merhaba arkadaslar ..
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım
Biz evleneli 2ay oldu ve evlendiğimizden beri hafta sonlari hep kayınvalidemlerdeyiz....
Ustelik esım hafta içide ordanolmak ıstedi ama ben artık sıkıldım...
Ikı aydır ne biyere cıktık ne bisey yaptık surekli annesindeyiz yahu tamam ozluyor ama yani bende esiyim benimle vakit gecirmek istemiyormu anlamadım...
Cok sıcak varmıs orası serınmıs orda3gın kalalım dedı
Ona belli etmiyorum ama gorumcem beni bunaltiyor temizlik hastası vay miye yere sac telim dusmus kendi kendine soylenmeler usteşik 34yasınfa evlenmedi..
Dun bu konunun uzerıne annem esıme kızımın da bi amme babası var demis
evlendiğimizden beri sadece 1defa gittik bayramda 10dakıka bıle oturmadık
Annemde en azından birlikte bi çay içmeye gelin insanlar hep soruyor dıyor bana ama ne diyim suan ne yapacagımı bilmiyorum cok sıkıldım