuturm dimi cocgmda anneme baba der. Bosanmk koly mu saniyosunz. Bnce byle bi durumda es bulunmz. Yda is bu duruma geldgi zamn annmn bdha yuzune bakmm omur boyu annm yuvami bozdu cocugm babasz kaldi derim. Herkste yazms zatn eger esimn annesi byle bna yapms olsydi bnm ailem neler ypardi acaba kocama bi dusunun. Annelikte bi yere kadr zatn annmde sizn kafada ayni bn anneyim bn buyugum koca bulursn ama anne bulamazsn ole dava yok
Maalsf yok canim annem dedgm dedik caldgim duduk bi kadindr. Hersyi o bilir o dogrudur bn asla hakszlga gelemem. Mesela bn derim ki anne bulutlar beyaz annm hayir bulut siyh der yaa anne gormuyn mu beyaz inatlsma bnmle o bulut siyah der. Annemin kafasina gore ne dogruysa o dgrudur gerisi yalan.bn burda yapilanlarn sadece 10da birini anlttim. Hersyi detyli bi seklde anltms olsam eminm hepniz annenden uzaklas kac bi dha yanina gtme dersinz ama sorun o seklde cozulmyo. Esime okdr gicik oluyoki okdr istemediki srf dogulu ve cok zengn bi adam olmadgi icn bn hamile kaldgm zamn dusur o cocgu dedi dha cok erkn bosanrsnz bsy olur bosanamzsn cock olnca dedi bu nasl bi anne bn ne kdr cok aglamstm. Snra hamilym cocgm esmn tarafna benzemesn dye ne dualar ettilr esmn tarafi esmer biraz. Onlra benzrse sevemyiz fln iyy demeler artk pskljm okdr bozlmstuki dyodm allhm ne olur bnzemesn onlra yokda herks bnmle dalga gecick br suru laf duycm annm ve tyzelermden ananemden. Bunlr guzl sylermi. Ama bebegm snra bembeyz tenli sarisin ck guzl bi bebek oldu hastanede herks utndi syledklrndenAnnenizin iyi bir yönü yok mu? Yalnız gidin görüşün, çocuğu görmek hakkı.
Yalnsmi dusnyrm dye fikir almk istedm ve cognlik bnmle ayni fkrde. Peki annemn aptllgi yuzundn sirf kocami sevmedgi icn bnm mutlu yuvamn bozlmasi dha mi ii buna anne mi denr. Peki o babasz buyuyn cocklr cok mu duzgn oluyolr. Kusura bkmunda ya sz esnzle mutlu deglsnz o yuzdn annem.annem dyip duruyoszn yada annenzdn hc brsy gormednz o yuzdn anlttklrm sacma geliyo dilerm bnm yasadklrmi szde gorrsnz blki o zmn anne mi kocami o zmn sz karr verip esnzle bosanp annenzle ysarsnz mutlu mesutBöyle düsünüyorsan nıye konu açtın pardonda
Karar bellıyken bıraz pofpoflanmakmı ıstedın
Yazık ya bu kadar koca manyagı olmayın
Mılyonlarca çocuk babasız Koç gıbı büyüyor bu kadarda acız olup küçük Emrah fılmlerıne donme anneme baba dermıs hadı yaaaa
Aynen bikere anneme byle soyledim kynanam bna byle ypsa napardnz dedm. Bnde hep syledgnz sylri dusnyrm bzen syluyrm ama annm anlamiyo hc bi sklde 2 gun ii oluyosa esmle 3. Gun yok otrmasina takiyo yok tlfnla oyun oynuyo die laf edyo yda ewime gelncede yok o vazoyu nedn oraya koydun burda dursn esm cicek aliyo bnde salona koyuyrm kurumasi icn vazo icnde ayy kurumus bu pislik yapiyo dha cok aliyo cope atiyo ki bn atmicm saklicm soncta bikere esm gordu attigni cok snrlndi bnde anneme bsy dyemedgm icn o anda bi sure esm bna cick almadi naslsa annen gelip cope atcak dedi smdi bn mi sucluyum bu durmda bi baynda demndn beri yaziyo surkli bni sucluyo berilceee ismi sanrm koca bulnurms anne bulunmzms gbi scma sapn syler..biz kadinlar ne garibiz ya bunlari esinizin annesi yapsa ve esinizde sizin dediginiz gibi size idare et dese burda avaz avaz konu acardiniz esimin anaciligi yok yuvami huzurumu bozan kv diye.
Biraz empati lutfen siz artik evli bit kadininiz annenize en acilinden gerekeni soyleyin aynilari benim basima gelse kv tarafindan ve esim idare et dese cingar cikaririm esiniz hakli hemde sonuna kadar kusura bakmayin...
Merhaba arkadslr umarim bna fikirverirsiniz. Zor durumdayim. Oncelkle annem ve esim nasil karaktrdeler onu yazayim sizde ona gore yazarsinz. Annem ters dedgim dedik inatci ve hersyi yalnis anlayn bi kadin. Onunla konusurken kelimelerini sece sece konusman lazim ama tabii buda pek mumkun olmuyo ondan bile bi mana cikartir. Bide birine sevmedyse o kisi agziyla kus tutsa misali yaranamaz. Esimle evlenmemi istemedi cok skntilarcikrtti bzde severk ewlndik 2 yil oldu halada sorun cikartyo. Esimi surkli aşagiliyo terskonusyo surkli trip atiyo okdr cok sey varki gerci buraya yazsam sayfalar yetmez. Esimde bikti artk annemle gorsmk istemyove bnde bekarknde annmle hep kavga ederdim anlasamzdm.evlendm halahersyime karisyo biyere gezmeye gitsek esimle onu nedn almadk diye triplere giriyo. Okadr doluym kii bna akil verin ne yapmaliym esmlede annm yuzunde hepkvga edyrz bnde bazen ortam dha cokkızişmasin diye esime kiziyrm sus diye yada savunmya gecyrm bu sefer esmle kotuoluyrm 2 gundrde esim bnmle konsmuyo sen anneni bna terch edysn die bn neyapicm smdi ???????
Sevıyesiz yazdığın yazıyı bır okuYalnsmi dusnyrm dye fikir almk istedm ve cognlik bnmle ayni fkrde. Peki annemn aptllgi yuzundn sirf kocami sevmedgi icn bnm mutlu yuvamn bozlmasi dha mi ii buna anne mi denr. Peki o babasz buyuyn cocklr cok mu duzgn oluyolr. Kusura bkmunda ya sz esnzle mutlu deglsnz o yuzdn annem.annem dyip duruyoszn yada annenzdn hc brsy gormednz o yuzdn anlttklrm sacma geliyo dilerm bnm yasadklrmi szde gorrsnz blki o zmn anne mi kocami o zmn sz karr verip esnzle bosanp annenzle ysarsnz mutlu mesut
Maalsf yok canim annem dedgm dedik caldgim duduk bi kadindr. Hersyi o bilir o dogrudur bn asla hakszlga gelemem. Mesela bn derim ki anne bulutlar beyaz annm hayir bulut siyh der yaa anne gormuyn mu beyaz inatlsma bnmle o bulut siyah der. Annemin kafasina gore ne dogruysa o dgrudur gerisi yalan.bn burda yapilanlarn sadece 10da birini anlttim. Hersyi detyli bi seklde anltms olsam eminm hepniz annenden uzaklas kac bi dha yanina gtme dersinz ama sorun o seklde cozulmyo. Esime okdr gicik oluyoki okdr istemediki srf dogulu ve cok zengn bi adam olmadgi icn bn hamile kaldgm zamn dusur o cocgu dedi dha cok erkn bosanrsnz bsy olur bosanamzsn cock olnca dedi bu nasl bi anne bn ne kdr cok aglamstm. Snra hamilym cocgm esmn tarafna benzemesn dye ne dualar ettilr esmn tarafi esmer biraz. Onlra benzrse sevemyiz fln iyy demeler artk pskljm okdr bozlmstuki dyodm allhm ne olur bnzemesn onlra yokda herks bnmle dalga gecick br suru laf duycm annm ve tyzelermden ananemden. Bunlr guzl sylermi. Ama bebegm snra bembeyz tenli sarisin ck guzl bi bebek oldu hastanede herks utndi syledklrnden
Insallh yaa ama suan tasnma imkanimz yok anca esimin tayini cikrsa o seklde olur. Bn kacarak ewlnsydm herhlde bi dha yuzume bakmazdi. Tyzmlerde anneme diyorlar psikolga git dye ama onlrlada kavga edyo ben deli deglm sz gidin dyoBence annenin psikolojik olarak destek alması gerek. Anlattıkların hiç normal şeyler değil. Evet anne hakkı ödemez ama annen senin sahibin değil, sen ona Yaradanın emanetisin. Çocuğuna onun malıymış gibi bakan anne-babalardan nefret ediyorum. Herşeylerine karışıyorlar. Çocuğu düşürtmek nedir yaaa!!!! Bu kadar mı vicdansız!! Bile bile seni günaha atıyor.
Ben senin yerinde olsam eğer imkanın varsa başka şehre taşınırdım. Herkesten uzakta... Annen de zamanla anlar eşinin kıymetini. Senin gibi bir akrabamız vardı. Kız kaçarak evlenmişti eşiyle hatta annesi vermediği için. Annesi yıllarca damada yapmadığını bırakmadı. Şimdi 8-9 yıllık evliler, damadından iyisi yok. Başlarda o da kızına kan kusturmuştu... Annen de inşallah doğru yolu bulur...
Ama surkli beni terslyo onunda yazdklrni okudnzmu acaba. Sanki ben annmle durduk yere boyleyim de koca manyagi diyor bna bukdr ters konslmz bnde snrlndim o seklde yazdm lutfen yalns anlamyin.Yorum yapacaktim, sonra konu sahibesinin "dilerim sizde yasarsiniz" yorumunu okudum.
Cok itici. Cok kötü niyetli.
Insallah herkes hakettigini yasar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?