Aslinda dert mi bilmiyorum ama son zamanlarda cok icerledim bu konuya. Herkes dogum yapiyor annesi kvsi geliyor. Ben gece 00:30 da dogum yaptim,sabah hastaneden cikmak istedim. plansiz bir dogumdu. Eve annem ve esimle geldik annem gece eve gidip uyumasina ragmen yorgunuz yatalim dedi :) ben kendime temiz nevresim serdim,aciktik diye yemek hazirladim. Bana annem hicbir sey yapmadi hicbir yardimi olmadi. Kv ve kp geldi sehir disindan. Kv oglum sever diye hep onun sevdigi gaz yapan aci yiyecekler yapti defalarca soylesek bile fayda etmedi. Anlayacaginiz ben lohusa halimle annem ve kv ye bakmis oldum. Ustune 30 gunlukken gorumce evlendi tum aileyi agirladim yemek temizlik yaptim. Simdi insanlar annem boyle kaldi kv boyle yapti diye anlatinca cok icerliyorum. Benim annem hep bencildi ama nedense simdilerde daha da uzuyor bu beni hastalaniyoruz bebisimle annem.tlfnda gecmis olsun yatin,bi corba icin diye direktifler veriyor. Gelmedi diye bozulunca bi izin gunum var anca temizlik yapiyrm diye o da triplere giriyor. Gelince misafir gibi geliyor. Degistiremem onu tabi ama uzulmeme engel olamiyorum.