annem yarın ameliyat olucak =(

Geçmiş olsun canım,yansıtmamaya çalışıcam elbette moralını yüksek tutmam gerek ..Allah razı olsun inşallah kolaycacık geçer biter

Benim ananem 76 yaşında atom tedavisi gördü.ameliyatlık duruma gelmiş ama doktor atom tedavisini uygun gördü.doktorlar ananeme ilacı verdikten sonra eve yollamışlar kimselen aynı odada kalma demişler.3 hafta tek odada yaşadı.atomun ananeme zararı yokmuş ama yanında olan kişilere zararı varmış.teyzemler yemeği kapıdan uzatırlarmış.ananem 40 senedir hasta ishal,bacaklarda şişlik nedeni hep bundanmış.şimdi daha iyi ishalı tamamen kesildi.şimdide böbrek yetmezliği,kalp yetmezliği var.

Allah şifa versin canım .. Doktorlar atom,yada başka bişey söylemediler ilaçta fayda etmezmiş direk ameliyat

teyzem daha yeni ameliyat oldu. 22 yıl önce ameliyat olmuş, yine tekrarladığı için 2. kez ameliyat oldu. şimdi çok iyi hiç birşeyi yok.
hiç üzme kendini çabucak iyileşecek inşallah..

teyzem daha yeni ameliyat oldu. 22 yıl önce ameliyat olmuş, yine tekrarladığı için 2. kez ameliyat oldu. şimdi çok iyi hiç birşeyi yok.
hiç üzme kendini çabucak iyileşecek inşallah..

Annem de 27 sene önce olmuş işte.. Geçmiş olsun sizlere de ..içime su serptin valla bi nebze olsun moral oldu allah razı olsun

Allah tüm hastalara şifa versin onlarla birlikte senin anneciğinede versin inşallah.Çok geçmiş olsun.

Allah acil şifalar versin canım...umarım annenin ameliyatı hayırlısıyla güzel geçer...
Benim annemde guatır hastası ameliyat oldu sesi kısılma gibi bir şeyde olmadı..

Arkadaşlar hastanedeyiz net buldum girdim hemen,annem allahıma şükürler olsun çok iyi birazcık sıkıntı olmuş tansiyonu ile ilgili ama şükür atlattık,şimdi odamızdayız yemeğinide yedi,sesi de gayet iyi sadece biraz çatallı.Yarın çıkıcaz kısmetse hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…