- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Sizi paylaşamıyor heralde tek kızı mısınızMerhaba. Artık annemi nasıl idare edeceğim bilemiyorum. Kv ve kp şimdiye kadar bana kızları gibi davrandılar. Bana bir kötülükleri olmadı evliliğime de karışmazlar. Ya da belki oldu da ben mi anlamadım bilemiyorum annem o kadar çok karıştırdı ki beni. Kv hasta ziyaretine gelirken çicek almış sadece bunun kuralı pasta börek getirmekmiş. Ananeme kapağı bile olmayan kahve fincanı takımı hediye götürmüş ne ayıpmış. Hergün oğluyla konuşuyorlar çok fazlaymış. Bana büyü yapıp beni etkilemişler. Kv’me annem diye hitap ediyormuşum etmeyecekmişim. Ha ortada bişey de yok. Annemin gözlemleri bunlar sadece. İnşallah birgün gözlerimdeki perde inermiş. Bundan sonra yapacakları söyleyecekleri için onu suçlamayacakmışım. Anne olunca anlayacakmışım. Kaç kere konustum annemle sanki benim söylediklerim yalan ona göre o kadar safım ki görmüyorum. Harika giden evliliğime birşey olacak diye çok korkuyorum. Nasıl baş etcem bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum. Annenle arana mesafe koy anlasın diyeceksiniz biliyorum ama onu da denedim olmuyor.
Yani bi kadının gözünün üstünde de kaşı var demediği kalmış.Ananeme kapağı bile olmayan kahve fincanı takımı hediye götürmüş
Üç kardeşiz annem bize çok aşırı düşkünSizi paylaşamıyor heralde tek kızı mısınız
Ben annemden 1 saat uzaklikta bir şehirdeyim kv oldugu şehre gelin geldim. Kv ile gorustugumde anneme söylemiyorum zaten kıskanmasın üzülmesin diye. Bir araya da getirmemeye calisiyorum ama beni paylasamiyor sanirimkv ile iletişiminizi sürekli görüyor mu? annenize anlatırken kv deseniz?
veya olumlu hiç bir şey anlatmasanız? gelip gittiklerini söylemeseniz?
kv ile annenizi bir araya getirmemeye çalışsanız?
Teşekkür ederim etkilenmemeye calısacagim elimden gelirseSöylediklerini kulak ardı etmeniz verebileceğim tek tavsiye olur . Sözlerini annenizin anlamsız kıskançlıkları olarak görün sakın ola etkilenip huzurunuzu bozmayın
Ben annemden 1 saat uzaklikta bir şehirdeyim kv oldugu şehre gelin geldim. Kv ile gorustugumde anneme söylemiyorum zaten kıskanmasın üzülmesin diye. Bir araya da getirmemeye calisiyorum ama beni paylasamiyor sanirim
Hasta ziyaretine anneme gitmişti ondan, orda annem hosgeldin falan demistim.e görüşmüyorlarsa nereden biliyor kv ye annem dediğinizi? sizde biliyorsunuz paylaşamadığını, demeyin annenizin yanında. size çiçek getirdiğini görmeyipte siz söylediyseniz bundan sonra ona göre hareket edin. çiçekte getirdi kurabiye de yapmış geldi birde evi temizledi deyin mesela
Hasta ziyaretine anneme gitmişti ondan, orda annem hosgeldin falan demistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?