ANNEM ..

Evliyim eşimin işinden dolayı 2 sene daha mecbur aynı şehirdeyiz annemlerle. Annem çalışıyor evin geçimi ona ait ablam ve kardeşim hiç yardımcı olmadı zaten ama hiç bi zorluk hiç bi sınav annemin bu yaptığının gerekçesi olamaz. Bişeye bağımlı belli bu adamdan kopamadığına göre

cinsellik bağımlısı bence :(
o adamın karısı çalışıyor mu. nasıl o kadar rahatlar aynı binada.

cinsellik bağımlısı bence :KK43:
o adamın karısı çalışıyor mu. nasıl o kadar rahatlar aynı binada.

Adam ev sahibinin oğlu akşamları boş dairede filan ya da kazan dairesinde buluşuyo olabilirler diye düşünüyorum. Adam bi şekilde çıkıyodur annem de komşuya gidiyorum diye çıkıyo zaten.

Biz aynı şehirdeyiz ve iki sene mecbur buradayız ve tabiki aynı apartmanda oturmuyoruz 3 aydır evliyim be kocamlayım. Neden aynı apartmanda oturayım ki?
"Yakın zamanda fark ettim ki bu binadan bizi zorlamasına daha ucuz daha rahat bi eve çıkabilecek olmamıza rağmen bi türlü çıkmıyor." Olmamiza ragmen yazmissin. Birlikte yaşıyormussunuz gibi.

Evet malesef keşke evlendirmeselermiş keşke gençliğini yaşayıp hevesini alsaymış herşeyden. Daha yeni gençliğini yaşıyo şimdi de
Kötü bir anne değil bence sizi büyütmüş çalışıp size bakıyor içinde uhde kalmış onları yaşıyor ama konuşun yaşayacaksan bekar birini bulsun

Çocuk yaşta evlenmiş ve daha kendisi çocukken 3 evlat sahibi olmuş bir kadın. Bu elbette yaptıklarının doğru olduğunu göstermez ama zamanında zorla atıldığı hayattan bu şekilde intikamını almaya çalışıyor. Babanız ne kadar iyi biri olursa olsun;anneniz için daima hayatını elinden alan biriydi ve eninde sonunda evlilikleri bitti. 39 yaşındaki bir kadını değiştirmeniz çok zor,yuvanızın zarar görmemesi için mesafe koymanız şart. Annenizin ailesinin yaptığı hata maalesef gün geldi sizi vurdu ama imtihan dünyası, hepimizin imtihanı farklı Allah beterinden korusun ki gerçekten neler duyuyup görüyoruz.

Anneninizinki ne flört ne özgürlük bunun adı başka bir şey... Ve bu rahat rahat fiziki yakınlaşmaları yapması için uygun olan yer de ne aile yanı ne aile apartmanı:/ ben onla bağımı koparırdım cok utanç verici bi durum

Çok üzüldüm durumunuza,malesef bizimde komşu aynen bu durumda ve evli iki kızı var.
Kocası ve kızarı dışarı gezmeye çıktığı gibi patronu eve damlıyor anında.
Nasıl yakalanmıyor hayretler içerisindeyim,umarım sizinkide bizim burdakide ifşa olur.
Ahlaksızlığın ötesinde,ruh hastası olduklarını düşünüyorum.
Haberlerde onca yasak aşkın mağduru hep bu pisliği yapanların eşleri yada çocukları öldürülerek oluyor.
Asla annenize o kişiyi bildiğinizi söylemeyin çünkü sizlere zarar verebilirler.
Eşinizle birlikte yaşayın,annenizde su testisi su yolunda kırılır olacaktır eminim.

Anneninizinki ne flört ne özgürlük bunun adı başka bir şey... Ve bu rahat rahat fiziki yakınlaşmaları yapması için uygun olan yer de ne aile yanı ne aile apartmanı:/ ben onla bağımı koparırdım cok utanç verici bi durum

Evlense düzgün biriyle aslında belki kurtulur ama bu geniş hayattan vazgeçemiyor. Bu da böyle devam ediyo. Ben de mutsuzum bağ koparmak kolay değil bi anda ama eğer uyarılara rağmen devam ederse mecbur kalıcam

Çok üzüldüm durumunuza,malesef bizimde komşu aynen bu durumda ve evli iki kızı var.
Kocası ve kızarı dışarı gezmeye çıktığı gibi patronu eve damlıyor anında.
Nasıl yakalanmıyor hayretler içerisindeyim,umarım sizinkide bizim burdakide ifşa olur.
Ahlaksızlığın ötesinde,ruh hastası olduklarını düşünüyorum.
Haberlerde onca yasak aşkın mağduru hep bu pisliği yapanların eşleri yada çocukları öldürülerek oluyor.
Asla annenize o kişiyi bildiğinizi söylemeyin çünkü sizlere zarar verebilirler.
Eşinizle birlikte yaşayın,annenizde su testisi su yolunda kırılır olacaktır eminim.

Beni korkutan ya bu adam anneme taktıysa kafayı tehdit filan ediyosa anneme konduramadığım için bunu da düşünüyorum. Ya anneme zarar verirse diye kafam karışık şimdi genç ama yaşlandığında annem çok pişman olacak eminim

Beni korkutan ya bu adam anneme taktıysa kafayı tehdit filan ediyosa anneme konduramadığım için bunu da düşünüyorum. Ya anneme zarar verirse diye kafam karışık şimdi genç ama yaşlandığında annem çok pişman olacak eminim
Bizde komşu için ilk bunu düşündük ancak kadın halinden çok memnun.
Tehtid edecek olsa adam evli asıl tehdit unsuru kendisinde.
Bu olaylarda malesef al gülüm ver gülüm mevzusu.

Bizde komşu için ilk bunu düşündük ancak kadın halinden çok memnun.
Tehtid edecek olsa adam evli asıl tehdit unsuru kendisinde.
Bu olaylarda malesef al gülüm ver gülüm mevzusu.

Doğru yoksa güle oynaya gitmez her zaman gayet mutlu annemde halinden adamı görünce heycanlanıyo baya

Valla kimse yok küçük yaşta evlenmiş bilmem ne demesin şurda kocam beni aldatıyor hemde komşu kadınla hemde bu kadının boyunca kızları var dese neler yazılır yok yanlış yapmışta nedir uçkuru için gencecik kadın belki yuvasından olcak kadın şeyinin derdine düşmüş kalkmış ne modern açıklamalar yapıyorlar hayret ediyorum normalde o kadına ne isim takılır herkez benden daha iyi bilir

Yanlış anlamayın da annenizin neler çevirdiğini uzun yıllardır biliyorsunuz.
Yeni bir durum degil, ilk evli erkek arkadaşı da ev sahibinin oğlu değildir.
Bu zamana kadar susmuşsunuz.
Belli etmeden devam etmişsiniz.
Ya hiç bu durumu konu etmeyin, ya da edeceksiniz de çok geç kalmışsınız.
Siz annenizle özel hayatı hakkında konuştuğunuzda anneniz size, herşeyin farkındasınız biliyorsunuz demicek mi sanıyorsunuz.
Çünkü bu konu çok ince bı nokta herkes kendi penceresinden bakıp karşı tarafa gardını alacaktır.
Ve anneniz belli ki gözü kara bir bayan seçtiği hayatı bırakmaz anneniz.
Daha dikkatli olur ama yapacağından geri kalmaz.
Dünya çok küçük, dikkatli olsun anneniz eşinizin çevresinden sizin daha tanımadığınız bir kişi ile birliktelik olmasın.
Umarım herşey istediğin gibi güzel olur.

Valla kimse yok küçük yaşta evlenmiş bilmem ne demesin şurda kocam beni aldatıyor hemde komşu kadınla hemde bu kadının boyunca kızları var dese neler yazılır yok yanlış yapmışta nedir uçkuru için gencecik kadın belki yuvasından olcak kadın şeyinin derdine düşmüş kalkmış ne modern açıklamalar yapıyorlar hayret ediyorum normalde o kadına ne isim takılır herkez benden daha iyi bilir
Aynen oyle burda yanli yorumlar cok oluyor.Adamin karisi acsaydi kadini bulsakta dovsek diye bile yorumlar yapilirdi ama simdi yazik kadin kucucuk yasta evlenmis belki de neler cekmis vs modern gorunumlu yorumlar.Canim ben olsam annemle konusurdum utaniyorum senden diye hani hakaret eder gibi degilde derinden sarsilmasini saglardim.Kimse kusura bakmasin bu genclik hevesi felan degil igrenc bi sey.Sana ve kardeslerine cok uzuldum.

Back
X