Allah annenize şifa versin sizede güç ve sabır annenizden vazgeçmemişsiniz digerleri gibi.Onlar bir tek oruç namazla kendini avutsunlar ama dinde ilk önce insan olmana bakılır sonra tutdugun oruç namaza.Iyi bir insan olamamışsan ailene gerektigi saygıyı sevgiyi gosteremediysen ne anlamı kaldı ki o oruçun?Allah inşallah yaptıklarınızın karşılığını vericek kardeşlerinizde hak etdigini alacak merak etmeyin.Merhaba herkese yaklaşık 2 yıl önce anneme pıhtı attı ve hayatını yarım insan olarak devam ettiriyor... Bekarım Çalışıyordum fakat anneme kız kardesim ve ablam bakmıyorlar. Bizim çocuklarımız var diyerek bıkmadılar üstüme görev gibi bıraktılar. İki yıldır evdeyim ve Annecigimin herseyiyle ilgileniyorum. Onlarda hergece günlerini gün ediyorlar. Ben görmeyim diye heryerden engellediler. Akrabalar yakın çevre herkes iketiyor bana videolar, fotoğraflar. Sen Annene bakarken herseyden vazgeçmişken onlar gezip eğleniyor. Soruyorum size bu kul hakkına girmek degilmi ? Benim ablam 5 vakit namaz kılarken şimdi orada burda içki paylaşıyor, içiyor Annem iki yıldır bana ağlıyor bana elbebek, gül bebek baktın diyor. Allah onlardan hakkını alsın kızım diyor. Konu anneme nezaman bakmaya gelse olay çıkartıp gidiyorlar. Ablam kendini yerden yere vuruyor. Hakkı, adaletmi, şimdi tuttuğu oruç makbuldür. Anneye kardeşe zulmetmek hakmıdır.
İçki içip paylaşması sizi bağlayan bir konu değil ama diğer sistemlerinizde çok haklısınız. Yaşadığınız durum çok zor, bakıcı tutma gibi bir şansınız var mı siz de biraz rahat edersiniz.Merhaba herkese yaklaşık 2 yıl önce anneme pıhtı attı ve hayatını yarım insan olarak devam ettiriyor... Bekarım Çalışıyordum fakat anneme kız kardesim ve ablam bakmıyorlar. Bizim çocuklarımız var diyerek bıkmadılar üstüme görev gibi bıraktılar. İki yıldır evdeyim ve Annecigimin herseyiyle ilgileniyorum. Onlarda hergece günlerini gün ediyorlar. Ben görmeyim diye heryerden engellediler. Akrabalar yakın çevre herkes iketiyor bana videolar, fotoğraflar. Sen Annene bakarken herseyden vazgeçmişken onlar gezip eğleniyor. Soruyorum size bu kul hakkına girmek degilmi ? Benim ablam 5 vakit namaz kılarken şimdi orada burda içki paylaşıyor, içiyor Annem iki yıldır bana ağlıyor bana elbebek, gül bebek baktın diyor. Allah onlardan hakkını alsın kızım diyor. Konu anneme nezaman bakmaya gelse olay çıkartıp gidiyorlar. Ablam kendini yerden yere vuruyor. Hakkı, adaletmi, şimdi tuttuğu oruç makbuldür. Anneye kardeşe zulmetmek hakmıdır.
Sen üzerine düşen evlatlık görevlerini yap onlarında Allah’a havale et. Kalbin hep ferah olsun sen doğrusun Allah ta senin yanında olacaktır inşallahMerhaba herkese yaklaşık 2 yıl önce anneme pıhtı attı ve hayatını yarım insan olarak devam ettiriyor... Bekarım Çalışıyordum fakat anneme kız kardesim ve ablam bakmıyorlar. Bizim çocuklarımız var diyerek bıkmadılar üstüme görev gibi bıraktılar. İki yıldır evdeyim ve Annecigimin herseyiyle ilgileniyorum. Onlarda hergece günlerini gün ediyorlar. Ben görmeyim diye heryerden engellediler. Akrabalar yakın çevre herkes iketiyor bana videolar, fotoğraflar. Sen Annene bakarken herseyden vazgeçmişken onlar gezip eğleniyor. Soruyorum size bu kul hakkına girmek degilmi ? Benim ablam 5 vakit namaz kılarken şimdi orada burda içki paylaşıyor, içiyor Annem iki yıldır bana ağlıyor bana elbebek, gül bebek baktın diyor. Allah onlardan hakkını alsın kızım diyor. Konu anneme nezaman bakmaya gelse olay çıkartıp gidiyorlar. Ablam kendini yerden yere vuruyor. Hakkı, adaletmi, şimdi tuttuğu oruç makbuldür. Anneye kardeşe zulmetmek hakmıdır.
Allah annenize şifalar, size de güç kuvvet versin. Annelerimiz nasıl bizi büyütürken her zorluğua katlandılar, bizler hasta iken ince ince ilgilendiler, her zaman elimizden tuttular ise, biz evlatların görevi de onları asla yalnız bırakmamaktır. Siz üzerinize düşeni yapıyorsunuz, diğer kardeşlerinizin ne yapıp ne yapmadığı ile ilgilenmeyin. Size laf getirenleri de uyarın daha getirmesinler, bu sizin öfkelenmenize üzülmenize yarar ancak. Anneciğiniz kendini bi yük olarak görüyordur zaten. Allah her şeyi görendir, Ona havale edin.Merhaba herkese yaklaşık 2 yıl önce anneme pıhtı attı ve hayatını yarım insan olarak devam ettiriyor... Bekarım Çalışıyordum fakat anneme kız kardesim ve ablam bakmıyorlar. Bizim çocuklarımız var diyerek bıkmadılar üstüme görev gibi bıraktılar. İki yıldır evdeyim ve Annecigimin herseyiyle ilgileniyorum. Onlarda hergece günlerini gün ediyorlar. Ben görmeyim diye heryerden engellediler. Akrabalar yakın çevre herkes iketiyor bana videolar, fotoğraflar. Sen Annene bakarken herseyden vazgeçmişken onlar gezip eğleniyor. Soruyorum size bu kul hakkına girmek degilmi ? Benim ablam 5 vakit namaz kılarken şimdi orada burda içki paylaşıyor, içiyor Annem iki yıldır bana ağlıyor bana elbebek, gül bebek baktın diyor. Allah onlardan hakkını alsın kızım diyor. Konu anneme nezaman bakmaya gelse olay çıkartıp gidiyorlar. Ablam kendini yerden yere vuruyor. Hakkı, adaletmi, şimdi tuttuğu oruç makbuldür. Anneye kardeşe zulmetmek hakmıdır.
Rabbim yardimciniz olsun.Merhaba herkese yaklaşık 2 yıl önce anneme pıhtı attı ve hayatını yarım insan olarak devam ettiriyor... Bekarım Çalışıyordum fakat anneme kız kardesim ve ablam bakmıyorlar. Bizim çocuklarımız var diyerek bıkmadılar üstüme görev gibi bıraktılar. İki yıldır evdeyim ve Annecigimin herseyiyle ilgileniyorum. Onlarda hergece günlerini gün ediyorlar. Ben görmeyim diye heryerden engellediler. Akrabalar yakın çevre herkes iketiyor bana videolar, fotoğraflar. Sen Annene bakarken herseyden vazgeçmişken onlar gezip eğleniyor. Soruyorum size bu kul hakkına girmek degilmi ? Benim ablam 5 vakit namaz kılarken şimdi orada burda içki paylaşıyor, içiyor Annem iki yıldır bana ağlıyor bana elbebek, gül bebek baktın diyor. Allah onlardan hakkını alsın kızım diyor. Konu anneme nezaman bakmaya gelse olay çıkartıp gidiyorlar. Ablam kendini yerden yere vuruyor. Hakkı, adaletmi, şimdi tuttuğu oruç makbuldür. Anneye kardeşe zulmetmek hakmıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?