Annem ve kayınvalidem

vallahi ben gördüğüm kadarıyla bebeği olanlar öyle kayınvalde felan düşünmüyor. bi zaman sonra herkesın önünde acıyor ( bayan ) :)) galıba alısıyolar :)

valla cnm o çok farklı bi durum çocuğu olmayan bi bayan için göğüsleri bi cinsel objedir... o yüzden öle ulu orta acmazlar..
ama bebek doğup kucagına alıp onu emzirmeye başladığından hormonal olarakta bir sürü değişim yaşıyorsun o kafandaki cinsellik üzerine kullanılan göğüsler bi anda minnacık bebeğinin karnını doyurmak için sanki bi biberon oluveriyor ve onları bebeğinin karnını doyurmaya yarayan iki alet olarak görmeye başlıyorsun :52::52::52::52::52:

valla cnm o çok farklı bi durum çocuğu olmayan bi bayan için göğüsleri bi cinsel objedir... o yüzden öle ulu orta acmazlar..
ama bebek doğup kucagına alıp onu emzirmeye başladığından hormonal olarakta bir sürü değişim yaşıyorsun o kafandaki cinsellik üzerine kullanılan göğüsler bi anda minnacık bebeğinin karnını doyurmak için sanki bi biberon oluveriyor ve onları bebeğinin karnını doyurmaya yarayan iki alet olarak görmeye başlıyorsun :52::52::52::52::52:

ay ne kadar feci anlatmışım .. korkmayın sakın o kadarda kötü değil belirli bi zaman sonra hormonlar düzene girince tekrar onlar size eskisi gibi geri dönüyor .. yani yemek makinası olarak kalmıyor :1::1::1::1:

rabbim böyle güzel sıkıntılar versin.
Bu sizin ilk doğumunuz sanırım.
Ben 2 doğum yaptım ,,,,ıkısınede annem kayınvalıdem.şehhırdışından kardeşlerim, herkes geldi.
Birak ikiside gelsinler canım,böyle güzel günlerde kalabalık bir ailesinin olduğunu görmek mutlu eder insanı.

Ben bu konuda çok şanslıyım çünkü kendi annemle aynı apartmanda oturuyoruz kayınvalidemde bikaç sokak ötede:) Hepimiz aynı ilçede olunca gündüzleri genelde annem arada kayınvalidem akşamlarıda eşim yanımda olur geçinir gideriz. Önceden sezeryana benzer bi ameliyat olduğum için biraz tecrübeliyim tabiki kendi annenizin yanınızda olması bambaşka çünkü bi kere ameliyattan sonra bi süre gazınız oluyo rahatça çıkarmak gerek, bikaç gün yıkanmıcaksınız kayınvalidesine öyle pis görünmek istemeyen olabilir, göğüsleri fora etmekten, yatarken pijamanıza kan geçmesinden, wc ye vs giderken zorluk çekip zavallı gibi görünmekten veya bebeğe bakarkenki tecrübesizliğinizden çekinirseniz zor olur tabi ama rahat olmaya bakın hepsi onlarında başına geldi sonuçta.
Kayınvaliden bence çok kalmıcaktır annenin yardım ettiğinide görünce kalmaya gerek görmez babanın yanındada rahat edemez biraz toruna doydumu çeker gider hiç takılma.

bendede herkes cümbür cemmaaat burda valla.gelsin herkes sorun değil.ben annemden çok ablamındqa gelmesini istiyorum oda gelecek.refakatçim o olsun istiyorum.o bana göre daha tecrübeli.ve kadına bağlıdır kimin kalacağı.neticede rahatı olmayan kadın.senin annen benim annem meselesi değil.1 2 sene tanıdığın birinin yanında nekadar rahat ederki insan.bunun banyosu vss herşeyi var.oda gelsin oda:) valla paşalar gibi bakılmak istiyorum.eşime teyzenlerde gelsin dedim:))

bendede herkes cümbür cemmaaat burda valla.gelsin herkes sorun değil.ben annemden çok ablamındqa gelmesini istiyorum oda gelecek.refakatçim o olsun istiyorum.o bana göre daha tecrübeli.ve kadına bağlıdır kimin kalacağı.neticede rahatı olmayan kadın.senin annen benim annem meselesi değil.1 2 sene tanıdığın birinin yanında nekadar rahat ederki insan.bunun banyosu vss herşeyi var.oda gelsin oda:) valla paşalar gibi bakılmak istiyorum.eşime teyzenlerde gelsin dedim:))

buda benm yaşadığım bak bacım okuda gör
ve bebeğim olduktan sonrasııı ...... kaynanam doğuma geldi sezeryanla çok güzel bi erkek bebek dünyaya getirdim eşim hastanede yanımda kaldı kaynanamlar geldi gitti nese eve çıktık bizde bebeği tuzlama adeti vardır ben tamamiyle karsıyım bu duruma batıl inanç nihayetinde ben istemiyorum tuzlamak tuzxlatmam dedim kendi annem babamda dahil olmak üzere hepsine karsı çıktım nese kaynanam dediki BEN İSTESEYDİM TUZLARDIM SEN HİÇ BİŞİ YAPAMAZDIN dedi ve GÜLDÜRME BENİ DEDİ BENİSTESEYDİ KARIŞAMAZDIN DEDİ benim bebeğime ben karışamazmısım bak sen şirret kadına nese bende hayır sen de dahil kimse benim bebeğime benden habersiz dokunamaz dedim aldım bebeğimi gitttim odama hemen oğluna fişekledi dediklerimi kulağımla duydum bağırdım çagırdım sınra geçmiş olsuna binadaki arklar geldi doğumdan 2 gün sonra 15 kişi tam geldiler bi kaç bişi yaptım gittiler saolsunlar mutfakta oturuom bana dediki sende ii gibisin ayy bende hasta gibiyim bu kadar bulaşığı nasıl yıkayacakmış ...... tühhh.... bende anne allah sağlık sıhat versin ben yıkarım bulaşığımı madem hastasın git yat sen dedim yine öle allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin ben yıkarım ama gücüme gitti daha doğumdan 3 gün olmuş çıkalı bide sezeryan 2 büklüm 15 kişişnin bulaşığınıu yıkadım sonra gittiler allah kavuşturmasın

babaannede torununun doğumunda bulunmak isteyebilir yada eşin belki anne babasıyla bu mutluluğu paylaşmak isteyebilir.ortada dert edilecek birşey yok bence:31: her iki annede gelsin yanında bulunsun.sen sadece anne olmanın tadını çıkarmaya bak:34:

buda benm yaşadığım bak bacım okuda gör
ve bebeğim olduktan sonrasııı ...... kaynanam doğuma geldi sezeryanla çok güzel bi erkek bebek dünyaya getirdim eşim hastanede yanımda kaldı kaynanamlar geldi gitti nese eve çıktık bizde bebeği tuzlama adeti vardır ben tamamiyle karsıyım bu duruma batıl inanç nihayetinde ben istemiyorum tuzlamak tuzxlatmam dedim kendi annem babamda dahil olmak üzere hepsine karsı çıktım nese kaynanam dediki BEN İSTESEYDİM TUZLARDIM SEN HİÇ BİŞİ YAPAMAZDIN dedi ve GÜLDÜRME BENİ DEDİ BENİSTESEYDİ KARIŞAMAZDIN DEDİ benim bebeğime ben karışamazmısım bak sen şirret kadına nese bende hayır sen de dahil kimse benim bebeğime benden habersiz dokunamaz dedim aldım bebeğimi gitttim odama hemen oğluna fişekledi dediklerimi kulağımla duydum bağırdım çagırdım sınra geçmiş olsuna binadaki arklar geldi doğumdan 2 gün sonra 15 kişi tam geldiler bi kaç bişi yaptım gittiler saolsunlar mutfakta oturuom bana dediki sende ii gibisin ayy bende hasta gibiyim bu kadar bulaşığı nasıl yıkayacakmış ...... tühhh.... bende anne allah sağlık sıhat versin ben yıkarım bulaşığımı madem hastasın git yat sen dedim yine öle allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin ben yıkarım ama gücüme gitti daha doğumdan 3 gün olmuş çıkalı bide sezeryan 2 büklüm 15 kişişnin bulaşığınıu yıkadım sonra gittiler allah kavuşturmasın

senin durum çok fenaymış.yok kayınvalidem pek o tarz konuşmaz.çok büyük terbiyesizlik etmiş.devir değişti haberi yok sanırım.ne demek sen karışamazdın.ben k.pederime bile dedim valla çocuğu ben taşıom kimse karışamaz die.elbette kötü niyetli değillerse akıl versinler.bu arada bizdede tuzlama olayı vardır.ben yadırgamıyorum.

böyle bir durumda eşinize bırakmayın ben ve bebeğim önemli senin kaprisin deyin geçin ve asla geri adım atmayın ben anneme gelme demem sen bilirsin kocaman aile oluruz deyin :34: ve asla annenize gelme demeyin ayıp ya annenizi nasıl yok saydırıp annesini kabullenminizi bekler açıkça söyleyin bana bana hizmet edecek insan lazm oturduğu yerden emir yağdıran değil gelecekse gelsin ama asla geri adım atmayın gerçekten çok zorlanırsın

allahım erkekler ne karışır böyle şeylere ya sanki kendileri doğruracaklar sinir oluyorum
ay kimse gelmese keşke okadar çok kafa yorgunluğu oluyorki anlatamam sana
her kafadan bir ses çıkıyor çıldırıcak noktaya geliyorsun :47:

Back
X