kızlar burda kaynanasıyla oturmak istemeyen gelin ya da gelin adaylarını gördükçe aklıma annem geliyo ve düşüncelere dalıyorum:bbo: ben lise sona giderken babamı kaybettik:çok üzgünüm: benim bir abim var.ben evlendim yurtdışına geldim annem ve abim yalnız kaldılar abim okulu bitirdi askerliğini yaptı işini buldu..şimdi evlenmek istiyo ve yakında evlenecek..annem kötü niyetli biri değildir..isteyerek birinin kalbini kırmaz eminim de çok iyi olur gelinne karşı ama mutlak anlaşmazlık olur:teselli: ben annemin bu yaştan sonra üzülmesini istemiorum..çünkü çok çekmiş ve şimdi hasta sürekli tansiyonu yükseliyo daha birsürü şey çok bunalmış yılların verdiği stres şimdi çıkıyo biryerlerinden.eğer bir de gelinle problem yaşarsa dayanamaz..o üzden ayrı oturmasını istiyorum ben ama hasta yalnız olması da iyi değil ne yapacak bu kadın ben de uzağım..burda gelin kaynana problemlerini okudukça görünen köy klavuz istemez diyorum hele bir de fena biri çatarsa yandık valla kafam çok karışık :1closedeyes:
Son düzenleme: