İnanin cozum olmuyor he he diyorum gelince hani diyip hesap soruyor. Telefonda sen beni dinlemiyorsun Allah seni evladindan buldirsin diyor.Zaten yakın değilmişsiniz.
"He he" deyip geçmelisin,haftada bir gidiyorsan 15 günde bir uğramalısın.
Ne kadar mesafe o kadar huzur bence.
Evet takintili ve bir kötü sozu 1000 yil unutmaz aslaaaaaa....ama hep bize yapar koca kardes ve cocuguna... Diger insanlarla sorun yapmaz.Amaan boşver ya.. Ne desen değişmicek demek ki. Bir insan 3 senedir aynı şeyi söyler mi yani. Annen takıntılı ve kindar biri sanırım.
Bilemedim ya.İnanin cozum olmuyor he he diyorum gelince hani diyip hesap soruyor. Telefonda sen beni dinlemiyorsun Allah seni evladindan buldirsin diyor.
Gitmesem esime sariyor o getirmiyor sen tek cocuksun senden baska kimsemiz yok diyor. Bizi her hafta getiririm diye kandirdi kocan diyor.
Gider ac biriyle evlenirsen öyle olur dedi. Halilar icin denemistim.Ters psikoloji deneyin. Nerden evlendim zaten, eşyalarım çok çirkinmiş, el at anne yenilerini alayım falan yapın. Belki vazgeçer
Annenizi hic duymicaksin tek cözüm bu yada bisey söylediginde „Anne sen mi oturuyorsun evde yoo o yüzden sorun etme ben evimi böyle seviyorum“ diyin eger demediyseniz .. baska care yokMerhaba arkadaşlar, sanırım bu bölüme İlk yazım. Artık bunaldım kimse tam net akıl veremediği icin sizlere danisiyorum. İnancim ve yetistirilmem bakımından anneni birak, görüşme falan demeyin yapamam. Bana akıl verin.
Bu temmuz evliligimin3. Yilina gireceğim. Cok sevdigim bir esim ve 21 aylik kizim var. Annem ve babamin tek çocuğuyum. Yakin iki sahirdeyiz aramizda 45 dakika yol var.
Annem nisandan beri bana takik, sanki beni esimden kıskanıyor. Esimin ailesi sorumsuz ve gamsiz esim kendi eliyle evlendi herseyi kendi yapti bu yuzden herseyin ortasini aldik. Annem hep en luksunu istedi ama olmadi. Surekli ailesine ve esime bilendi. Evlendik hemen ev aldik maalesef esimin maasinin neredeyse yarisi krediye gidiyor 3 sene disimizi sikmaliyiz ama annem susmuyor.
Yatagimi begenmiyor,perdelerimi,koltuklarimi,halilarimi surekli laf atiyor yeni gelin evine bak diye 3 yildir. İlk zamanlar ben seviyorum diyordum sonra alamiyoruz dedim belki durur diye ama yok arkadaslar artık dayanamadim. Biraz once ciglik cigliga bagirdim bi nevi sinir krizi gecirdim yeter diye cocugum gordu o kadar ağladi ki beni ilk kez boyle gördü. Annemde bir daha evine gelmiycem yok insallah olurum diye duyar kastı.
Kizlar zaten kac yil obsesif kompulsif tedevisi gordum yapi olarak anksiyeliyim. Esim yogun bu ara,evim merkezi degil (su an oturdugum )yeni eve tasinmadim. Birde annem artik dayanamiyorum. Bana bi akil verin!
Esimi seviyorum, evimide ama annem konisunca dayanamiyorum hep doyumsuzca konuşuyor . Bihter Yoreoglu gibi takilmami falan istiyor galiba???
İnanin annemi taniyordum ve esimle sevgiliyken taviz vermemye basladim ama annem bu sefer kinci ve takintiliya dondu. Dusunun esimle mobilya bakicaz gelicem diye tutturdu ben onu taniyorum avangart ve luks tutturacakti biz almayinca yol boyu surat asicakti. Asla dedim orasi bizim ve biz alicaz. Bu sefer iki hafta bana evde bunu yaptı.En baştan fazla taviz verip sonra önünü alamıyorsunuz. Bu sadece anne kız ilişkisi için değil, eş ailesi, eş, kardeş, arkadaşlık ilişkileri için de geçerli. Anneniz de olsa kimsenin sizin hayatınıza müdahale etmeye, laf söylemeye hakkı olmadığını, kendi tercihlerinizi yaşadığınızı ve bunun böyle devam edeceğini anlatın, söyleyin ya da hissettirin.
Evlenirken eşimin bekar evindeki bir çok eşyayı kullanmaya karar verdiğimde aileden yeni alınsın diyenler oldu. Hayır dedim ben rahatsız değilim ve bunları kullanacağım. Siz çok rahatsızsanız yenilerini, daha iyilerini hediye edebilirsiniz bize. Çeneleri kapandı anında. 7 yıldır kullanıyorum o eşyaları, ne bozulan ne kırılan var. Laf söyleyenlerin de çenesi yedi yıldır kapalı.
Aç biri derken?Gider ac biriyle evlenirsen öyle olur dedi. Halilar icin denemistim.
Alsada esim aslaa kabul etmez. Cunku bu sefer aşırı saygi bekliyor gostermeyince de ben size neler yaptim diyor. Misal lohusayken evi temizliyordu bunu basa kalkiyordu.
Allah razı olsun ama lohusalik doneminde butun huylarini esime gosterdi esimde ondan haz almiyor cunku asagiliyor.Merhaba canım benim, Allah swt dertlerini senden söküp alsın. Bence annenle görüşmeye elbette ki devam etmelisin lakin olabildiğince aza indirgemen lazım. Eşine bu durumdan çok dert yanma zira zaten yoğun ve stresli anladığım kadarıyla. Aranızdaki ilişkiyi soğutur bunu yapman canım benim. Anneni daha az ara ve daha az görüş, başka da bir çare yok maalesef.. Allah swt yardımcın olsun.
O kadar baskici ki surat asar, beddua eder, aglar...Annenizi hic duymicaksin tek cözüm bu yada bisey söylediginde „Anne sen mi oturuyorsun evde yoo o yüzden sorun etme ben evimi böyle seviyorum“ diyin eger demediyseniz .. baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?