- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Atama çıkmasını bekliyorum bide başvuruyorum özelde geri dönmüyolarNeden işsizsiniz ?
Ama konu iş değil bu arada başka bişeyden bahsetmiştim asılNeden işsizsiniz ?
Ama o bir anne ya anne Bu dediğiniz olabilir mi28 yaşına gelmişsiniz ve hala ona bağımlı olduğunuz, daha doğrusu ayaklarınızın üstünde durma yetisine sahip olmadığınız için size karşı öfkeli olabilir.
Ama o bir anne ya anne Bu dediğiniz olabilir mi
Atama çıkmasını bekliyorum bide başvuruyorum özelde geri dönmüyolar
Annemiz de bize bakmayı sorun edecekse ihtiyaç olunca destek olmayacaksa ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafı be oldu Kadın resmen benden tiksinti duyuyor gibi ya28 yaşına gelmişsiniz ve hala ona bağımlı olduğunuz, daha doğrusu ayaklarınızın üstünde durma yetisine sahip olmadığınız için size karşı öfkeli olabilir.
Ama o bir anne ya anne Bu dediğiniz olabilir mi
ben de boyle dusunuyorum 30 a yaklasti işsiz bekar milletin kızi ikinciyi dogurdu atandı vb kafada kuruyordur28 yaşına gelmişsiniz ve hala ona bağımlı olduğunuz, daha doğrusu ayaklarınızın üstünde durma yetisine sahip olmadığınız için size karşı öfkeli olabilir.
Yakında birini önğme getirip al sana damat evlen dicek diye korkuyorum yabazen annemle bende benzer sorunlar yaşıyorum. 27 yaşındayım ve iki yıldır aktif olarak iş arıyorum bu süreçte de part time işlerde çalışıyorum. yani aslında ondan harçlık istemiyorum ama ekonomik olarak da bağımsız değilim.
bana çocuk gibi davranması, yaptığım her şeye karışması ve tartıştığımız da sinir krizleri ağlama krizleri beni çok yoruyor. bu konuyu konuşmayı defalarca denedim, bazen konuşmalarımız sonuç verir gibi olsa da çoğu zaman aynı şeyler tekrarlanıyor.
yani elbasantava yalnız değilsin.
Yani bana saygı duymasının sebebi gerçekten ekonomik anlamda ona bağımlı olmam mıdır? İş bulduğumda kendisine para verince daha mı farklı olur sizce
Sizin oralarda küçük çocuklara davranış şekli bu mu ? Umarım en küçük çocuk sensindir! !!Bana küçük çocukmuşum gibi insan onuruna yakışmayacak şekilde davranıyor
dese de nolcak ki? sonuçta senin kararın sen beğenip istemezsen evlenmezsin. ama zaten evlenmende sorunu çözmez sadece araya mesafe koyar. önemli olan annenle iletişimin. benzer durumda olduğumdan diyebiliyorum ki bu sorunları çözebilmenin mutlak cevabı iletişimde yatıyorYakında birini önğme getirip al sana damat evlen dicek diye korkuyorum ya
Valla çalışmıyorken bana bu şekilde davranan bir insanın çalıştıktan sonra nasıl davranacağı benim umurumda olmazdı. Çünkü bir önemi yok. Ayrıca aileler çocukları işsiz kaldığında biraz da suçu kendilerinde aramalı bence. (Siz elinizden geleni yapmışsanız ve yapıyorsanız). Çocukların bir son kullanım tarihi yok şu yaşa geldikten sonra elimizden çıkaramıyoruz. Yük olarak görecekseniz yapmayın. İş sahibi değil diye üzülebilirsiniz bunu anlarım ama hor davranmak çok başka bir şey.Yani bana saygı duymasının sebebi gerçekten ekonomik anlamda ona bağımlı olmam mıdır? İş bulduğumda kendisine para verince daha mı farklı olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?