• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

gastroblack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
4
0
1
24
Merhaba uzatmadan başlayacağım annem ilkokul mezunu ve işsiz. maddi açıdan kötü durumdayız ve herkes ona yükleniyor aynı zamanda tansiyon sorunu olduğu için hep halsiz. babamla da arası iyi olmadığından ona destek olabilecek kimse yok zor güvendiği için bi tane arkadaşı yok. eskiden tekstil işi yapmış ama şimdi belindeki sorun yüzünden oturamıyor uzun süre e hastaneye gidip baktıralım çözümü vardır diyorum para yok devlet hastaneleri bir şey yok diyor. röntgenler düzgün çekilmemiş diye dört kere röntgen istedi doktor iki yıldır sadece rönt. çekiliyo çünkü randevu süresi en az beş altı ay. destek olaym diyorum benim de yapacak bir şeyim yok nasıl iş bulabilir sizce?

Babanız ile ayrımı anneniz?
Arasının iyi olmaması başka bir konu çünkü..yani maddi desteği yok mu babanızın?

Benim bi tanidigim su avon tarzi satislardan iyi kazaniyormus misal ben olsam ne satis yapabilirim ne kimseden parami istsyebilirim

Ama annenizin cevresi falan varsa denesin bence

Babanizin sigortadi yok mu ,anneniz ondan faydalanir ,genel saglik sigortasi var ,
Ondan faydalanir ,bizde devamli devlet hastanesinden hizmet aliyoruz ,
3-5ay degil 3-5gun en fazla bekliyoruz,
Daha 40 yadonda kadin once bir dahileyeye gitsin tansiyonu duzene girsin ,
Gerisi gelir

Siz de yarı zamanlı bir işe girebilirsiniz bence. Kafe tarzı yerlere falan. Öğrencilere göre iş çok öyle yerlerde.

Anneniz de avon, lr, orifflame vs gibi bi şeylere üye olup satış yapabilir, ya da el işi tarzı şeyler yapıp satabilir.
Ama bunlar için çevre edinmesi lazim komşularıyla biraz samimiyet kurması lazım, alım satım işleri iyi ilişkiler gerektirir çünkü.

Ya da evde ütü yaparak para kazanabilir.
Evin camına "ütü yapılır" yazsa, sağa sola haber salsa illa ki bi kaç iş gelir.

Ama öncelikle siz bi işe girip birşeyler kazanıp annenizi iyi bi doktora götürün. Insallah en kısa zamanda iyi olursunuz.

Back
X