- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sifa versin.canim.Bir tanıdigimiz gecirmisti.Ben kalici saniyordum.Masallah simdi cok iyi eser yok.Annende duzelir hic uzulme.Neler yapti nasip tedavi oldu onu sormamıştim bilmiyorum bundan 4 yil once olmustu.Merhaba arkadaşlar annem 11 gün önce yüz felci geçirdi. Dün fizik tedaviye başladık. Evdede sürekli yüzüne masaj yapıyoruz bol bol sakız çiğniyor ve balon şişiriyor. Daha önce bu durumu yaşayan oldumu ? olduysa önerebileceğiniz neler vardır? yardımcı olursanız cok sevinirim
fizikMerhaba arkadaşlar annem 11 gün önce yüz felci geçirdi. Dün fizik tedaviye başladık. Evdede sürekli yüzüne masaj yapıyoruz bol bol sakız çiğniyor ve balon şişiriyor. Daha önce bu durumu yaşayan oldumu ? olduysa önerebileceğiniz neler vardır? yardımcı olursanız cok sevinirim
düzeldi mi?Merhaba arkadaşlar annem 11 gün önce yüz felci geçirdi. Dün fizik tedaviye başladık. Evdede sürekli yüzüne masaj yapıyoruz bol bol sakız çiğniyor ve balon şişiriyor. Daha önce bu durumu yaşayan oldumu ? olduysa önerebileceğiniz neler vardır? yardımcı olursanız cok sevinirim
Büyük ölçüde düzeldi ama ağız ve gözde hafif devam ediyor fizik tedaviye devamfizik
düzeldi mi?
fizik tedaviye çok erken başlamışsınız ben yüz felci olduğüumda önc eilaç tedavisi sonra yüz masajı verdiler fizik tedaviyi çok çok mecbur kalırsak bunlarla iyileşme olmaz ise veriyoruz dediler ve ben iki ayda düzeldim yüz felci olur olmaz fizik tedaviye başlandıuğı için iyileşme tam olarak olmayabilir moralinizi bozmayayım ama bana böyle demişlerdiBüyük ölçüde düzeldi ama ağız ve gözde hafif devam ediyor fizik tedaviye devam
Yüz felcinin 1 ve 6 arası kısımları var. sizinki muhtemeln 1. yada 2. kısım bir yüz felcidir. Anneminki 5.kısım yüz felci ağır yani. 5 doktora gittik biz özellikle içlerinden 1 tane sadece yüz felci üzerine uzman özel muayehanesi olan bir doktor. Oda yapılan bütün işlemleri ve durumunu inceleyince çok doğru ve yerinde bir tedavi uygulandığını belirtti. Herşeyde bir hayır vardır şuan şükür çok daha iyi...fizik tedaviye çok erken başlamışsınız ben yüz felci olduğüumda önc eilaç tedavisi sonra yüz masajı verdiler fizik tedaviyi çok çok mecbur kalırsak bunlarla iyileşme olmaz ise veriyoruz dediler ve ben iki ayda düzeldim yüz felci olur olmaz fizik tedaviye başlandıuğı için iyileşme tam olarak olmayabilir moralinizi bozmayayım ama bana böyle demişlerdi
ok geçmiş olsun haklı olabilirsiniz benimki çok hafifti ve başlar başlamaz dr a gittikYüz felcinin 1 ve 6 arası kısımları var. sizinki muhtemeln 1. yada 2. kısım bir yüz felcidir. Anneminki 5.kısım yüz felci ağır yani. 5 doktora gittik biz özellikle içlerinden 1 tane sadece yüz felci üzerine uzman özel muayehanesi olan bir doktor. Oda yapılan bütün işlemleri ve durumunu inceleyince çok doğru ve yerinde bir tedavi uygulandığını belirtti. Herşeyde bir hayır vardır şuan şükür çok daha iyi...