• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem vefat etti babamda yasarken öldü cok yanlızım

inci3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
54
32
38
37
annem 4 yıl önce vefat ettı babam sankı babam degıl sıradan bırı gıbı ılgısız alakasız :( cok canım sıkılıyor ınsan hep arıyor yokluklarını yenı nısanlandım nısanlımın karsısında bıle babam ılgısızlıgını bellı edıyor hıc bıseye yardımcı olmuyor yabancı gıbı :(((

annem 4 yıl önce vefat ettı babam sankı babam degıl sıradan bırı gıbı ılgısız alakasız :KK43: cok canım sıkılıyor ınsan hep arıyor yokluklarını yenı nısanlandım nısanlımın karsısında bıle babam ılgısızlıgını bellı edıyor hıc bıseye yardımcı olmuyor yabancı gıbı :KK43:((
Canım basın sağolsun. Babanın da işi zor o da sevdiceğini kaybetmiş tabi seni için toparlaması lazım.Başka kardeşin var mı?

Kimseyi degistiremiyoruz o yuzden babani da oyle kabul etmekten baska care yok gibi. Basin sag olsun.

Başınız sağolsun.Babanızın yapısı bu sanırım değiştiremezsiniz. benim babam da böyle deyip beklenti içine girmezseniz daha az kırılır dökülürsünüz.Böyle zamanlarda duygusallaşmadan her zamankinden daha dik durmak gerekiyor.Şimdi sadece Yen'i kuracağın yuvaya mutluluğuna odaklan .ve çok mutlu ol :)

maddı durumu oldugu halde yardımcı olmaması bıkere daha babamın gercek yuzunu gosterdı bana allahtan calısıyorum tesekkur ederım arkadaslar nısanlım cok ıyı bı ınsan ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın annesı olmayanın kımsesı olmuyor

maddı durumu oldugu halde yardımcı olmaması bıkere daha babamın gercek yuzunu gosterdı bana allahtan calısıyorum tesekkur ederım arkadaslar nısanlım cok ıyı bı ınsan ınsallah hersey guzel olur hepımız ıcın annesı olmayanın kımsesı olmuyor
Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun anneciğinizin.

Ne güzel nişanlınız iyi bir insanmış, inşallah sevgiyi, şevkati onda bulursunuz. Pozitif şeylere odaklanın, boşverin babanızı.
Kardeşinizi ihmal etmeyin ne olur. 18 çok kritik bir yaş. Evet sizin de kendi telaşlarınız var ama, annesiz bir ergen ve ilgisiz bir baba, yönünü kaybetmesin bir genç daha :(

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun anneciğinizin.

Ne güzel nişanlınız iyi bir insanmış, inşallah sevgiyi, şevkati onda bulursunuz. Pozitif şeylere odaklanın, boşverin babanızı.
Kardeşinizi ihmal etmeyin ne olur. 18 çok kritik bir yaş. Evet sizin de kendi telaşlarınız var ama, annesiz bir ergen ve ilgisiz bir baba, yönünü kaybetmesin bir genç daha :KK43:
evet elımden geldıgınce kardesımı yanlız bırakmamaya calısıyorum unıverste sınavına gırecek bu sene ınsallah ıyı bır bolume yerlesır tesekkur ederım

evet elımden geldıgınce kardesımı yanlız bırakmamaya calısıyorum unıverste sınavına gırecek bu sene ınsallah ıyı bır bolume yerlesır tesekkur ederım
inşallah canım. Umarım hayat boyunca çok güçlü bir bağınız olur, birbirinizin en büyük destekçisi olursunuz.

Back
X