Annem ve sevgilim birbirlerini sevmiyorlar. Çaresizim

Lettheskyfall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
7
1
1
Uzun bir süredir sevgilim var. İlk başlarda annem çok severdi onu,hiçbir sorun yoktu. Zaten sevilmeyecek hiçbir yanı yok,çok temiz iyi yürekli bir insan. Bana hiçbir kötülüğü olmadı,çok sever beni. Ama son zamanlarda annem buluşmamızı bile sorun etmeye başladı. Sevgilim başka bir şehirde yaşıyor,sadece tatillerde buluşuyoruz. Annem onunla sabahtan akşama kadar görüştüğüm için bir gün benimle çok büyük kavga etti,bana ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Şimdi ise benden çok uzaklaştı,umrunda değilim artık. Çok üzülüyorum, perişan oluyorum her gün. Napmalıyım bilmiyorum.

Uzun bir süredir sevgilim var. İlk başlarda annem çok severdi onu,hiçbir sorun yoktu. Zaten sevilmeyecek hiçbir yanı yok,çok temiz iyi yürekli bir insan. Bana hiçbir kötülüğü olmadı,çok sever beni. Ama son zamanlarda annem buluşmamızı bile sorun etmeye başladı. Sevgilim başka bir şehirde yaşıyor,sadece tatillerde buluşuyoruz. Annem onunla sabahtan akşama kadar görüştüğüm için bir gün benimle çok büyük kavga etti,bana ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Şimdi ise benden çok uzaklaştı,umrunda değilim artık. Çok üzülüyorum, perişan oluyorum her gün. Napmalıyım bilmiyorum
sevgilin ve annen birbirlrini sevmiyor demişsin
annenin bu yaptığını sevgiline anlatmadın umarım?
sonra araları kötü olur tabi
o annen sen barışırsın affedersin ama sevgilin affetmez
anlatma olur mu..

Uzun bir süredir sevgilim var. İlk başlarda annem çok severdi onu,hiçbir sorun yoktu. Zaten sevilmeyecek hiçbir yanı yok,çok temiz iyi yürekli bir insan. Bana hiçbir kötülüğü olmadı,çok sever beni. Ama son zamanlarda annem buluşmamızı bile sorun etmeye başladı. Sevgilim başka bir şehirde yaşıyor,sadece tatillerde buluşuyoruz. Annem onunla sabahtan akşama kadar görüştüğüm için bir gün benimle çok büyük kavga etti,bana ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Şimdi ise benden çok uzaklaştı,umrunda değilim artık. Çok üzülüyorum, perişan oluyorum her gün. Napmalıyım bilmiyorum

Anneniz severken birden bire neden sevmekten vazgecti peki? sehir dısına sonradan yerlestiyse sizi ilerisini dusunerek uzak bir yere gondermek istemediği icin olabilir mi aklıma baska bisey gelmedi

Anneniz severken birden bire neden sevmekten vazgecti peki? sehir dısına sonradan yerlestiyse sizi ilerisini dusunerek uzak bir yere gondermek istemediği icin olabilir mi aklıma baska bisey gelmedi
Hiçbir fikrim yok. Ciddi olduğumuzu yeni anladı,benim ciddi bir ilişki için küçük olduğumu düşünüyor belki de

Annenin söyledikleri sevgiliye, sevgilinin söyledikleri anneye anlatılmaz. Ayrıca annen sevgilini biliyor diye buluştuğunuz zamanları anlatmak sorunda değilsin. Doğal olarak annenin aklına herşey gelebilir. Annenin tavrı normal. Yani sevgilini sevmediği için değil. Ayrıca anneler hisseder. Benim annem sevgilim hakkında ne dediyse çıkmıştır.

Annenin söyledikleri sevgiliye, sevgilinin söyledikleri anneye anlatılmaz. Ayrıca annen sevgilini biliyor diye buluştuğunuz zamanları anlatmak sorunda değilsin. Doğal olarak annenin aklına herşey gelebilir. Annenin tavrı normal. Yani sevgilini sevmediği için değil. Ayrıca anneler hisseder. Benim annem sevgilim hakkında ne dediyse çıkmıştır.
Bundan sonra kesinlikle anlatmayı düşünmüyorum. Ama iş işten çoktan geçti

kocan bile olsa aile ile aranda olan ailenle aranda kalır eşinle aranda olan eşinle aranda kalır sen onları affedersin ama onlar birbirlerini affetmezler

Çok zor...annenizle oturup açıkça konuşmayı deneyebilirsiniz.size ve sevgilinize karşı böyle davranmasını gerektirecek ne yaptığınızı sorun çiçek alın özür dileyin.belki birilerinin dolduruşuna gelmiştir.size karşı saldırıya geçtiğinde siz kendinize hakim olur karşılık vermezseniz iş büyümez.o sizin anneniz ve bunu sevgilinize de hatırlatmanız gerekir.gerekirse birlikte gidin konuşmaya.

Çok zor...annenizle oturup açıkça konuşmayı deneyebilirsiniz.size ve sevgilinize karşı böyle davranmasını gerektirecek ne yaptığınızı sorun çiçek alın özür dileyin.belki birilerinin dolduruşuna gelmiştir.size karşı saldırıya geçtiğinde siz kendinize hakim olur karşılık vermezseniz iş büyümez.o sizin anneniz ve bunu sevgilinize de hatırlatmanız gerekir.gerekirse birlikte gidin konuşmaya.
Birbirlerini hiç yüz yüze görmediler,hala içimde bir umut var belki ikisinü görüştürebilirsem bir nebze olsun araları ısınır. Sevgilim annemin bana çok haksızlık yaptığını düşünüyor,annemi savunmaya çalıştığımda hemen kavga etmeye başlıyoruz. Of o kadar yoruldum ki,şunların olacağı hiç aklıma gelmezdi

Back
X