annem ve memlekette kalma süresi

Annenizin ablanızın araması bana baskı gibi geliyor. Ben bambaşka bir ülkeden anneme gidiyorum. Normalde 10 gün önce gidiyordum eşimden ki ülke değişikliği çok az görüyor annecim beni fiziksel olarak. Önden gidip evdeki eksikler veya diş doktoru falan hallediyordum randevuları çözüyordum.
Eşimi ve ev düzenimi bırakmak bana zor geliyor çünkü, o da ailesini göremiyor diye düşünüyorum hep.

Sürekli gitmek için eşiyle tartışan bir arkadaşımız varmış mesela ailesi arayıp baskı kuruyormuş , benim istediğim zaman gidebilme durumunda olmam eşiyle tartışma konusu onun için yüzüme de söyledi kız. Benim annem ise günde defalarca kameradan konuştuğumuz için yerinizde birlikte iyi olun kafasında.

Ama benimde teyzelerim var mesela, kaldığım günü beğenmezler 1 ay tatile gittik eylülde bende 10 gün önden giderim mesela bi de , 15 15 iki ailede kalmalı böleriz, ya da iki aile tatile toplu çıkarız. Eşimin ailesine geçtiğimde aa sen niye gittin ki derler. İki insanın bir aile yuva kurduğunu artık kısa aralıklarla görebileceklerini kabullenmeleri lazım insanların. Annem eylülde beni 15 gün gördü mesela, şimdi mart sonuna kadar göremeyecek, yorulmamı istemiyor gelme dedi uçak yol yormasın diye. Kendisi doğuma 3 ay gelecek çünkü.

Biraz sık görüşüyorsunuz. Aileniz de manipüle ediyor sizi. Ablanızı da alet etmişler değişik geldi bilmiyorum. Eşimin ailesini yılda 1-2 görüyoruz 6-7 saat mesafedeler. Kendi ailem daha mobil yaşıyor bir aynı şehirdeyiz bir uzaklaşıyoruz aynı şehirdeysek 3-4 haftada bir gidiyoruz eğer gittilerse ben hiç gitmiyorum yanlarına.
Eşimin ailesi de her gittiğimizde bu kadarcık mı kalacaksınız muhabbeti yapıyor. E siz gelin bizden bu kadar diyoruz. Onlar da gelmiyor kalıyor öyle. Özellikle çocuktan falan sonra aileler gelmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…