Bende uzun değilim ki 1.58 boyumSizin boyunuz kaç ?
Anneniz sadece dış görünüşe göre mi bu tutumu sergiledi ?
İlerde evlilik olur veya olmaz nasip her şey öyle diyince moralimi çok bozdu annem.Benim halam da boyleydi.Kuzenim çok hoş bir kiz ama bazen cidden degisik tipler bulurdu gosterirdi halam evde söylenip dururdu bu ne ya böyle diye bir suru sayardi. Aklima o geldi. Evlilik dusunmuyormuşsunuz zaten bosverin şimdilik ilerisi ne gosterir bilinmez.
Evet annem sadece dış görünüşe göre tutum sergilediSizin boyunuz kaç ?
Anneniz sadece dış görünüşe göre mi bu tutumu sergiledi ?
İlerde evlilik olur veya olmaz nasip her şey öyle diyince moralimi çok bozdu annem.
Karakteri,davranışı benim için önemliydi ona göre konuşmamı ilerlettim bu insanla annem hemen ayrılacaksın diyerek kestirip attı açıkçası o biraz üzdü beniOlur oyle siz begeniyorsaniz çok şey yapmayin. :)
Ben 23 o 27Yaşlar kaç
Evet annem sadece dış görünüşe göre tutum sergiledi
Annenizin boyu kaç? Babanızın kaç? Kendi kompleksini size yansıtmış sadece. Uzun biriyle evlenmek istiyormuş, evlenememiş muhtemelen sizde o isteğini gerçekleştirecek. Klasik... kızı üzerinden hayalini yaşamaya çalışan anne.Karakteri,davranışı benim için önemliydi ona göre konuşmamı ilerlettim bu insanla annem hemen ayrılacaksın diyerek kestirip attı açıkçası o biraz üzdü beni
Çok haklısınızBoşverin evlenecek olan sizsiniz,anneniz değil.
Ben bu insanın hayatımda olmasını istiyorum ve devam ettiriyorum,kaybetmek istemeyeceğim nadir insanlardan öyle olunca biraz üzüldüm açıkçasıHayatınıza birini alacak kadar olgun iseniz, sadece anneniz beğenmedi diye de ayrılmayacak kadar olgun olmanız gerek diye düşünüyorum.
Ama şu anda ‘ne yapacağımı şaşırdım’ diyorsanız bu olgunluğa sahip olmadığınızı görüyorum .
Müstakbel damat beyin hayrı için annenizi dinleyin derim .
Annem çok narsist babam ise çok baskıcı beni istemeyeceğim insanla evlendirmelerini de hiç istemiyorum açıkçası kendi tanıdığım insan en iyisi.Annem 1.52 babam 1.80 boyundaAnnenizin boyu kaç? Babanızın kaç? Kendi kompleksini size yansıtmış sadece. Uzun biriyle evlenmek istiyormuş, evlenememiş muhtemelen sizde o isteğini gerçekleştirecek. Klasik... kızı üzerinden hayalini yaşamaya çalışan anne.
Evet haklısınız güzel fikirleriniz için teşekkür ederim :)İlerde evlenecek sen olduğuna göre boşver ananı :) tanımaya çalış zmn herşeyi gösterir annenin aklıyla hareket etme anneni de değiştirmeye calisma bu yaştan sonra değişmez çünkü.takma kendi dogrularina göre hareket et .:)
Bende her zaman içine bakanlardanım dış güzellik geçici,beni anlayan değer veren erkek olmasını istiyordum hayatımda şu an ki konuştuğum insanı da tanıma aşamasındayım,teşekkür ederim :)ayy bosver ya annen ve cevrendekilerin ne soyledigini.
Benim de esim icin sevgiliyken benden 10 yas buyuk duruyor diye herkes bir ton laf etti. bir de annesini kaybettikten sonra saclari dokuldu fln . kimse yakistirmadi anlayacagin .
Iyi ki evlenmisin. dunyanin en iyi , sefkatli , kadin ruhundan anlayan adami. simdi annem babam da oglum oglum diye deli oluyor pesinde
Birde gecen sene sac ektirdik , herkes simdi ne kadar genclestin yakisikli oldun fln diyor.
o yuzden gercekten icine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?