Annem yumuşak doku kanseri (sarkom) :'(

annemi 6 ay önce kaybettik. Hala inanamıyorum,benim annem ölemez diye düşünüyodum hep. Hiç başıma geleceğini tahmin bile etmiyordum.ne büyük ne kötü bir şeymiş. Her akşam kafamı yastığa koyduğum an kabuslar baslıyo. Eski günler aklıma geliyo,annemle olan hayallerimiz aklıma geliyor. Ilk defa bukadar ayrı kaldık. Sesini duymamak çok korkunç birşey. Benimle olduğunu hissediyorum. Hep rüyamda,cennette olduğunu görüyorum. Konuşuyoruz. Uyandığım zaman ağlıyorum rüyamış diye. çok özledim onu. Anneme kavuşacağım günün gelmesini istiyorum. Ona tekrar sarılmak,kokusunu içime çekmek, annem diyebilmek istiyorum. :14:

allah rahmet eylesin
şimdi okudum çok üzüldüm
mekanı cennet toprağı bol olsun

annenizin mekanı cennet olsun
cektiği acılar kefareti olsun inşaallah

konunuzu yeni okudum cook üzüldüm
dua edelim allah'ım sevdiklerimizi ebedi alemde yanımızda kılsın

Herkese çok teşekkür ederim!
Sizler sağ olun..
Mutluyum, annemin de istediği gibi hemşireliği kazandım ve şu an birinci sınıfım.
İlerde hastalara yardım etmek istiyorum..
Umarım annem bunları görebiliyordur,ben eminim ki o hep benimle ..
Hissediyorum onun varlığını ve onu cok seviyorum!
Hepinize de çok teşekkür ederim arkadaslar :)

Allah sizlere sabir versin.okulunu bitirip annene ailene vatanina layik bir evlat olursun insallah.Allah ona da yattigi yerde huzur versin.sen de bol bol dua et kabrini nurlandir anaciginin.

Herkese çok teşekkür ederim!
Sizler sağ olun..
Mutluyum, annemin de istediği gibi hemşireliği kazandım ve şu an birinci sınıfım.
İlerde hastalara yardım etmek istiyorum..
Umarım annem bunları görebiliyordur,ben eminim ki o hep benimle ..
Hissediyorum onun varlığını ve onu cok seviyorum!
Hepinize de çok teşekkür ederim arkadaslar :)

Canım, ben de babamı aynı iletten kaybettim. Kolay değil biliyorum, ama asla o yokmuş gibi düşünme zaten. Hepimizin gideceği yer aynı sadece önden gidenler var. Sevdiklerimize kavuşacağız, bizim de sıramız gelince.
Hayatını dolu dolu yaşa. Çok güzel günlerin, yılların olsun hep inşallah. :16:

Back
X