- 25 Nisan 2018
- 1.422
- 4.956
- 133
- 39
- Konu Sahibi Zeynep Gulru
Merhabalar, biraz sonra anlatacagim konuda ben 3. kisiyim ama diger kisiler annem ve kardesim olunca konuya dahil olmadan edemiyorum, onlarin derdi benim de derdim oluyor. Kardesim evli, memur, 2. cocuguna hamile. Sorun kisaca kardesimin esinin suan issiz olmasi ne yazik ki. Bu ilk issiz kalmasi degil, bu seferki ucuncu ya da dorduncu olmali. Ailemden uzaktayim, annemle konusunca annemi hakli buluyorum (icimden) ama kardesimi savunuyorum, kardesimle konusunca kardesimi hakli buluyorum ama iste annemi bilmiyormusun, iyiligimizi ister falan diyiyorum. Annem bu evliligi basindan istememisti, egitim farki gibi sebeplerden, ama kardesim senelerce vazgecmedi, annem de pes etti, evlendiler. Annem soyle diyiyor, okuttum ettim, kendi ayaklarinizin uzerinde durun diye ugrastim, koca adam evde yatarken sen karni burnunda calisiyorsun, butun yuku sirtliyorsun. Tabi ayni zamanda evlilik oncesi konulari acip, ben sana zamaninda demistim diye kardesimin basinin etini yiyiyor. Kardesim de tabiki bu durumdan memnun degil, esinin is aradigini ama is olmadigini soyluyor, annem cok agir laflar ediyor, kaldiramiyorum diyiyor.
Tabi ben onlardan dinleyip dinleyip doluyorum, gidip esimle dertlesiyorum ama yeterli gelmiyor, dedim buraya da konu acayim da sizlerden yorum, tavsiye alayim.
Bu arada burda biraz uzatmamak icin yuzeysel anlattim ama annem cok kontrolcu bir insan, birseye kafayi takmaya gorsun, artik yardim almasi gerektigini dusunuyorum, Istanbul`da bildiginiz, tavsiye edebileceginiz psikolog varsa memnun olurum. Ikna edip gondermeyi dusunuyorum, faydasi olur belki. Tesekkurler.
Tabi ben onlardan dinleyip dinleyip doluyorum, gidip esimle dertlesiyorum ama yeterli gelmiyor, dedim buraya da konu acayim da sizlerden yorum, tavsiye alayim.
Bu arada burda biraz uzatmamak icin yuzeysel anlattim ama annem cok kontrolcu bir insan, birseye kafayi takmaya gorsun, artik yardim almasi gerektigini dusunuyorum, Istanbul`da bildiginiz, tavsiye edebileceginiz psikolog varsa memnun olurum. Ikna edip gondermeyi dusunuyorum, faydasi olur belki. Tesekkurler.