- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Merhaba hanımlar. 1.5 senelik evliyim, eşim tarafından hiçbir sorunum yok gayet ilgilidir saygılıdır. Annem bana ve kardeşlerime aşırı bağımlı. Eşimin olduğu şehre gelin geldim. Annemlerle aramızda 1 saatlik yol var. Kv ve kp bana karşı cok iyiler severler sayarlar. Şuan tek sorunum annem. Torun çok istiyor ve eşimin gencliginde gecirdigi hastalıktan dolayı normal yolla bebeğimiz olması imkansiz gibi birsey. Annem bunu öğrendikten sonra esime karşı soğudu sanırım artık. Cünkü telefonla her aradigimda igneleyici konusuyor. Ne zaman esimle gitsek soğuk davranıyor. Beni her aradiginda istisnasız sürekli benden babandan ve kardeslerinden baska kimsen yok senin kimseye guvenme, senle kötü olmamak icin sana iyi davranıyorlar diyor, aslında öyle bir niyetleri olmadigini düşünüyorum, annemi de kırmak istemiyorum ama artık evliliğime yansıyor. Zaten gelin geldiğim şehri sevemiyorum annemlere yansıtıp üzmek istemiyorum bir de annem böyle üstüme gelince bunalıyorum. Eşimle kavga etmeye başladım. Dengeyi nasıl kuracağımı bilemiyorum yıprandim.