Annem yeniden Kanser.... :(

Allah acil sifalar versin... Benim annemde bikere atlattiktan sonra gecen yaz yine cikti, ameliyat oldu tekrar kemoterapi gördü, bu ay kemosu bitti dört ay bi baska ilac daha kullanacak, allaha sükür iyi simdi, fazla yipranmadi... Moral cok önemli, insallah annenizde tekrardan yener bu illeti... Allah yardimciniz olsun...
Ilk hastaligi ciktiginda bende hamileydim, göremiycem torunumu diyordu, ama allaha sükür oglum iki yasina giricek ve anneannesi yaninda, allahtan ümit kesilmez...

Son düzenleme:
Bundan 2 yıl Önce rahım ağzı kanseri teşhisi koyuldu canım anneme çok korktuk çok üzüldük ilk defa böle bi hastalıkla karşılaştık annem hiç korkmadı üzülmeyın ben yenerim bu hastalığı dedi yerı kemotrapı ışın tedavısı ve amlyt geçirdi iyişeti düzenli kontrlere gittik yediğine içtiğine dikkat etti çok ii baktı kendine ve hiç üzülmedi ama bu hafta kontrle gittiğinde doktr ciğerinde bi kitle görunuyo gögüse gitmen lazım dedi gittik 6 cm çapında kitle omurılığıe çok yakın akcığer kanseri dedi yıkıldım ya annemın henuz haberi yok ne kadar güçlü olsada çok korkuyo doktr bi film istedi onun sonuçuna göre tedavıye başlıcaz sonuç gelemden annene söleme dedi ama onu öle korkarken görmek dua ederken görmek çok dokunuo içimeeeee umudunu sevıorm ama duydugunda çok çokkkkk üzülücekkkk dayanamıorm allahım yardım etsin bu surecide atlattalım inşlh çok korkuyorum ona bişey olursa diye 35 haftalık hamıleyım herşey gelıo aklıma ya bişe olursa ya torununa doyamssa ya benı bızı bırakıp giderse ya acı cekerse 2. kez bunyesı böle bı tedavıyı kaldırırmı acaba paylaşmk istedim okuyanlrdan t. ederim iyi gecler hanımlar ...:(

lütfen dua edin poyraz anneannesine doyarak buyusun :(

geçmiş olsun. akciğer kanseri değilde metestas olabilir... öleyse kiteleyi alıyorlar..

babam rektum kanseriydi. 2 yıl sonra akciğere metestas yaptı. tedavi gördü. şükür şimdi iyi... umut olsun sizde. inş. bunuda yener..

Allah şifasını versin.

ALLAH şife versin tüm hastalara,Rabbim dermansız dert vermesin...

Bundan 2 yıl Önce rahım ağzı kanseri teşhisi koyuldu canım anneme çok korktuk çok üzüldük ilk defa böle bi hastalıkla karşılaştık annem hiç korkmadı üzülmeyın ben yenerim bu hastalığı dedi yerı kemotrapı ışın tedavısı ve amlyt geçirdi iyişeti düzenli kontrlere gittik yediğine içtiğine dikkat etti çok ii baktı kendine ve hiç üzülmedi ama bu hafta kontrle gittiğinde doktr ciğerinde bi kitle görunuyo gögüse gitmen lazım dedi gittik 6 cm çapında kitle omurılığıe çok yakın akcığer kanseri dedi yıkıldım ya annemın henuz haberi yok ne kadar güçlü olsada çok korkuyo doktr bi film istedi onun sonuçuna göre tedavıye başlıcaz sonuç gelemden annene söleme dedi ama onu öle korkarken görmek dua ederken görmek çok dokunuo içimeeeee umudunu sevıorm ama duydugunda çok çokkkkk üzülücekkkk dayanamıorm allahım yardım etsin bu surecide atlattalım inşlh çok korkuyorum ona bişey olursa diye 35 haftalık hamıleyım herşey gelıo aklıma ya bişe olursa ya torununa doyamssa ya benı bızı bırakıp giderse ya acı cekerse 2. kez bunyesı böle bı tedavıyı kaldırırmı acaba paylaşmk istedim okuyanlrdan t. ederim iyi gecler hanımlar ...:(

lütfen dua edin poyraz anneannesine doyarak buyusun :(

Merhaba arkadaşım.Yazını okurken çok ağladım,çünkü ben de annemi bu kanser illetinden kaybettim.3 yıl savaştık.Bi ara geçti,doktor tertemiz artık dedi ama 1 sene sonra tekrarladı. Sonra da malesef kaybettik. Biliyorum böyle kötü örnekler verilmez ama söylemeden edemedim. Tek duam Rabbim anneni korusun,kollasın,ona sağlık sıhat versin.Sana da üzülme diyemem,seni çok çok iyi anlıyorum ama benim yaptığım hatayı yapma diye yazıyorum.Ben annemin ölümüne hiç hazırlamadım kendimi.İnsanız,hep iyisi olsun diye umut ediyoruz.Ben de öyle yaptım,hep iyileşicek dedim,annen ağırlaştı yakında herşey olabilir diyenlere benim annem atlatır diye haykırdım ama olmadı..Ve ben yıkıldım. 1 yılı geçti annemi kaybedeli,ben hala yıkığım,toparlanamadım.Bu yazımı okuyan herkes bana kızacak evet ama sen gene de kendini herşeye hazırla..Bunu çok çok üzülerek ve hatta ağlayarak söylüyorum canım,çok da özür dilerim.İnşallah sevgili annecin iyileşir ve inşallah eski sağlığına kavuşur.Bunu yürekten diliyorum..

Allah şifa versin cok geçmiş olsun.
Korkunuzu çok iyi anliyorum.. Benim babamda kanserdi 9 yil geçti gecen heyet raporu almaya gittiğinde doktor bu hastaliga yakalananlar 5 10yil yasar demis hadsiz...

İçim kipir kipir her an.
Ben evli bile değilim ya benim dugunumu goremez çocuğumu sevemez goremezse diye çok çok üzülüyorum hele doktorun dediğini duyduğumdan be
ri kendimi toplayamadim..

Ama unutma ki hastalık bahane insan ömrünün yettiği kadar yasar. Bin tane doktor aradim biz istatistik soyleriz ama Allah un isini bilemeyiz dediler...

İnşallah küçük bir tedaviyle duzelebilicek bir durumdur. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Sakin umutsuzluğa düşmeyin..

amın cnaım sanda çok geçmiş olsun allahım hayırlısyla evladını kucağına lamayı nasıp etsin bırakmıyorum yanındayım ama dayanamıorm içim erıyoooo dayanamıorm bu kadar iiyiken bırden bunları yaşamak çok zoruma gidıo allahım yardım etsin şifa versin bır an önceeeee

merhaba yenı gordum mesajını tesekkur ederım annen kacıncı evresınde cok zor dayanmak bılıyorum annenın moralını cok yuksek tutmaya calıs bu bır ımtıhan oldugunu unutma anene benden selam onu gormek ve konusmak ısterdım rabbım sıfa versın ellerınden opuyorum ne olur uzulme annenın sana ıhtıyacı var ayakta durup onu mutlu etmeye calıs hasta oldugunu hıc hıssettırme ıyı geceler

Okurken ağladım canim yaaa
Kendimi Senin yerine koydum ve cok üzüldüm
Anneniz güçlü bi kadın bunuda atlatır Allahın izniyle
Annenize acil sifalar.....

Cok cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
Torun sevgisi annenizin canina can katar insaAllah

kolay bir durum değil.inşallah atlatır.iyi olur kadıncağız.sigara kullanıyormuydu.akciğer kanseri olmuş=? bnm babamda akciğer kanserinden öldü.ama yavaş yavaş. Mekanı cennet olsn:41:

Back
X