İş yok güç yok karı koca derkennn?? Eşim zanaatkar.Bende lisans mezunuyum.Farkındaysanız açız ölüyoruz evde akşama kadar bir birimizi sizin gibi kaynana görümce yüzünden yiyoruz vs yazmamışım.1 yıllık eşim beni ne annesine ne ablasına ezdirmiyor en azından burdan bakarsanız biraz içiniz açılır:)Bizim geçtiğimiz yollardan çoğu yeni evli geçiyor ben maddi sıkıntıdan bahsetmiyorum kendine iş alacak yalnızca bu ayımız sıkıntı dedim açız eşim evde yatıyor dileniyoruz demedim.Bende şöyle bir konularınıza baktım içim karardı halime bin şükürNeredeyse 30 yaşındasın iş yok güç yok karı koca böyle nasıl olacak acaba benim evladım olsa ben de karışırım durum iç açıcı durmuyor çünkü
Aslında çoğu şeyi anlattığımdan değil de zamanlama hep üstüne geliyor birde böyle altın vs sorunca mecbur bozdurduğumu söylemek zorunda kalıyorum.Çok haklısınız suçun yarısının da bende olduğunu farkındayım istemeden gelişiyor sanırım dediğiniz gibi biraz mesafe daha iyi olacak teşekkür ederimAnneniz hadsiz ve haksız, onda hemfikiriz ama benim anlamadığım şey neden hayatınızdaki her şeyi biliyor? Söylemeyin, anlatmayın ne olacak ki? Altın bozdurdum demeyin, özele gittim demeyin, eşim şöyle yapıyor böyle çalışıyor demeyin. Anlayamıyorum bu kadar her şeyin paylaşılmasını. Senin evliliğin, senin altının, senin borcun. Bu derece eline koz vermekle siz de hatalısınız. Lütfen evinizi ayırdığınız gibi hayatınızı da ayırın annenizden.
Eşim çalışıyor yazmış ya kız ne alaka hemen muhalefet okuduğunuzu da anlamıyorsunuz sanırım.Neredeyse 30 yaşındasın iş yok güç yok karı koca böyle nasıl olacak acaba benim evladım olsa ben de karışırım durum iç açıcı durmuyor çünkü
İş varsa yapar yoksa ne olacak peki? Düzenli gelir yok. Ben de buna şükür edeyim bugünİş yok güç yok karı koca derkennn?? Eşim zanaatkar.Bende lisans mezunuyum.Farkındaysanız açız ölüyoruz evde akşama kadar bir birimizi sizin gibi kaynana görümce yüzünden yiyoruz vs yazmamışım.1 yıllık eşim beni ne annesine ne ablasına ezdirmiyor en azından burdan bakarsanız biraz içiniz açılır:)Bizim geçtiğimiz yollardan çoğu yeni evli geçiyor ben maddi sıkıntıdan bahsetmiyorum kendine iş alacak yalnızca bu ayımız sıkıntı dedim açız eşim evde yatıyor dileniyoruz demedim.Bende şöyle bir konularınıza baktım içim karardı halime bin şükür
İşte tıpkı sizin gibi bir anda şutlanıp ortada kalacağı bir şey yok 15 yaşından beri çalışıp hiçte boş kalmamış ha kalırsa da size muhtaç olacağımızı felan mı düşündünüz de karnınız ağrıdıİş varsa yapar yoksa ne olacak peki? Düzenli gelir yok. Ben de buna şükür edeyim bugün
6 senede yaptım bacım koşa koşa değil kötü yorum rahatsız edecekse açmasaydın ve ikinci hesap yasak çok belli etmişsin:)İşte tıpkı sizin gibi bir anda şutlanıp ortada kalacağı bir şey yok 15 yaşından beri çalışıp hiçte boş kalmamış ha kalırsa da size muhtaç olacağımızı felan mı düşündünüz de karnınız ağrıdıRica ediyorum sinirinizi kaynana görümceye rağmen koşa koşa çocuk yaptığınız zengin kocanızdan çıkarın olur mu.Bu gece de boşansam mı boşanmasam mı diye düşünün ama sadece düşünün her zaman yaptığınız gibi.Kaynananız görümceniz çok haklı gerçekten çekilecek dert değilsiniz konumdan çıkın iyi günler
Öyle kocam olsaydı 6 sene beklemezdim bende boşardım hemen ama sanırım siz “düzenli geliri”var ya ondan beklemişsiniz.Bacınız değilim kocanızın köyünde de değilsiniz.Kötü yorum değil sizin ki çalışıyor dediğim kocamı evde yatalak etmişsiniz o da işte hayata karşı olan kendi kocanızdan çıkaramadığınız öfke sanırım anlıyorum Allah yardımcınız olsun.6 senede yaptım bacım koşa koşa değil kötü yorum rahatsız edecekse açmasaydın
Büyük ihtimalle öyle düşünüyor.yetiştiremiyor da değil evlilik sonrası aşırı çıkan masraflardan ve benim borcumdan dolayı ve evet benim çalışmamam da bunu etkiliyor.Tecrübeme bağlı bir kaç yerle görüştüm haber bekliyorum.Teşekkür ederimAnnenizde sizin için üzülüyor.Bilezikleride bozdurdugunuz zaman güvenecek bir şeyimiz kalmayacak cünkü.Belliki eşiniz yetistiremiyor.siz çalışmıyorsa biz işler yoluna girene kadar çalışmanızı tavsiye ederim.
Yok canım istediği zaman yaptım çok şükür aramadan da uğraşmadan da hamileyim bekleme sebebim gençim gezip tozacağım dedim. Neden boşanmayayım çalışan parası olan ailesi de arkasında olan biriyim. Kendi borcumu da ödüyorum iş gelsin diye beklemiyorum. Çok büyük rahatlık. Ben yazmadım iş varsa çalışıyor diye. Yazdığını unutuyorsun herhalde.Öyle kocam olsaydı 6 sene beklemezdim bende boşardım hemen ama sanırım siz “düzenli geliri”var ya ondan beklemişsiniz.Bacınız değilim kocanızın köyünde de değilsiniz.Kötü yorum değil sizin ki çalışıyor dediğim kocamı evde yatalak etmişsiniz o da işte hayata karşı olan kendi kocanızdan çıkaramadığınız öfke sanırım anlıyorum Allah yardımcınız olsun.
Zaten kendi borcunu ödemek zorundasın ablacım kocan çünkü parasını kaynana ve görümcene yediriyor hadi işine bak ya iyi günler.Yok canım istediği zaman yaptım çok şükür aramadan da uğraşmadan da hamileyim bekleme sebebim gençim gezip tozacağım dedim. Neden boşanmayayım çalışan parası olan ailesi de arkasında olan biriyim. Kendi borcumu da ödüyorum iş gelsin diye beklemiyorum. Çok büyük rahatlık. Ben yazmadım iş varsa çalışıyor diye. Yazdığını unutuyorsun herhalde.
Yoo o da bana aldığımız arabayı ödüyorZaten kendi borcunu ödemek zorundasın ablacım kocan çünkü parasını kaynana ve görümcene yediriyor hadi işine bak ya iyi günler.
Şey bu arada kovdular seni de işten unuttun sanırım onu.Nasıl iş bulacağını felan düşünüyordun en son hatırlatayım da ara bence çünkü sen çalışmazsan sizin evi kim geçindirecek kocan annesine felan bakıyorYok canım istediği zaman yaptım çok şükür aramadan da uğraşmadan da hamileyim bekleme sebebim gençim gezip tozacağım dedim. Neden boşanmayayım çalışan parası olan ailesi de arkasında olan biriyim. Kendi borcumu da ödüyorum iş gelsin diye beklemiyorum. Çok büyük rahatlık. Ben yazmadım iş varsa çalışıyor diye. Yazdığını unutuyorsun herhalde.
Yok kovulmadım yanlış hatırlıyorsun sözleşmeyi kabul etmedim. Etsem işime devam edecektimŞey bu arada kovdular seni de işten unuttun sanırım onu.Nasıl iş bulacağını felan düşünüyordun en son hatırlatayım da ara bence çünkü sen çalışmazsan sizin evi kim geçindirecek kocan annesine felan bakıyor
Hımmm “ocaktan sonra şaka gibi bir zam yapıp sonra da şutladılar”yazmışsın da ona istinaden söyledim neyse cidden kin öfke sinir kusamayacağım.İnşallah ne derdin varsa içinde çözemediğin ne sorunun varsa kurtulursun,Allah güzel kapılar açsın çocuğunuzu sağ Salim kucağınıza alın mutlu mesut yaşayın bunu ciddi ve içten söylüyorum iyi gecelerYok kovulmadım yanlış hatırlıyorsun sözleşmeyi kabul etmedim. Etsem işime devam edecektim
Düzgün stalkla o zamanHımmm “ocaktan sonra şaka gibi bir zam yapıp sonra da şutladılar”yazmışsın da ona istinaden söyledim neyse cidden kin öfke sinir kusamayacağım.İnşallah ne derdin varsa içinde çözemediğin ne sorunun varsa kurtulursun,Allah güzel kapılar açsın çocuğunuzu sağ Salim kucağınıza alın mutlu mesut yaşayın bunu ciddi ve içten söylüyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?