• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Bunun için kaçak mısınız ailesine?
Sizi de anneniz doldurmuş durmuş, önce kendi probleminizi halledin bunu düşünene kadar.
Yaptıklarınız kolay affedilir cinsten değil, hatta bence affedilmeyecek bir şey.
Evet işte bende bunu diyorum. İki tarafta aynı hataları yaptı aileler, ama ben onu defalarca defalarca affettim. Benim ailem olunca ne diye bu kadar büyütüyor. 14 gün önce çık git evden dedi Nişanlım, bende çıktım gittim. Ne diye arkamdan eşyalarımı yerleştirip gelmemi bekliyor o zaman. Affetmeyebilir. O da kendi hayatı artık.

Gerçekten üzüldüm.
Dün gece bir adım atmıştır sanmıştım.
Hakkında hayırlı olsun inşallah...
Galiba gerçekten istemiyor bu işi artık.
İstemiyorsa da istenmediğine dair adımlar atılsın herkes yoluna hayatına baksın artık.
Çocuk gibi hareketlerle olmaz böyle, Nişanlımın yaptığı ; istemem yan cebime koy, sürün peşimden, kahrol mantığında. Böyle bir şey yok yani, yuvasını deli gibi seven bi kadını evden çıkıp gidecek duruma getirip, sonra niye 10 gün yoktun demek ne kadar saçma!
Ki o gelip beni almadı ya da gel demedi, ben geri kendim çıktım geldim.
Yeter yani, bende insanım.
Bu iş olacaksa oturup konuşarak olur, kaçarak göçerek değil. İnan'ın bende gözden çıkardım artık Nişanlımı.

Galiba gerçekten istemiyor bu işi artık.
İstemiyorsa da istenmediğine dair adımlar atılsın herkes yoluna hayatına baksın artık.
Çocuk gibi hareketlerle olmaz böyle, Nişanlımın yaptığı ; istemem yan cebime koy, sürün peşimden, kahrol mantığında. Böyle bir şey yok yani, yuvasını deli gibi seven bi kadını evden çıkıp gidecek duruma getirip, sonra niye 10 gün yoktun demek ne kadar saçma!
Ki o gelip beni almadı ya da gel demedi, ben geri kendim çıktım geldim.
Yeter yani, bende insanım.
Bu iş olacaksa oturup konuşarak olur, kaçarak göçerek değil. İnan'ın bende gözden çıkardım artık Nişanlımı.
Anlattığın kadar iyi bir çocuksa peşinden sürünmen için yaptığını sanmıyorum.
İçmediği halde sigara ve alkol tükettiğine ve tüm iletişim ağlarını kopardığına göre bana göre sağlam sinirlenmiş,büyük ihtimalle de bunalıma girmiş olabilir,aslında onun da şu anda yardıma ihtiyacı olabilir.
Ben kendimden biliyorum. Gençliğimde aşırı kızdığımda kilitlerdim kendimi,hiç kimseleri almazdım dünyama.
Oturup konuşulacak kafada değil belki de.
İnşallah iyi olur herşey inşallah...

Nişanlımı çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum. Ama benim de kırıldığım kızdığım şeyler olduğu için çıkıp gittim evden. Ve kendi ayağımla geldim ama yine reddedildim. Evet iyi bir insan, terlediğimde elinde havluyla gezer hasta olma sırtına koyalım diye böyle bir insan en basitinden. Ama daha neler yapmam lazım, her gün kapısında mı durmam lazım, bu daha çok itmez mi benden?
Vallahi sağlıklı düşünemiyorum artık. Bende yavaş yavaş sinirlendiğini hissediyorum..
Anlattığın kadar iyi bir çocuksa peşinden sürünmen için yaptığını sanmıyorum.
İçmediği halde sigara ve alkol tükettiğine ve tüm iletişim ağlarını kopardığına göre bana göre sağlam sinirlenmiş,büyük ihtimalle de bunalıma girmiş olabilir,aslında onun da şu anda yardıma ihtiyacı olabilir.
Ben kendimden biliyorum. Gençliğimde aşırı kızdığımda kilitlerdim kendimi,hiç kimseleri almazdım dünyama.
Oturup konuşulacak kafada değil belki de.
İnşallah iyi olur herşey inşallah...

Aileleri neden bu kadar sokuyorsunuz araya
Ben nişanlınızın yerinde olsam asla sizle ciddi düşünmem ve bitiririm
Belli yaşa gelip anne ağzına bakan biri ile geçinmek yürek ister

Aileleri neden bu kadar sokuyorsunuz araya
Ben nişanlınızın yerinde olsam asla sizle ciddi düşünmem ve bitiririm
Belli yaşa gelip anne ağzına bakan biri ile geçinmek yürek ister
O zaman benim bu ilişkiyi bitirmem gerekiyor. Kendisi annesinin zoru ile nişan yaptı geçen ay ve dünya borcun altına girdik onların yüzünden. Düşünmeyebilir, kendimiz zorla kabul ettirme gibi planım yok yolu açık olsun

Nişanlımı çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum. Ama benim de kırıldığım kızdığım şeyler olduğu için çıkıp gittim evden. Ve kendi ayağımla geldim ama yine reddedildim. Evet iyi bir insan, terlediğimde elinde havluyla gezer hasta olma sırtına koyalım diye böyle bir insan en basitinden. Ama daha neler yapmam lazım, her gün kapısında mı durmam lazım, bu daha çok itmez mi benden?
Vallahi sağlıklı düşünemiyorum artık. Bende yavaş yavaş sinirlendiğini hissediyorum..
Bilemiyorum yanlış etkilemek istemem.
Çünkü gerçekten yanlış yerlere gelmişsiniz.
Anladığım kadarıyla her iki aile de gençleri bezdirmiş. Ne yazık ki gençler de büyüklere engel olamamış.
Şu olayda bana kalırsa hemen herkesin hatası var.

Aranızda ne olursa olsun, çiftler arasında olan çiftler arasında kalmalı. Ailelere soylenmemeli. Evi terk etmen doğru olmamış. Canın istediğinde çık git, canın istediğinde gel. Bu böyle olmaz...
Siz şimdi böyle iseniz evlenince nasıl olursunuz. Annenle nisanlin arasındaki dengeyi sen sağlayacaksin. Neyse inşallah hersey düzelir, hersey gönlünce olur, gönlünüzce olur ozgeoz341 ozgeoz341

Bilemiyorum yanlış etkilemek istemem.
Çünkü gerçekten yanlış yerlere gelmişsiniz.
Anladığım kadarıyla her iki aile de gençleri bezdirmiş. Ne yazık ki gençler de büyüklere engel olamamış.
Şu olayda bana kalırsa hemen herkesin hatası var.
Evet gerçekten var. Onun ailesi 7 ayımızı zehir etti bize. Nişanlıma küfürler laflar hakaretler neler yapmadılar ki, ve bunu yapan Annesi babası kardeşi teyzesi yeğenleri. Şimdi hepsi ile samimi görüşüyor, benim ailem kötü oldu. Ve size yemin ederim ki benim ailemden birisi de çıkıp kırıcı bir şey konuşmadı nişanlıma. Ama Nişanlım ailesi ile barışınca bi tuhaflaştı özgüven patlaması yaşadı. Normalde bi tartışmayı bu kadar uzatan bir insan değildi. Tamam benim de hatalarım olmuş olabilir ama biz iyisiyle kötüsüyle zorluklarla buraya kadar gelmişiz.önümüzde 1 ayımız kalmış. Niye zorlaştırıyor ki daha fazla. Gelsin evinde kalsın surat yapsın konuşmasın ilgilenmesin ama kaçmasın böyle. Anlıyorum çok kızgın kırgın ama bunun için vaktimiz yok artık.

Aranızda ne olursa olsun, çiftler arasında olan çiftler arasında kalmalı. Ailelere soylenmemeli. Evi terk etmen doğru olmamış. Canın istediğinde çık git, canın istediğinde gel. Bu böyle olmaz...
Siz şimdi böyle iseniz evlenince nasıl olursunuz. Annenle nisanlin arasındaki dengeyi sen sağlayacaksin. Neyse inşallah hersey düzelir, hersey gönlünce olur, gönlünüzce olur ozgeoz341 ozgeoz341
Evet. Aptalım çünkü.

Aradaki sayfaları okumadım sadece ilk sayfayı okudum ve şimdi son sayfayı , dün gayet hata sizdeyken bugün direkt nişanlınız ve ailesini suçlamışsınız , onlarda şöyleydi böyleydi diye , korkarım gene annenizin gazına gelmişsiniz

Selam canim gunaydin
Dunde ses cikmamis anlasilan
Artik baydi nisanlin demekki gozden cikardi herseyi
Belkide zaman yaklastikca gozu korktu ve onceki yasananlarla birlestirince bu isin yurumeyecegini anladi bitsin istiyo
Boyle bile olsa arayip kesin bisey soylemesi lazim ama cocuk gibi kaciyor
Onceki konularida okudum ve ailelerde sizde cok yuz goz olmussunuz belkide en hayirlisidir yol yakinken donmek belki gercekten bu kafadaki ailelerle bu evlilik hic gitmeyecek
Hep olumlu yazmistim sana ama onceki konularada baktim ve dun onca mesaja ragmen yine aramayinca aci ama gercek olani yazmak istedim hakkinda ne hayirlisi ise o olsun seni dugune 30 gun kala 3.kisilerden oturu yari yolda birakan biri evlenince mi degisecek aksinr daha da salar erkekler evlenince..yarin birgun elinde bi cocukla bitmesinden iyidir bence ona tokat etkisi yapacak sekilde sertce soyle cok bekledim ne aradin ne mesajlarima cevap verdin seven insan bunu yapmaz ben esyalarimi toplayip gidiyorum beni istemeyeni bende istemiyorum tarzinda yaz ve kendini bukunmaz hint kumasi veya vazgecilmez sanmasin icin vicdanin rahat olsun sen elinden gelen herseyi yaptin
Ha bu ara evlenirken bende cok severek evlendim ve aileler sorunluydu hic bi zaman sevemediler birbirlerini amaaaann dedim evlenen biziz ev ayri bark ayri zamanla oturur hersey dedim hic bi zaman oturmadi cok sonra anladimki aileler sandigimdan daha onemliymis meger onlarda evleniyomus cok yiprandik yeni yeni ogrendik umursamamayi en guzel yillarimiz oyle gecti senin annem niye yapti benimki soyle dedi vs...
Bence senin nisanlin evliligin ciddiyetinde degil boyle daha evlenmeden yasanan bi sorunda seni gozden cikip bu kizi temelli kaybetmeyim gidip toparlayalim durumu demeyen seni kaybetmeyi goze alan adamla yola cikip yari yolda kalmandan iyidir bugunku durumun..

Annen duracağı yeri bilmiyor. Sende buna göz yumuyursun. Annen kendine çeki düzen vermediği sürece, sen ona duracağı yeri göstermediğin sürece, evlensen bile, huzurun olmayacak. Adam ilallah demiş belli ki.

Aradaki sayfaları okumadım sadece ilk sayfayı okudum ve şimdi son sayfayı , dün gayet hata sizdeyken bugün direkt nişanlınız ve ailesini suçlamışsınız , onlarda şöyleydi böyleydi diye , korkarım gene annenizin gazına gelmişsiniz
Annem ile 2 gündür görüşmüyorum bu olaydan sebep. Ciddi bir tartışma yaşadık ve ne annem beni ne de ben annemi aramadım hiç. Nişanlım ve ailesi de kusursuz değil, sanki katilmişim gibi Nişanlımın benden kaçması saçma.

Bence suan beklemeye devam edin,sessiz kalin bir sey yazmayin o gelecek eve emin olun :) Aklinizi baska seylerle mesgul ederseniz zaman inan daha cabuk gecer..Dua ediyorum size,hamilelerin duasi tutarmis,hayirlisiysa barisin insallah en kisa zamanda :)

Selam canim gunaydin
Dunde ses cikmamis anlasilan
Artik baydi nisanlin demekki gozden cikardi herseyi
Belkide zaman yaklastikca gozu korktu ve onceki yasananlarla birlestirince bu isin yurumeyecegini anladi bitsin istiyo
Boyle bile olsa arayip kesin bisey soylemesi lazim ama cocuk gibi kaciyor
Onceki konularida okudum ve ailelerde sizde cok yuz goz olmussunuz belkide en hayirlisidir yol yakinken donmek belki gercekten bu kafadaki ailelerle bu evlilik hic gitmeyecek
Hep olumlu yazmistim sana ama onceki konularada baktim ve dun onca mesaja ragmen yine aramayinca aci ama gercek olani yazmak istedim hakkinda ne hayirlisi ise o olsun seni dugune 30 gun kala 3.kisilerden oturu yari yolda birakan biri evlenince mi degisecek aksinr daha da salar erkekler evlenince..yarin birgun elinde bi cocukla bitmesinden iyidir bence ona tokat etkisi yapacak sekilde sertce soyle cok bekledim ne aradin ne mesajlarima cevap verdin seven insan bunu yapmaz ben esyalarimi toplayip gidiyorum beni istemeyeni bende istemiyorum tarzinda yaz ve kendini bukunmaz hint kumasi veya vazgecilmez sanmasin icin vicdanin rahat olsun sen elinden gelen herseyi yaptin
Ha bu ara evlenirken bende cok severek evlendim ve aileler sorunluydu hic bi zaman sevemediler birbirlerini amaaaann dedim evlenen biziz ev ayri bark ayri zamanla oturur hersey dedim hic bi zaman oturmadi cok sonra anladimki aileler sandigimdan daha onemliymis meger onlarda evleniyomus cok yiprandik yeni yeni ogrendik umursamamayi en guzel yillarimiz oyle gecti senin annem niye yapti benimki soyle dedi vs...
Bence senin nisanlin evliligin ciddiyetinde degil boyle daha evlenmeden yasanan bi sorunda seni gozden cikip bu kizi temelli kaybetmeyim gidip toparlayalim durumu demeyen seni kaybetmeyi goze alan adamla yola cikip yari yolda kalmandan iyidir bugunku durumun..
Ben bugün Nişanlımı bulup son kez konuşacağım. Ve gerçekten artık bende de koptu ipler. Sıkıldım. Bu kadar abartacak bir şey yok. Olsa kendimi yırtardım ona ulaşmak için. Ama ben biliyorum durumları. Onun şuan tek çıldırdığı nokta çıkıp ailemin yanına gitmekti. 10 gün otelde kalsam gelmesem yine problem etmezdi. Ama anneme gıcık olduğu için böyle şuan. Benimle problemi yokk veya evden çıkıp gitmemle sorunu yok.

Bence suan beklemeye devam edin,sessiz kalin bir sey yazmayin o gelecek eve emin olun :) Aklinizi baska seylerle mesgul ederseniz zaman inan daha cabuk gecer..Dua ediyorum size,hamilelerin duasi tutarmis,hayirlisiysa barisin insallah en kisa zamanda :)
Ahhh..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Yapılan 150 yorumdan 145 i vazgeçmememi söylüyor. Normalde sert eleştiren KK hanımlarının bu tutumu beni sevindirdi açıkcası, ve bugün son kez bi Nişanlımı görmeye gidip konuşmaya çalışmak istiyorum.
Ne dersiniz?

Bu arada bebeğinize sağsalim huzurla kavuşmanız dileğiyle :)

Bencede çok uzadı bu iş bu kadarda olmaz artık gece yaZar gelir bi şekilde diye düşünüyordum çok iyi diyorsunda bu kadarcık olayda bu denli büyütüyor umarım ilerde gerçek bi problemde daha büyük şeyler yaşamazsınız

Ben bugün Nişanlımı bulup son kez konuşacağım. Ve gerçekten artık bende de koptu ipler. Sıkıldım. Bu kadar abartacak bir şey yok. Olsa kendimi yırtardım ona ulaşmak için. Ama ben biliyorum durumları. Onun şuan tek çıldırdığı nokta çıkıp ailemin yanına gitmekti. 10 gün otelde kalsam gelmesem yine problem etmezdi. Ama anneme gıcık olduğu için böyle şuan. Benimle problemi yokk veya evden çıkıp gitmemle sorunu yok.
Canim daha dune kadar benim icinde o cok hakliydi ama cok uzatti ve haksiz duruma dustu bu nedir yaa bu kadar naz asik usandirir yas kac yaa bunun yaptigini lisede yaparlar kustum saklaniyim kaciyim nedir yaa dugune 1 ay kalmis surda..ayip bisey sende daha pohpohlama artik sunu
Valla ben bile catladim ekran basinda
En dogrusu ne yap et bul ve yuz yuze konus hemde cok acil yap bunu daha beklicek bisey yok ne olacaksa ona gore bari hareket edersin
Daha evlenmeden boyle bide..evlenince ne yapcak mechull bul ve konus artik biseylerde ona goee sekillensin

Back
X