Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun zor bir durum benim annemde bu kadar olmasada yapmisti biz annemle farkli sehirdeyiz cameradan knusurken surekli ezerdi dolaplarmin icine bkar mutfagna bkaym derdi duzenlimiyim dye kntrol ediyordu. Esim sakasina takilirdi bu kiz hc is yapmyor diye bizmkide gaza geliyordu. en sonunda annemi aldm karsima knustum bu sekilde yaparsan ben ezilmeye dwam edicem vs. vs . birdaha yapmadi
Allah yardimcin olsun zor bir durum benim annemde bu kadar olmasada yapmisti biz annemle farkli sehirdeyiz cameradan knusurken surekli ezerdi dolaplarmin icine bkar mutfagna bkaym derdi duzenlimiyim dye kntrol ediyordu. Esim sakasina takilirdi bu kiz hc is yapmyor diye bizmkide gaza geliyordu. en sonunda annemi aldm karsima knustum bu sekilde yaparsan ben ezilmeye dwam edicem vs. vs . birdaha yapmadi
konuşarak çözebilirsin ancak....
merhaba.Bende yeni gelinim.ev hazırlıklarındayım.Ve kendi annemle sorunlar yaşıyorum.Annem resmen kaynanalık yapıyor bana.Tamam iyiliğimiz için uğraşıyor ama herşeyin ucuzuna kaçıyor ve damadına da beni ezmesi için fırsat veriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim.