• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ve kardeşimin rahatlığı

Babanız yok sanırım canım yoksa zaten sana gerek kalmazdı baban duruma el koyardı
Annen pek rahatsız değil sanırım bu durumdan
Evlilik yakın mı peki bu derece rahatlar? değişik bi durum bi anne olarak o da biraz ağırlığını koymalı tabi şimdiden muhabbet şamatysa evlenince o çocuk zaten anneni de takmaz
Rahatsız olmakta haklısın hergün yabancı birisi eve gelse bende rahatsız olurum

yok canım 1 2 ayda evlenceklerini sanmıyorum ki 18 yasında daha kendisi

hergün yada sık sık eve erkek arkadaşın sevgilinin gelmesi çok anlamsız hatta ben küçük bir yerde yaşıyorum burda böyle bir durumda çıkacak dedikoduları söylemiyorum bile:26:
bende olsam yerinde rahatsız olurdum açıkcası:31:üstelik annenin kızının sevgilisiyle bu kadar yüzgöz olması da doğru değil.ilerde o erkek anneni hiç ciddiye almaz canım:97:
umarım bi çıkar yol bulursunuz

canm bende aynı senin gibiyim evde biri varken duş alamam ki şöyle birşey var odama gitmek için salondan geçmek zorundayım ki bornozla birinin yanından geçmemde tuhaf olur zaten:32: neyse valla ben olsam bende rahatsız olurum insan eve gelince dinlenmak ister ama bi orta yol bulabilirsiniz mesela kardeşinin sevgilisi geç saatlerde gelmese hem senin istediğin olur hemde kardeşinin

Back
X