Annem ve esim arasındaki gerginlik!!

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım

konuştuğunda eşin ne diyor bu duruma

Bu anadan kopamıyan erkek sendromu çok büyük bir muamma benim için. Hayır kız başıma o kadar çok ailemden ayrı yaşadığım durumlar oldu benim, bu erkekler, okuldu, işti, seyahatti vesaire, hiç mi aileden ayrı kalmıyorlar?

Nedir bu anamgillerde uyuyayım, her akşam orada yiyelim, pes...bırakın tek başına gitsin kalsın, ne zaman dönüceksin diye bile aramayın bence.

Son düzenleme:
Bisey desem tavır trip ne diyim esımle aramda 15 yas var neredeyse benden buyuk diyemi bu tepkiler

Bu anadan kopamıyan erkek sendromu çok büyük bir muaama benim için. Hayır kız başıma o kadar çok ailemden ayrı yaşadığım durumlar oldu benim, bu erkekler, okuldu, işti, seyahatti vesaire, hiç mi aileden ayrı kalmıyorlar?

Nedir bu anamgillerde uyuyayım, her akşam orada yiyelim, pes...bırakın tek başına gitsin kalsın, ne zaman dönüceksin diye bile aramayın bence.

Katiliyorum. Kendisi gitsin allah allah 7/24 Saat olurmuymus öyle...

Annen cok hakli ama sende hatalisin , sürekli esinin pesinden oraya sürüklrnecegine bugün Anneme gidiyoruz demelisin ha gelmiyormu ben gidiyprum de.
Daha yolun basindasin nasil alistirirsan öyle kalir....

Annesinden kopamiyorsa evlenmeseydi kalsaydi bi ömür annesiyle madem öyle.

2 aydır evlisiniz ve annenize bir kez on dakika gittiniz? inanamıyorum. yazık değil mi anneciğinize? onunki anaysa sizinki de ana, siz de evlatsınız.
sinirlenmeden güzel güzel sohbet ederken söyleyin. bir programa oturtun. hatta haftasonları değil hafta içleri gidin ki yemek yersiniz birlikte, ne güzel. haftada bir o tarafa bir bu tarafa. olmaz böyle. ayrıca yaş büyükse daha alışkın olmalı bu duruma.

gerginlik çıkmasın diye ailenizden vazgeçmeniz hiç hoş değil..
zaten sizin sus pus olmanız eşinizi yüreklendiriyor olsa gerek..

Annenden önce sen demeliydin bunu
Sen özlüyosun anneni de, benim ki anne değil mi
Bayramda 10 dk gördüm hadi anneme gidelim
Seninkine hergün gidip hatta yatılı kalırken benimkine hiç gitmemek adil değil de

Bi Cumartesi senin annene gidin
Bi Cumartesi onun annesine
Pazar günleri size ait olsun, ondan önce bi program hazırlarsan annesine gitmekten vazgeçer belki ; )

Ne yapacağım diye kara kara düşünme bu konuda taviz verme. O lafı annen değil sen söylemeliydin sesini çıkarmazsan çok ezilirsin.

Artık erkek anaları kız veriyor sanki
bu nedir ya_?

Eşiniz hatalı olduğu kadar siz de hatalısınız. Nasıl bayramda bile el gibi ,komşu gibi 10 dk. oturursunuz ailenizde?
Yazık değil mi? zaten aileden ayrılık,evliliğe adapte sürecin zor olur.
Bir de her hafta sonu kv lere gitmek nedir. Aynı şehirde yatılı gitmeleri anlayamıyorum o ayrı zaten.

Sen ağaç kavuğundan mı çıktın? Biraz sert ol. Eşinle güzelce konuş.
Yeni evliyiz. Hafta içi zaten çalışıyorsun/çalışıyoruz ..hafta sonu sadece bize ait olmalı de. planlar yapın; deniz ,piknik, arkadaşlarla gezi vs vs.

taş yerinde ağırdır . biraz tavrını koy. yoksa nasılsa öyle gider.

Bisey desem tavır trip ne diyim esımle aramda 15 yas var neredeyse benden buyuk diyemi bu tepkiler
Küçük de değil yani. Kaç yaşında bu adam? Sen ağırlığını koymalasın; evimize kendi düzenimize alışmalıyız, ben bu yaşta ailem diye tutturmuyorum, senin de artık bizim bir aile olduğumuzu farketmen lazım de.

iki defa kaynana gittiyseniz üçüncüsünde anneme gitmiycekmiyiz diyecektin. eşin sana teklif etmez ki annene gidelim mi diye. senin annense geliyoruz görüyoruz benim annem yokmu diyemiyomusun.

eşin çok bencil bir insanmış sessiz kalmayıp tavrını koymalısın

Her derim anasını çok seven evlenmesin.
Nedir öyle anneme gidelim orda uyuyalım orda yiyelim.
Kazık kadar adamsın kendi evinin düzenini bil otur.
Ayrıca annen çok haklı

X