• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve eşimin tavırları arada kalmış durumdayım.

deniz3519

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
251
37
43
35
merhaba.Bende yeni gelinim.ev hazırlıklarındayım.Ve kendi annemle sorunlar yaşıyorum.Annem resmen kaynanalık yapıyor bana.Tamam iyiliğimiz için uğraşıyor ama herşeyin ucuzuna kaçıyor ve damadına da beni ezmesi için fırsat veriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Allah yardimcin olsun zor bir durum benim annemde bu kadar olmasada yapmisti biz annemle farkli sehirdeyiz cameradan knusurken surekli ezerdi dolaplarmin icine bkar mutfagna bkaym derdi duzenlimiyim dye kntrol ediyordu. Esim sakasina takilirdi bu kiz hc is yapmyor diye bizmkide gaza geliyordu. en sonunda annemi aldm karsima knustum bu sekilde yaparsan ben ezilmeye dwam edicem vs. vs . birdaha yapmadi

Eşim ailesinde pek değer görmemiş ve inanıyorum ki şuan daha iyi şartlarda.annem fazlasıyla ilgi gösterip üzerine düşüyo.ama nedense memnuyetsiz
eşimin ailesinin hiç bi yardımı yok annem belli miktar para verdi artı çeyizler.Dul başına kadın bişiler yapmaya çalışıyo çokta kızamıyorum.ama annem fazla abartıyor bende çok pahalı almıyorum ki sadece gözüme hitap edeni almaya çalışıyorum ve uygununu araştırıyorum iş çıkışı kendi başıma eşya bakıyorum nerde ucuz ve düzgününü bulurum diye aldığım eşyalar da uçuk değil yatak odasını 1900 e oturma grubunu 2000 e aldım.artık çok yoruldum kendim koşturmaktan üstüne birde laf söylüyolar. yok acık renk alma yok şöyle yok niye böyle.misal gelinlik için arkadaşlardan temiin etmeye çalışıyorum malum yıkattırmak gerek gelinlik temiz yıkattırmaya verilmesin diyince tepem attı.zaten parasız aldığın gelinliğin neden yıkama parasından kaçasın.Bunca zaman öyle lüks yaşamamışız artık birazcık kızım rahata ersin güzel şeyler yaşasın diyeceğine 2-3 kuurş hesabı yapıyor.bunu da damat görüyor demez mi anası kızına kıymet vermiyo ben niye veriyim.ve artı küçük bi kapris nazım olsun eşime karşı hemen damatı tutuyo,.hiç benim değerli yada kılına zarar gelmesin havası yaratmıyo.yani kısacası tepesine çok çıkarıyor sanki çok kıymet biliyo gibi.eşimde geliyo bana annemi şikayet ediyo .annen yok çok yemek yediriyo üstüme düşüyo neden buna karışıyo vs. sanki annem damat,eşim kaynana gibi.Annemin tek derdi mutlulupum için uğraşması aman sakın ayrılmayalım vs diye.çünkü annem çevrenin sözüne çok bakar aman anlaşamadılar da ayrıldılar demesinler diye didinip duuruyo.oysaki ayrılacak bi durumumuz yada kavgamız da yok bazen küçük tartışmalar.yani annem olayı çok abartıyo.eşim ilgiden şikayetçi ben de arada kalmış bi şekilde kafayı yemiş durumdayım.birde üstüne eşya ve düğün stresi.nasıl idare ediceğimide bilemiyorum artık.ve eşimin yanında artık dayanamayıp anneme bağırıyorum bunu yapmaktan hoşnut değilim üzülüyorum sonra ama o an hakim olamıyorum sinirlerime.heralde stresten ölücem

Allah yardimcin olsun zor bir durum benim annemde bu kadar olmasada yapmisti biz annemle farkli sehirdeyiz cameradan knusurken surekli ezerdi dolaplarmin icine bkar mutfagna bkaym derdi duzenlimiyim dye kntrol ediyordu. Esim sakasina takilirdi bu kiz hc is yapmyor diye bizmkide gaza geliyordu. en sonunda annemi aldm karsima knustum bu sekilde yaparsan ben ezilmeye dwam edicem vs. vs . birdaha yapmadi

AA aynısını yapıyo annemde.yemek yapamazmışım ve eşimde beni aç bırakır diyo.resmi nikahmız var ve henüz düğünümüz yapılmadı eylülde.tayin dolayısıyla eşim geçiçi süreyle bizde kalıyor.ve sürekli böyle annemle bir olup beni eziyolar.anneme bende anlatıyorum ama sonra dönüp gene aynısını yapıyo

eşim onun tarafını tutmasının nedeni olarak bir keresinde annene çok çektirmişsin bak annen senden kurtulmak istiyor dedi.

konuşarak çözebilirsin ancak....

Anneme söylüyorum.bak elini fırsat verisiyorsun.ilerde beni ezicek diyorum.bu kadar tepene çıkarma diyorum.eşim bizde kalıyor.düğün olana kadar evimizde o misafir öyle davranmak durumundayım diyor.devam ediyo yaptığına

Annem kimseye karşı eksik kalmayayım diye hem çeyizliğimi hem de parasını verdi.ve eşimin ailesinden 1 çöp olmadığı gibi eşim birde annenden daha para alsana modunda zaten 8-9 bin kadar vermişiz daha sen dul bir kadından ne beklentisindesin.artı daha arkada genç 2 kız kardeşim varken. benim annem dul başına yemeyip içmeyip biriktirebiliyorsa karşı tarafta yapabilir.onlar keyfine düşkün giyinmeyi gezmeyi sevsin.biz ailecek tutumlu olup gezip tozmayalım geleceğimizi düşünelim üstüne birde annem damadı başına tac etsin.damatta sonra dönüp beğenmemezlik yapıp annen şöyle desin, yapılanları azımsayıp para talebinde bulunsun.ben eşim yada ailesinden bi talepte bulunmuyorum tek kızdığım hem hiç bişi yapmayıpta hala daha yokmu diyip beğenmemesine geriliyorum.Birde annem bizi düşünüp oğlum herşeyin makul olanı yapalım deesin uğraşsın. bende böyleler yüzünden anneme kızıyorum onların yanında bende de çok hata var.nasıl ne yapmalıyım bilmiyorum.

biraz zaman gecsin birakir bence ilk zamanlar ne yapacak acaba yapabilecekmi falan filan diye dusunuyor olabilir seni gaza getirip heveslenmeni saglamak istiyor olabilir

merhaba.Bende yeni gelinim.ev hazırlıklarındayım.Ve kendi annemle sorunlar yaşıyorum.Annem resmen kaynanalık yapıyor bana.Tamam iyiliğimiz için uğraşıyor ama herşeyin ucuzuna kaçıyor ve damadına da beni ezmesi için fırsat veriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim.

konuşun açık açık..
sıkıntı yapmaz heralde öz anneniz sonuçta..

Back
X