• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem..

Ya ne bileyim video mu çeksen, ya da insanlara özgeoz seni çok seviyor falan dedirtip bi video hazırlasan, eski fotolardan albüm tarzı bişi mi yapsan yani bişi yap oturma, bi adım atılmalı ama yalvarma modunda değil. Olmayacak iş olsa Burda herkes yoluna bak derdi zaten.
O şekilde yumuşamaz gibi.. ya Emin'im şuan o da beni çok özledi çok seviyor çok eksiklik ve mutsuzluk hissediyor. Çünkü bazen çalışırken bile işten kaçıp 10 dk beni görüp giderdi geri, ya da ne bileyim daha 14 gün önce yani tartışmadan önce ki gün dedi ki, ya ben senin hakkını nasıl öderim şükürler olsun seni veren Rabbime karişkocum demişti :) bizi gören Yen'i sevgili sanırdı, liseli aşıklar gibi. O derece bağlıyız birbirimize. Zaten 3 gün önce yüzyüze geldiğimizde dedi, benim seninle sorunum yok, sen Annene tapıyorsun, tek sorumlu annen dedi..

Bi şekilde karşına çık anlattığına göre bi sarılman onu yumuşatacaktır zaten gerekirse kaldığı yerin kapısının önünde bekle ama çekilme beklemeye alma kendini o suçlu olsa sen ondan beklerdin ama elinden geleni yap bence:)

3 gün önce görüşmemizde sarılmak istedim, neden dedi. Madem bitti son kez sarılayım dedim, güldü ama sinirden tabi. Sarıldım o da bana sarıldı ve uzun tutmadığı dayanamayacağını bildiği için, sonra ben ağlarken çıktı gitti evden..
Bi şekilde karşına çık anlattığına göre bi sarılman onu yumuşatacaktır zaten gerekirse kaldığı yerin kapısının önünde bekle ama çekilme beklemeye alma kendini o suçlu olsa sen ondan beklerdin ama elinden geleni yap bence:)

sana ders vermek istiyor, biraz daha burnunun sürtmesini istiyor. bitirecek adam böyle yapmaz, bitirecek adamdan haber alırsın. evlilik öncesi sağlam bir ders vermek amacı gibi geliyor bana.
yüzük atmalar falan senin de çok hataların olmuş.
bence artık sessize al kendini, bırak seni merak etsin. bir süre sesini çıkarma, evinden işine devam et, gidişatına bırak.
döner diye düşünüyorum.

sana ders vermek istiyor, biraz daha burnunun sürtmesini istiyor. bitirecek adam böyle yapmaz, bitirecek adamdan haber alırsın. evlilik öncesi sağlam bir ders vermek amacı gibi geliyor bana.
yüzük atmalar falan senin de çok hataların olmuş.
bence artık sessize al kendini, bırak seni merak etsin. bir süre sesini çıkarma, evinden işine devam et, gidişatına bırak.
döner diye düşünüyorum.
Onu bırakıp, 10 gün annemin yanına gidip onu da arayıp sormamamın hıncını çıkarıyor benden..
Bende sizin gibi düşünüyorum. En doğrusu öyle yapmak sanırım..

Tüm yolları denemişsin, bence de sessiz kal, biraz da o seni merak etsin.

Valla dedigim gibi konuyu sIkI takipteyim cunku sanada sevginizede samimiyetinizede cok icten inandim bitmez bencede seninle ayni fikirdeyim sadece sinirli hakli olaral dedigim gibi sessizce beklemede kal o son mesajdan sonra yazma sakin bisey ve gelismelerden haberdar et ;)

Valla dedigim gibi konuyu sIkI takipteyim cunku sanada sevginizede samimiyetinizede cok icten inandim bitmez bencede seninle ayni fikirdeyim sadece sinirli hakli olaral dedigim gibi sessizce beklemede kal o son mesajdan sonra yazma sakin bisey ve gelismelerden haberdar et :KK66:
Beklemek çok zor.. yapayalnızım, beraber özenle kurduğumuz yuvada tek başımayım. 3 gündür yalnızım ve bunalıma girdim. Nişanlım 10 gün nasıl dayandı tek başına bu evde...

Beklemek çok zor.. yapayalnızım, beraber özenle kurduğumuz uyuvada tek başımayım. 3 gündür yalnızım ve bunalıma girdim. Nişanlım 10 gün nasıl dayandı tek başına bu evde...

evinin yalnızlığının keyfini çıkar. kendine zaman ayır, bakım yap, film izle, enerjini yükseltecek müzikler dinle. aç sefil dolaşma. zamanın sakince geçmesini bekle. işyerine falan da gitme. arama yazma.
önünde sonunda gelicek, onun da evi, onun da eşyası. ona dadanıpda bunaltma. senin gitmelerinin öfkesini yaşıyor. sakinleşince nasılsa konuşucak. ama şimdi sessize al kendini. panikliyorsun ama sakince beklersen yoluna girer gibi görünüyor.

evinin yalnızlığının keyfini çıkar. kendine zaman ayır, bakım yap, film izle, enerjini yükseltecek müzikler dinle. aç sefil dolaşma. zamanın sakince geçmesini bekle. işyerine falan da gitme. arama yazma.
önünde sonunda gelicek, onun da evi, onun da eşyası. ona dadanıpda bunaltma. senin gitmelerinin öfkesini yaşıyor. sakinleşince nasılsa konuşucak. ama şimdi sessize al kendini. panikliyorsun ama sakince beklersen yoluna girer gibi görünüyor.
Günlerdir yemek yemiyorum, 4 kg vermişim. Midem bulanıyor çünkü canım istemiyor hiç. Evet panikliyorum korkuyorum bizden vazgeçmiş olmasından.. sessiz kalması da beni kötü etkiliyor. İnşallah her şey yoluna girer..

Gül gibi çocukmuş, ben olsam illa bir şekilde bulup çıkardım karşısına. Daha kötüsü olamaz bu durumdan inan. Konuşunca çözülür ama ciddi anlamda annene karşı mesafeli ol. Aklın başına gelmiş gerçi ama empati kur, üzme çocuğu.

Bekliyorum güzel haberleri..

Gül gibi çocukmuş, ben olsam illa bir şekilde bulup çıkardım karşısına. Daha kötüsü olamaz bu durumdan inan. Konuşunca çözülür ama ciddi anlamda annene karşı mesafeli ol. Aklın başına gelmiş gerçi ama empati kur, üzme çocuğu.

Bekliyorum güzel haberleri..
Burada yazan bayanların hepsi elinden geleni yap kaybetme vs demiş.. teşekkür ederim, demek ki gerçekten bunu hissetmişsiniz, bitmediğini düşünmüşsünüz. Bende sizi gibi umut ediyor ve elimden geleni yapıyorum.. sadece karşısına çıkmaya korkuyorum,
ya çok daha fazla kırarsak birbirimizi,
ya daha kötü olursa her şey,
ya gerçekten istemezse,
ya sakinleşmemişse,
Ya beni görmek istemezse...

Korkuyorum,çok...

Arayacak barisacak ta guzelce dugununuzude yapcaksiniz. Az sabirli ol biliyorum zor ama beklemede kal sen yapacagin herseyi ama herseyi yaptin mutlaka arayacak seni cunku zaman cok az mecbur konusup bi karara baglamak lazim sen azcik disini sIk hersey iyi olacak ben bu iliskiye inaniyorum hissediyorumda..

Arayacak barisacak ta guzelce dugununuzude yapcaksiniz. Az sabirli ol biliyorum zor ama beklemede kal sen yapacagin herseyi ama herseyi yaptin mutlaka arayacak seni cunku zaman cok az mecbur konusup bi karara baglamak lazim sen azcik disini sIk hersey iyi olacak ben bu iliskiye inaniyorum hissediyorumda..
İnşallah canım inşallah..
Rabbim yüreğine ferahlık versin ve benim sevgimi almasın içinden merhamet versin. Kalbinde ki kini kırgınlığı kızgınlığı alsın..
Bende t-shirt ini koklamaktan vazgeçeyim artık, traş köpüğünü bile kokluyorum Nişanlım gibi kokuyor deli oluyorum..

Allahım sabır...

Burada yazan bayanların hepsi elinden geleni yap kaybetme vs demiş.. teşekkür ederim, demek ki gerçekten bunu hissetmişsiniz, bitmediğini düşünmüşsünüz. Bende sizi gibi umut ediyor ve elimden geleni yapıyorum.. sadece karşısına çıkmaya korkuyorum,
ya çok daha fazla kırarsak birbirimizi,
ya daha kötü olursa her şey,
ya gerçekten istemezse,
ya sakinleşmemişse,
Ya beni görmek istemezse...

Korkuyorum,çok...
Bu ihtimalleri düşünüyorsun ama zaten su an ki durumdan cok sandıklarından farklı sayılmaz. Nişanlın baya kkırılmış sana gönlünü almak zorundasın bir şekilde bitirdiğini bende düşğnmüyorum sonucta öyle olsa onları yapmaz Vakit kaybetmeden konuşmalısın ki hala tepkisiz duruyorsa iş işten geçmiş olacak ve yapacak bişey yok şurada düğüne ne kalmıs

resmen imtihandasin yaa.. Sabirli ol mutlaka kazanacaksin insAllah ..ayrilmak mi istoyorsun cidden esyalarimi toplayim mi diye mesaj atsan ?
Bu aşamada sessiz kalmak en iyisi gibi..
Çünkü bende annem de özür diledik ama çok agresif durumda şuan Nişanlım.
En azından üstümüze düşeni yaptık.
Daha fazla üstüne giderek bıktırmak istemiyorum. Zaten gerçekten seviyorsa gelecektir, her insanın hatası olur, onun da çok hatası oldu ailesi bakımından, ben affettim, affetmemi istemişti.

Şimdi sıra onda...
Bekleyeceğim ben sessizce..
Gerçekten niyeti de bitirmekse önünde durmanın anlamı olmayacak benim için.

Back
X