- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
Annem ile ilişkim aylardır kötü. Annem değişmedi aslında herzaman bencildi ben 7 yaşımdaykende 27 yaşımdaykende. Aylardır artık annemden çok soğudum, her gün görüntülü konuşuyoruz uzakta yaşadığımız için ve her gün bu konuşmadan sonra mutsuz oluyorum, bende ona imalar ve iğneleyici konuşmalar yapıyorum hak etse bile sonra pişman oluyorum eskisi gibi sevmediğim eskisi gibi hissetmediğim için kendimi kötü hissediyorum. Çok doluyum artık ona karşı, zaten rahatsızlıklarımı dile getiriyorum ama sanki hiç konuşmamışız gibi devam ediyor beni kaale almıyor. Her akşam yarın aradığımda çok güzel mutlu bir anne kız konuşması yapacağız annemle güzel sohbetimiz olacak diye kendimi iyi hissettirerek yatıyorum, her gün konuşmalarımızda beni huzursuz, mutsuz ya da sinir edecek konular ile o telefonu kapatıyorum tabi bende şefkatli bir evlat olarak o telefonu kapatamıyorum. Annemden hiç bir manevi destek göremiyorum hiç bir konuda, oysa ben ve eşim maddi manevi her türlü elimizden gelenin fazlasını yaptık herzaman. Babam çok sessiz sakin biri annem onu herzaman yònetip istediği yola getirdi öylede devam ediyor o yüzden ailem değil annem diyorum çünkü babam için annem ne derse o. Arkamda güvenebileceğim bir ailem yok, sadece kendini ve kendi hayatını düşünen bir annem var. Bu durumu bi yıl kadar oluyor farkedeli ve çok üzgünüm. İnsan anne babasınada güvenemecek en azından manevi destek bekleyemeyecekse kime güvensin. Ailemden soğudum bu durum beni çok üzüyor keşke böyle olmasalar diyorum, bakıyorum anne babalar evlatları için canlarını vermeye hazır benimkiler en ufak bir şey yapmaktan aciz. Zaten hep kıyaslanarak büyüdüm ama artık bazı durumlara tahammülüm kalmadı.
En en en en basit örnek bugünkü konuşmamızdan kuzenim ve eşi zaten kredileri varken yeni kredi ile son model bir araba aldılar onları öve öve bitiremiyor, bir kerede benim için bizim için iyi desin hep elalem aa öyle yapmış böyle yapmış nekadar güzel ama o krediyi çeken ben ve eşiml olsaydık bize yanlış yaptığımızı söyler kötü hissettirirdi.
Konuyu toparlayamıyorum ne soracağımı ne diyeceğimide, konuyu neden açtığımıda bilmiyorum. Sadece üzüntümü paylaşmak istedim ailemle eskisi gibi onları koşulsuz şartsız sevmek isterdim ama artık aramızda kapatamadığım ve büyüyen bir uçurum var bu beni üzüyor ne yapsam düzelmiyor.
En en en en basit örnek bugünkü konuşmamızdan kuzenim ve eşi zaten kredileri varken yeni kredi ile son model bir araba aldılar onları öve öve bitiremiyor, bir kerede benim için bizim için iyi desin hep elalem aa öyle yapmış böyle yapmış nekadar güzel ama o krediyi çeken ben ve eşiml olsaydık bize yanlış yaptığımızı söyler kötü hissettirirdi.
Konuyu toparlayamıyorum ne soracağımı ne diyeceğimide, konuyu neden açtığımıda bilmiyorum. Sadece üzüntümü paylaşmak istedim ailemle eskisi gibi onları koşulsuz şartsız sevmek isterdim ama artık aramızda kapatamadığım ve büyüyen bir uçurum var bu beni üzüyor ne yapsam düzelmiyor.