- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.563
- 598
Lütfen boyle demeyin tavir en basta koydum daha kinci oldu!!!Aç biri derken?
Eşine mi söylüyor aç diye?
Ne ayıp ya!
Tavrını koymakla geç kalmışsın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen boyle demeyin tavir en basta koydum daha kinci oldu!!!Aç biri derken?
Eşine mi söylüyor aç diye?
Ne ayıp ya!
Tavrını koymakla geç kalmışsın bence.
Hic aldirmayin benim Babaanemde böyle istedigi olmazsa surat yapar ama aldirmaya aldirmaya artik birakti bakti kimse takmiyor onu .. bosverin söylensin kendi kendine ..O kadar baskici ki surat asar, beddua eder, aglar...
Her türlü yolu denedim, iyilikle soyleyince kocan seni cici laflarla kandiriyor bu adi esyalarla tutuyor diyor. Kotu diyon daha fena... Esimde anlatti inanin, yengec burcudur oldukca sakin ve akilci ama sadece 1 ay en fazla!!!Ne guzel iste evlenir evlenmez evinizi almissiniz daha ne? Uc senecik daha disinizi sikarsiniz evin borcu bitince esyalarinizi istediğiniz gibi alirsiniz.. memnun olmasi lazim ne güzel damadim evini aldi diye , esya her zaman alinir yeter ki eviniz olsun ne istiyor daha..maalesef o kafadaki birini ikna edemezsiniz evert gorusme diyemeyiz gercekci degil ama bir sefer oturun cok ciddi konusma yapin kendisiyle , once ovun onu anne sen benim bir tanemsin seni cok seviyorum ama boyle yapma huzurumu bozma ne guzel evimizi aldik borc bitince istedigimiz esyayi alir kendi evimizde otururuz diye... evet sinir krizi mantik dinlemez ama cocugunuzun yaninda da sakin kalin bundan sonra lutfen
Depresyon tedavisi goruyor dogdum dogali ama hep boyle ... Kardesleri hep boyleydi diyor. Kafasinda yasiyor diyorlar.Tedaviye ikna etmeye bakın derim. Bu böyle çekilmez.
Olmadı, duymazdan gelin.
Kinci olsun!Lütfen boyle demeyin tavir en basta koydum daha kinci oldu!!!
Eşinizin annenizin yapısını çözmesi değil asıl dert, asıl dert sizin eşinizi konuşarak boğmanız. Bunu yapma inşallah kardeşim, erkekler dırdırdan şikayetten hiç hoşlanmaz, şuan sussa da sonrasında farklı bir tutum içine girer diye diyorum. Allah dertlerini senden söküp alsın. Başka da bir nasihat edemicem. Gerçekten hoş olmayan bir durum içindesin, umarım annen bir an evvel kendine bir çeki düzen verir..Allah razı olsun ama lohusalik doneminde butun huylarini esime gosterdi esimde ondan haz almiyor cunku asagiliyor.
Esim benim hatrima ve de annemin aslinda iyi olduguna ama sinir hastasi olduguna kanaat getirdigi icin katlaniyor
İnsanlara beni kocaci, anne- babasini satmis gibi lanse ediyor... Artik takma huyum tekrar geri dönüyor.Kinci olsun!
Allah Allah ne oluyor yani kinci olunca?
Kendi kendine kurup kurup otursun!
Bak arkadaşım sen ne kadar müsade edersen o kadar seni üzerler,sen sustukça kendini haklı sanırlar.
Demek ki ilaç dozu yetersiz geliyor. Ya da artık ilaca bağışıklık kazanmış. Valla biraz ağır olacak ama anne bir daha evim esyam ve eşim hakkında olumsuz konusursan kendimi senin gözlerinin önünde öldürürüm derdim ben olsam. Eğer bu karakterde bir annem olsaydi yani kizmaktan kusmekten iyi konusmaktan kriz geçirmekten bile anlamayan biri olsaydi, son çare bunu yapardım.Bende artik e
Depresyon tedavisi goruyor dogdum dogali ama hep boyle ... Kardesleri hep boyleydi diyor. Kafasinda yasiyor diyorlar.
Herkes bunu diyor ama işte! Eşimde yuzumden gozumden anliyor... Uzuntum, sevincim cok cabuk belli olur maalesef. Dir dir moduna getirmemeye calisiyorum.Eşinizin annenizin yapısını çözmesi değil asıl dert, asıl dert sizin eşinizi konuşarak boğmanız. Bunu yapma inşallah kardeşim, erkekler dırdırdan şikayetten hiç hoşlanmaz, şuan sussa da sonrasında farklı bir tutum içine girer diye diyorum. Allah dertlerini senden söküp alsın. Başka da bir nasihat edemicem. Gerçekten hoş olmayan bir durum içindesin, umarım annen bir an evvel kendine bir çeki düzen verir..
Boyle bir sey var mi?Demek ki ilaç dozu yetersiz geliyor. Ya da artık ilaca bağışıklık kazanmış. Valla biraz ağır olacak ama anne bir daha evim esyam ve eşim hakkında olumsuz konusursan kendimi senin gözlerinin önünde öldürürüm derdim ben olsam. Eğer bu karakterde bir annem olsaydi yani kizmaktan kusmekten iyi konusmaktan kriz geçirmekten bile anlamayan biri olsaydi, son çare bunu yapardım.
Ya istediği gibi lanse etsin.İnsanlara beni kocaci, anne- babasini satmis gibi lanse ediyor... Artik takma huyum tekrar geri dönüyor.
Tabii doktoruna bu durumu anlatın. Aynı ilaç aynı doz yeterli gelmiyor belki de. Grip ilacını bile ustuste alınca etkisi azalıyor. Kesinlikle konuşun doktoruyla. Çekilir dert değil yani.Boyle bir sey var mi?
Baska ilac alsa?
Esimin ablasi aldatildi, boşanmış... Sen ona guven guven onun gibi seni biraksin sen ana babana düş girursun diyor. Gorumcende kocaciydi bak diyor! Babam ona cok sert, eşim yumuşak ya bence ondan yapiyor biraz da ...yani kıskanıyorYa istediği gibi lanse etsin.
Ben her zaman derim kocam bir yana dünya bir yana diye,herkes kocacı der,buldumcum der.
Kime ne?
Kime ne zararım olmuş?
Derdini anlatacak bir kimsenin yoksa ben seninle dertleşir seni dinlerim kardeşim. Allah swt sana hayır versin,gerçekten üzüldüm senin adına. Benimde annemle ilgili çok büyük sorunlarım var ... Eğer ki dertleşmek, nasihatleşmek istersen ben Allah için burdayım.Herkes bunu diyor ama işte! Eşimde yuzumden gozumden anliyor... Uzuntum, sevincim cok cabuk belli olur maalesef. Dir dir moduna getirmemeye calisiyorum.
Heh işte aynısını bana da söylüyorlar. Aldatırsa,içerse,giderse vs.Esimin ablasi aldatildi, boşanmış... Sen ona guven guven onun gibi seni biraksin sen ana babana düş girursun diyor. Gorumcende kocaciydi bak diyor! Babam ona cok sert, eşim yumuşak ya bence ondan yapiyor biraz da ...yani kıskanıyor
Heh şu ruh hali bende de olsa ya... Duygusal güçsüzlüğüm var ! Çabuk cokuyorum, dışarı canavar olsamda oturup kendi kendimi yiyorum.Heh işte aynısını bana da söylüyorlar. Aldatırsa,içerse,giderse vs.
İyi aldatınca boşarım,adama yalavaracak değilim herhalde.
Çizerim yolumu,hiç kimseye eyvallahım olmaz,evelallah!
Kıskançlığı kendi problemi,ister tedavi olsun ister öyle yaşasın!