• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Ayrıca canım biraraya gelsenizde annen ne kadar kötü olursa olsun sakın eşinin nışanlının annen hakkında konuşmasına ona saygısızlık yapmasına müsade etme bıgün kızarsın annnene yarın geçer ama karşındaki insanın laf söylemesini kaldıramazsın

Ahhh..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Yapılan 150 yorumdan 145 i vazgeçmememi söylüyor. Normalde sert eleştiren KK hanımlarının bu tutumu beni sevindirdi açıkcası, ve bugün son kez bi Nişanlımı görmeye gidip konuşmaya çalışmak istiyorum.
Ne dersiniz?

Bu arada bebeğinize sağsalim huzurla kavuşmanız dileğiyle :)

Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim :KK200: Ben hala beklemeniz taraftariyim,sonucta daha bir gün bile gecmedi mesajiniz üzerinden,belki nisanliniz da alisti onun pesinden kosmaniza,sizden bir adim gelmeyince illaki merak edip gelecektir. O nasil sabrettiyse siz de edin,haftasonu bir gecsin eger hala ses cikmazsa pazartesi gidersiniz ne olacaksa olur..Bu tabii benim düsüncem,gönlünüz hangisini yapmak isterse yapin ama kirici da konusmayin nisanlinizla,bence yeteri kadar üzülmüs,her sey iyiye gidebilecekken daha kötü olmasin..

Sevgili Güzel bayanlar;
Şimdi giyindim süslendim Nişanlımı bulmaya gidiyorum :)
Ne olursa olsun çokta kötü imaj vermeyim makyaj falan yaptım :) Allah bilir bu halimi görüp iyice süründürecektir beni :))
Bugün artık bir çözüme ulaşacak gibiyim.

Hepinizi seviyorum :)

Nişanlımın ailesi istedi ki, kendi ailemi sileyim hep onlarla olayım sürekli arayıp sorayım. Zaten öyle olmadığı için anneme suç buldular. Halbu ki ben soğukkanlı birisiyim zaten sevmem mıc mıc kaynaşmayı, ki yine ilgi gösterdim onlara.. şuan ellerine fırsat geçti Nişanlımı dolduruyorlardır Emin'im olmasın bu iş diye..
Valla sonumuz ne olacak bende merak ediyorum
hiç ses yok mu nişanlınızdan?

ben anlamıyorum insanları karşındaki insan da senin gibi olmak zorunda değil ki neden değiştirmeye çalışıyorsun?
hayırlısı herşeyin inşallah

Sevgili Güzel bayanlar;
Şimdi giyindim süslendim Nişanlımı bulmaya gidiyorum :)
Ne olursa olsun çokta kötü imaj vermeyim makyaj falan yaptım :) Allah bilir bu halimi görüp iyice süründürecektir beni :))
Bugün artık bir çözüme ulaşacak gibiyim.

Hepinizi seviyorum :)
Hadi bakalım.
Allahım rast getirsin inşallah.
Güzel haberler getirirsin inşallah.

Annenin aklıyla gidersen cok sorun yaşarsın.Senin gibi çocuğunun ilişkisine evliliğine müdale eden anneler yüzünden çiftler mutsuz oluyor.Zaten kavgada onun yüzünden çıkmış.Belliki beni aramıyo etmiyo arasın söyle diye seni doldurdu.Nişanlın sana annemi niye aramıyosun etmiyosun dese bu durum sana itici gelmezmiydi.Anneni dinleme,söylediklerini kafana takma.Çok seviyosan nişanlını bir şekilde konuşmayı dene tekrar.Ama anlaşlan o sana baya kırılmış.

Merhaba arkadaşlar..

Nişanlımı buldum.
İlk uzaktan izledim, çünkü gördüğüm an dizlerimin bağı çözüldü ayakta duramadım heyecanlandım. sürekli sigara yakıp söndürüyordu ard arda, ve gerçekten çok kötü durumdaydı..
Neyse bi cesaret çıktım karşısına, oturuyordu kalktı ve hafif tebessüm oluştu yüzünde(çok iyi tanırım, sevindi beni gördüğüne)

Ayaküstü 25-30 dk konuştuk ve hiç sigara içmeyen adam 1 paket sigarayı bitirdi yemin ederim.
Ben gittikten sonra eşyalarımı yerleştirmesinin amacı, döneceğimi düşünmüş, ama 10 gün hiç arayıp sormamışım onu..
İstemiyorum diyor. Aileni benden önde tuttun, onlara taptın, niye annemi aramıyorsun diye benimle sürekli kavga ettin, bi türlü ikimizinde aile olduğunu anlamadın ve buraya geldi konu dedi.
Yeminler etti bu ilişkiyi istemediğine dair.. hatta bugün ev sahibini arayacağım evi boşalttığımı ve isterse Özge kalabilir diyeceğim dedi.
Bak böyle yapma, bi hata yaptım farkına vardım ve buraya Ailemi silerek sana geldim ikimizde üzüleceğiz bu iş biterse dedim.
Olsun, üzüleceğimi biliyorum çok üzüleceğim hatta; kendimi sigaraya alkole verdim, günde 3-4 paket sigara içip emeklerime üzülüyorum, bizi bu hale getirmene kahroluyorum dedi..
Herkes bitmesin o kadar emek verdiniz vs diye uğraştı ama ben kafamda bitirdim bu işi dedi..
Eğer beni burda rahat bırakmazsan tayinimi ister giderim dedi..
Sana bakınca bir şey hissetmiyorum dedi...
Ev, eşya, araba her şey senin olsun bir kuruş istemiyorum dedi. Nişanlım bana düğün hediyesi araba almıştı, devri de bende. Ondan bahsediyor.
Hiçbir şey istemiyorum, bu hayattan hiçbir beklentim kalmadı artık dedi..
Bugün başlasak yarın yine ayrılacağız biliyorum dedi..
Git artık dedi..

Bu kadar konuşma karşısında benim fikrimi hissettiklerimi sorarsanız,
Çok kızgın, çok kırgın hala..
Gözlerime bakarken gözleri doluyordu sürekli..
Sevgisinden şüphem yok, bu konuşmalarındaki önce tartıştığımızda da yapmıştı, ama sonra barıştığımızda iyi ki bizi bırakmadın çok seviyorum seni vs demişti ve üstüne nişan yapmıştık.
Ayrıldım yanından, çünkü çalışma arkadaşları vardı sıkıntı yaşasın istemedim.
Ne derse desin gerçekten bitirdiğine inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum. Ama konuşmalarına bakılırsa ve kendi söylemine göre de, ben evi terkettiğimde benden telefon ya da gelmemi beklemiş.. eee o zamanda bitirme konumuz aynıydı, şimdi de aynı. 10 gün içinde arayıp sorsaydım ya da gelseydim bitmeyecekti ama 11.gün geldiğim için mi bitti..

İnan'ın beynim durdu, ama içim rahat ferah..
Daha önce tartışmalarda ayrılıklarda böyle rahat olamazdım, ama bu kez çok farklıyım nedenini bilmiyorum..

Böyle işte ...

Merhaba arkadaşlar..

Nişanlımı buldum.
İlk uzaktan izledim, çünkü gördüğüm an dizlerimin bağı çözüldü ayakta duramadım heyecanlandım. sürekli sigara yakıp söndürüyordu ard arda, ve gerçekten çok kötü durumdaydı..
Neyse bi cesaret çıktım karşısına, oturuyordu kalktı ve hafif tebessüm oluştu yüzünde(çok iyi tanırım, sevindi beni gördüğüne)

Ayaküstü 25-30 dk konuştuk ve hiç sigara içmeyen adam 1 paket sigarayı bitirdi yemin ederim.
Ben gittikten sonra eşyalarımı yerleştirmesinin amacı, döneceğimi düşünmüş, ama 10 gün hiç arayıp sormamışım onu..
İstemiyorum diyor. Aileni benden önde tuttun, onlara taptın, niye annemi aramıyorsun diye benimle sürekli kavga ettin, bi türlü ikimizinde aile olduğunu anlamadın ve buraya geldi konu dedi.
Yeminler etti bu ilişkiyi istemediğine dair.. hatta bugün ev sahibini arayacağım evi boşalttığımı ve isterse Özge kalabilir diyeceğim dedi.
Bak böyle yapma, bi hata yaptım farkına vardım ve buraya Ailemi silerek sana geldim ikimizde üzüleceğiz bu iş biterse dedim.
Olsun, üzüleceğimi biliyorum çok üzüleceğim hatta; kendimi sigaraya alkole verdim, günde 3-4 paket sigara içip emeklerime üzülüyorum, bizi bu hale getirmene kahroluyorum dedi..
Herkes bitmesin o kadar emek verdiniz vs diye uğraştı ama ben kafamda bitirdim bu işi dedi..
Ev, eşya, araba her şey senin olsun bir kuruş istemiyorum dedi. Nişanlım bana düğün hediyesi araba almıştı, devri de bende. Ondan bahsediyor.
Git artık dedi..

Sevgisinden şüphem yok, bu konuşmalarındaki önce tartıştığımızda da yapmıştı, ama sonra barıştığımızda iyi ki bizi bırakmadın çok seviyorum seni vs demişti ve üstüne nişan yapmıştık.
Ne derse desin gerçekten bitirdiğine inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum. Ama konuşmalarına bakılırsa ve kendi söylemine göre de, ben evi terkettiğimde benden telefon ya da gelmemi beklemiş.. eee o zamanda bitirme konumuz aynıydı, şimdi de aynı. 10 gün içinde arayıp sorsaydım ya da gelseydim bitmeyecekti ama 11.gün geldiğim için mi bitti..

Daha önce tartışmalarda ayrılıklarda böyle rahat olamazdım, ama bu kez çok farklıyım nedenini bilmiyorum..

Böyle işte ...

Üzüldüm be Özge.
Sadece sana değil inan sevgiline de üzüldüm.
Ne kadar hırpalanmışsa adam demek...
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah...

Üzüldüm be Özge.
Sadece sana değil inan sevgiline de üzüldüm.
Ne kadar hırpalanmışsa adam demek...
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah...
İçimden bir ses mücadeleden vazgeçme diyor..
Ailen her zaman yanında ama sevdiğini birdaha bulamazsın diyor..
Elleri titriyordu konuşurken, o kadar zor durumdaydı ki...

Merhaba arkadaşlar..

Nişanlımı buldum.

Git artık dedi..

Böyle işte ...
Yasadiginiz farkli bir halini ben yasadim ama roller farkli..esim de sizin gibi geldi bana agladi yalvardi ama onu cok sevmeme ragmen bitti...bosaniyoruz...sebebi de sevginin olmamasi degil, ortak bir gelecegi gorememek..karsimda evliligin sorumlulugunu tasiyamayan cocuk gibi birinin olmasi...dusunen toparlayan olmaktan cok yoruldum..hakli cikmaktan biktim....hala telefonda agliyor, ben de agliyorum ama bu evliligi daha fazla devam ettiremicem...diyecegim o ki nisanlinizi anliyorum bazen sevgiye ragmen bitsin artik dersin ve bitmelidir de...

İçimden bir ses mücadeleden vazgeçme diyor..
Ailen her zaman yanında ama sevdiğini birdaha bulamazsın diyor..
Elleri titriyordu konuşurken, o kadar zor durumdaydı ki...
Mücadele derken?
Daha ne yapacaksın ki Özge?
Adama bir yalvarmadığın kaldı.
Bu kadar ısrarınla dönerse seni köle yapar bak kendisine de ailesine de.
İnan hayır gelmez daha fazlası.

Ben tek sorunun gelmemen oldugunu dusunmuyorum hic bisey tek tarafli olmaz beyimiz biraz BENCIL sen onun ailesinin yaptiklarini defalarca affetmissin bu iliski icin kac gundur verdigin mucadeleyi biz goruyoruz bence sen ondan daha cok sevmissin kendini hiiiiicc kandirma oda senin kadar cok sevse ne kadar kizgin olsada kiyamazdi bitirmeye
Gun yaklasinca ailelerdede sorun okunca yemedi evliligi..
Senden ve bunca emek verdiginiz iliskiddn vazgecmek daha kolay geldi
Sana dusen artik kabullenmek sakin kendini daha fazla asagi koyma dusurme sevyeyi hersey olacagina varir bu kadar seyden sonra israrci olmak gurursuzluga girer yapma yani ..
Sana cok aci gelsede öldurmez ..
Aci bi tecrube olmus
Hayirlisi diyelim

Yasadiginiz farkli bir halini ben yasadim ama roller farkli..esim de sizin gibi geldi bana agladi yalvardi ama onu cok sevmeme ragmen bitti...bosaniyoruz...sebebi de sevginin olmamasi degil, ortak bir gelecegi gorememek..karsimda evliligin sorumlulugunu tasiyamayan cocuk gibi birinin olmasi...dusunen toparlayan olmaktan cok yoruldum..hakli cikmaktan biktim....hala telefonda agliyor, ben de agliyorum ama bu evliligi daha fazla devam ettiremicem...diyecegim o ki nisanlinizi anliyorum bazen sevgiye ragmen bitsin artik dersin ve bitmelidir de...
Sizin bitirmek için sebebiniz varmış, bizim yok.
Bugün konuşmalarından anladım ki derdim ailem falan da değil. Onu 10 gün yalnız bırakmam..

Sizin bitirmek için sebebiniz varmış, bizim yok.
Bugün konuşmalarından anladım ki derdim ailem falan da değil. Onu 10 gün yalnız bırakmam..

canim senin davranislarinla esiminki o kadar benzer ki...nisanlinda benim gibi iliskiye guvenmiyor artik...sen yine de icinde kalmamasi icin biraz daha sabret...ama bazen erken bitmesi daha hayirlidir...

Back
X