Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeterli bir açıklama değil ki bu. Acaba tek sebep bu mu altında suçluluk vicdan sevilme duygusunun baskısı da olabilir mi ? Anne kız ilişkisi çok konuşmayla veya hergün görmeyle olacak birşey değil. Herşeyi geçtim zaten pat pat olanı da söylüyormuşsunuz yani düzelse zaten düzelirdi.
Ya darılmayın ama ne olur her ana baba konusuna böyle yorumlar yapılmasın. Seneler evvel bana da aynıları yazılmıştı annemle olan konumda. Benim psikolojimi halen çok kötü etkileyen bir babam var mesela, bana halâ ya hiç baban olmasaydı diyebilecek misiniz? Evet keşke olmasaydı derim ben de...
+1
Ben yazacaktım. Kırık cam teorisi işte. Yaralandığımız yeri kanatmak amaç. 2 yıl evvel oğlumda otistik belirtiler var diye yemeden içmeden kesilip derdimi anlattığım arkadaşım oğlumla yaşıt yeğeninin yemekleri kendi yediği şarkılar söylediği videolar atmıştı. Kestim ilişkimi