Annem ve evliliğim

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.025
113
Merhaba. Artık annemi nasıl idare edeceğim bilemiyorum. Kv ve kp şimdiye kadar bana kızları gibi davrandılar. Bana bir kötülükleri olmadı evliliğime de karışmazlar. Ya da belki oldu da ben mi anlamadım bilemiyorum annem o kadar çok karıştırdı ki beni. Kv hasta ziyaretine gelirken çicek almış sadece bunun kuralı pasta börek getirmekmiş. Ananeme kapağı bile olmayan kahve fincanı takımı hediye götürmüş ne ayıpmış. Hergün oğluyla konuşuyorlar çok fazlaymış. Bana büyü yapıp beni etkilemişler. Kv’me annem diye hitap ediyormuşum etmeyecekmişim. Ha ortada bişey de yok. Annemin gözlemleri bunlar sadece. İnşallah birgün gözlerimdeki perde inermiş. Bundan sonra yapacakları söyleyecekleri için onu suçlamayacakmışım. Anne olunca anlayacakmışım. Kaç kere konustum annemle sanki benim söylediklerim yalan ona göre o kadar safım ki görmüyorum. Harika giden evliliğime birşey olacak diye çok korkuyorum. Nasıl baş etcem bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum. Annenle arana mesafe koy anlasın diyeceksiniz biliyorum ama onu da denedim olmuyor.

Sizi paylaşamıyor heralde tek kızı mısınız

Darılmayın ama eğer annenizle aranıza mesafe koymazsanız yuvanız zarar görecek. Anneniz gibi bir tanıdığımız vardı kızını aşırı kıskanıyordu ne yaptı ne etti kızının gül gibi yuvasını yıktı. Dikkat edin böyle anneler çok tehlikeli evlerden ırak.

Anneniz baştan beri mi hep böyleydi istemedi yani eşinizi yoksa sonradan gelişen birşey mi sonuçta ortada olumsuz birşey yoksa neden böyle yapıyor ki ? Ki söylediklerinizde basit şeyler öyle göze gelecek birşey yok ki .Anneniz tabi mesafe de koyamazsınız ama eşinizi seviyorsanız annenize biraz mesafe koymanız gerekecek bundan sonra eşiniz aileniz çünkü

Mesafe koyun araya . Yoksa önünü alamazsınız . Hele ilerde bebek olunca işler daha da karmaşık hal alır . Ben kensinlikle bu şekilde herşeye müdahil olan kız annelerinin evliliğe çok fazla zarar verdiğini düşünüyorum .

Fesat mı yaw?

Anne geçen gün hoca dedikodunun fenalığından, cezasından konuşuyordu, bundan sonra asla 3. kişilerin lafını etmeyeceğim de, dinlemeyeceğim de, bundan sonra bana anlatma de.

Yok kaynanam öyle değil falan deseniz, ya da sebebsiz susacak gibi değil.

Söylediklerini kulak ardı etmeniz verebileceğim tek tavsiye olur . Sözlerini annenizin anlamsız kıskançlıkları olarak görün sakın ola etkilenip huzurunuzu bozmayın

kv ile iletişiminizi sürekli görüyor mu? annenize anlatırken kv deseniz?
veya olumlu hiç bir şey anlatmasanız? gelip gittiklerini söylemeseniz?
kv ile annenizi bir araya getirmemeye çalışsanız?

kv ile iletişiminizi sürekli görüyor mu? annenize anlatırken kv deseniz?
veya olumlu hiç bir şey anlatmasanız? gelip gittiklerini söylemeseniz?
kv ile annenizi bir araya getirmemeye çalışsanız?
Ben annemden 1 saat uzaklikta bir şehirdeyim kv oldugu şehre gelin geldim. Kv ile gorustugumde anneme söylemiyorum zaten kıskanmasın üzülmesin diye. Bir araya da getirmemeye calisiyorum ama beni paylasamiyor sanirim

Ben annemden 1 saat uzaklikta bir şehirdeyim kv oldugu şehre gelin geldim. Kv ile gorustugumde anneme söylemiyorum zaten kıskanmasın üzülmesin diye. Bir araya da getirmemeye calisiyorum ama beni paylasamiyor sanirim

e görüşmüyorlarsa nereden biliyor kv ye annem dediğinizi? sizde biliyorsunuz paylaşamadığını, demeyin annenizin yanında. size çiçek getirdiğini görmeyipte siz söylediyseniz bundan sonra ona göre hareket edin. çiçekte getirdi kurabiye de yapmış geldi birde evi temizledi deyin mesela

Hasta ziyaretine anneme gitmişti ondan, orda annem hosgeldin falan demistim.

Hasta ziyaretine anneme gitmişti ondan, orda annem hosgeldin falan demistim.

neyse siz annenizin aklınızı karıştırmasına müsaade etmeyin.
mesela anneler günü geldiği zaman kv ye hediye aldığınızı söylemeyin, sorarsa ben sana aldım sen benim annemsin eşim de kendi annesine aldı falan deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…