- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Aynı evde yaşamak zorundayım Çünkü anneme en yakın çocuğu benim, bi de maddi durumum var diye bana yüklenilir, anneme ben tek kalmak istiyorum ku diyeceğim ? Nasıl olacak ? Bir düre kafamı toparlamaya ihtiyacım var derim ama tamamen ayrı çok abes karşılanır , benim olduğum ilde annemin yakın akrabaları var , annemle aynı evde yaşasam bile diğer iki bekar kardeşlerle aynı evi asla ama asla istemem , nasıl olacak bilmiyorum
Annen profesyonel yardım almalı.Onu buna ikna etmelisinBabam hayatta iken de annemin kimsesi Yok Benim arkadaşlarım var üniversiteye gidiyorum vs diye düşünür üzülürdüm , ya o zamanlar annemi iyi bi psikiyatriye götürmek isterdim , şimdi aslknda tam zamanı, aynı evde yaşayan erkek kardeşim de söylüyor sürekli ağlıyor napcaz falan diye , az önce konuştum annem yine ağlamış , sesi çok kötüydü bana çaktırmamaya çalışsa da çok belli , sinir bastı bana da , içimden geçenleri bilmiyor tabi annem , sürekli yalnızım diyorsun İnan herkes yapayalnız diyiverdim sonra da pişman oluyorum
Öyle çaresiz ki ... ben de Hep anneme üzülüp duruyorum , ilk fırsatta psikiyatriye yönlendireceğim annemiDestek alsın anneniz. Babam öleli 16 sene oldu. 5 sene sonra ablamlar evlendi. Geçen senede ben elbette zor bizde üzülüyoruz yanlız diye ama bize hiç belli etmiyor.
Maddi durumun fena değil , evladım Yok, annem benim yanıma gelirse tek başıma nasıl yetişirim diye düşünüyorum , diğer ikisi bekar , biri zaten farklı ilden iş teklifi bekliyor gidesi var uzaklara , peki ya erkek olan kardeş. O da Yaşını başını aldı işsiz güçsüz , tek annemi alacam yanıma desem o napacak? Kaldı ki annemin sorunları ile tek başıma mücadele etmem çok çok zor , erkek kardeşim de evde yatacak duracak ben cinnet geçirecem , çok karışık kafamÇalışıyor musunuz ? Maddi imkanınız var mı ? Evladınız var mı ?
Anneniz tedavi olur sizde Çalışır beraber geçinir gidersiniz bunalmayın hayat kısa
Sizi hatırladım sanki daha önce de konu açmıştınız .Maddi durumun fena değil , evladım Yok, annem benim yanıma gelirse tek başıma nasıl yetişirim diye düşünüyorum , diğer ikisi bekar , biri zaten farklı ilden iş teklifi bekliyor gidesi var uzaklara , peki ya erkek olan kardeş. O da Yaşını başını aldı işsiz güçsüz , tek annemi alacam yanıma desem o napacak? Kaldı ki annemin sorunları ile tek başıma mücadele etmem çok çok zor , erkek kardeşim de evde yatacak duracak ben cinnet geçirecem , çok karışık kafam
Sorunlarımı sürekli gözden geçiriyorum artık yoruldum sevgi hissedemiyorum , anlaşamadığımıza kanaat getiriyorum , çok ama çok yoruldum , aynı evde durmak istemiyorum onunla ,şuan herkes kendimhalinde takılıyor , aklımda hep boşanmak boşanmak boşanmak !!! Peki ya sonrası ????Sizi hatırladım sanki daha önce de konu açmıştınız .
Işsiz 35 Yaşında calışma hevesi olmayan erkek kardeşe bakmak zorunda değilsin öncelikle bunu bir ideal et . Sonrası için de bir plan yap . Eşinle devam etme imkanın yok mu sorunlarını gözden geçir .
Ben yoluma bakarım onda sorun yok ama İşin kötüsü annemin bakacak bir yolu yok maalesef ...bu hayata bırkere gelıyorsun
herlafının basında annemı yanıma alacam lafından vazgeç,
herkes kendı yoluna baksın ama annenı tedavi ettir ,
zaten zor ve kötü bir hayattan çıkıyorsun , ve kardeşinede bakmak mecburıyetınde değilsin
Maddi imkanın varsa kendine ayrı bir ev tut , sonrasında da anneni yanına alma ama ona yakın bir ev tut. Bir tane hayatın var mutlu olacağın şekilde yaşa .Sorunlarımı sürekli gözden geçiriyorum artık yoruldum sevgi hissedemiyorum , anlaşamadığımıza kanaat getiriyorum , çok ama çok yoruldum , aynı evde durmak istemiyorum onunla ,şuan herkes kendimhalinde takılıyor , aklımda hep boşanmak boşanmak boşanmak !!! Peki ya sonrası ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?