- 27 Mayıs 2017
- 503
- 177
- 23
- Konu Sahibi Sekermatik
Biraz uzunca yazip anlatmak istiyorum.Bana kizanlar olacaktir saygi duyarim.32 yasindayim evliyim.benim sorunum annemle.annemi bildim bileli hep dertli hic mutlu gormedim hep negatif hep parasiz hep mutsuz.kendini surekli borca sokar ve param olmasin borcum olsun kimse benden para istemesin modunda.Annemden kimsenin para istedigi yok bazen ablam uc bes kurus alir onu da geri verir.hatta gecenlerde dolmus parasi almis ablam 5 tl onu bile geri istemis.ben baska ilde yasiyorum ve her gun annemle konustugumuz ayni konu.sen nasilsin derdin var mi diyen yok tamam demesin ama hergun de ayni muhabbet valla yoruldum.simdi diceksiniz biliyorum en azindan annen var.annem var ama annemin bana hic bir maddi manevi hayatima etkisi yok.ayni sehirde degiliz cok beklentim de yok zaten ama insan demezmi benim bu kizim ne yapiyo iyi mi kotu mu.babam yok zaten.ama soyle arkamda guclu bir anne goremiyorum ben.yani cok uzun olmasin diye cok yazmadim cok sukur kotulugunu de gormedim.ama bazen bunaliyorum kirmak istemiyorum ama kiricam diye de korkuyorum.cocugum olmuyor zaten benim doguda yasiyorum ben kendim de cok uzuluyorum anne destegi nedir hic bilmedim bilirmiyim bilmiyorum.