- 13 Aralık 2014
- 35
- 23
- 3
- Konu Sahibi naughty_gal
-
Benim annem 4 sene önce guatr ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası çift taraflı ses telleri felç oldu sesi gayet net çıkıyo ama bu sefer nefes problemi var, iki gün öncede fenalaştı hastaneye kaldırdık çok küçük bir aralıktan nefes alıyo kesin çözüm ameliyat dediler fakat riskler bizi çok korkutuyo hiç sesi çıkmayabilir ,boğazını delebilirler , vs annem çok stres yaptı ve bende bu durumu çok kafama takıyorum çevrenizde böyle olan hastalar varmı yada bu ameliyatı olmuş kişiler.
benim de annem yıllar önce ameliyat oldu hatta guatr temizlediklerinde 1 kg çıkmış tumör ve dr kesinlikle sesi çıkmaz her şeye hazırlıklı olun demiş tabi ben o zamanlarda 3 yaşındaydım ama annemin maşallahı var öyle bir sesi var ki 9 köyden duyulur sesi yani Allah yardım etsin annenize inş iyileşir çok geçmiş olsun.Benim annem 4 sene önce guatr ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası çift taraflı ses telleri felç oldu sesi gayet net çıkıyo ama bu sefer nefes problemi var, iki gün öncede fenalaştı hastaneye kaldırdık çok küçük bir aralıktan nefes alıyo kesin çözüm ameliyat dediler fakat riskler bizi çok korkutuyo hiç sesi çıkmayabilir ,boğazını delebilirler , vs annem çok stres yaptı ve bende bu durumu çok kafama takıyorum çevrenizde böyle olan hastalar varmı yada bu ameliyatı olmuş kişiler.
Benim annem 4 sene önce guatr ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası çift taraflı ses telleri felç oldu sesi gayet net çıkıyo ama bu sefer nefes problemi var, iki gün öncede fenalaştı hastaneye kaldırdık çok küçük bir aralıktan nefes alıyo kesin çözüm ameliyat dediler fakat riskler bizi çok korkutuyo hiç sesi çıkmayabilir ,boğazını delebilirler , vs annem çok stres yaptı ve bende bu durumu çok kafama takıyorum çevrenizde böyle olan hastalar varmı yada bu ameliyatı olmuş kişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?