Annem ve rahatsızlığı

naughty_gal

Kitap canavarı
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
35
23
3
Benim annem 4 sene önce guatr ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası çift taraflı ses telleri felç oldu sesi gayet net çıkıyo ama bu sefer nefes problemi var, iki gün öncede fenalaştı hastaneye kaldırdık çok küçük bir aralıktan nefes alıyo kesin çözüm ameliyat dediler fakat riskler bizi çok korkutuyo hiç sesi çıkmayabilir ,boğazını delebilirler , vs annem çok stres yaptı ve bende bu durumu çok kafama takıyorum çevrenizde böyle olan hastalar varmı yada bu ameliyatı olmuş kişiler.

Genellikle bogazi kesiyorlar. Benim tanidigim genc bir kadin olmustu bu ameliyati ama uzun zaman once. Suan hicbir saglik problemi yok. Bogazindaki yatay olarak tumden kesik izi halen var ama disari cikacaginda prof kapatici ile kapatiyor. En basit operasyonun bile riski vardir. Ama yapilmasi gerekiyorsa bir careniz yok. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur.

ses tellerini inerve eden sinirlere hasar mı verdiler acaba , doktor ne dedi ?

Arkadaşımın annesi gırtlak kanseriydi ameliyat oldu, o bile ameliyattan bir süre sonra takılan bi cihaz sayesinde konuşmaya başladı merak etmeyin vardır bi çaresi. Hem sağlıkla yaşaması her şeyden önemli Allah uzun Ömür versin annenizi başınızdan eksik etmesin.

Çok geçmiş olsun... Biliyoruz ki bademcik, burun eti ameliyatlarında ölen insanlar var. Bu yüzden en küçük operasyonun bile riskleri var diyoruz. Ve nefes alması konuşmasından daha önemli değil mi? Umarım sorunsuz atlatırsınız bu dönemi.

Pek bilgim yok canım..Ama Allah şifasını verir inşallah biran önce iyileşir annen..Çok geçmiş olsun..

benim de annem yıllar önce ameliyat oldu hatta guatr temizlediklerinde 1 kg çıkmış tumör ve dr kesinlikle sesi çıkmaz her şeye hazırlıklı olun demiş tabi ben o zamanlarda 3 yaşındaydım ama annemin maşallahı var öyle bir sesi var ki 9 köyden duyulur sesi yani Allah yardım etsin annenize inş iyileşir çok geçmiş olsun.

rabbim yardımcısı olsun şafi adı ile şifa versinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…